Jimmie Åkessons Järvatal avbröts av demonstranter

INRIKES. SD-ledaren Jimmie Åkesson inledde sitt tal under Järvaveckan med att dela ut en känga mot andra partier. Sverige håller på att slitas isär på olika sätt och människor är bekymrade, enligt SD-ledaren. – Den oron måste politiken ta på allvar. Vi måste våga ta den oron på allvar.


Åkesson tvingades avbryta sitt tal två gånger under de första tio minuterna och polisen ingrep mot demonstranter i publiken. Först, efter att ha hälsat alla välkomna, fick han ta en paus då flera personer började skandera saker mot honom.

”Krossa rasismen” skrek en man, enligt SVT. Andra ropade skällsord och ”ut med SD”.
– En annan viktig del av demokratin är att man inte måste lyssna, kommenterade Åkesson från scenen.

Många i publiken skanderade ”Jimmie, Jimmie, Jimmie”

I talet underströk Åkesson att han är nationalist och att de som kommer till Sverige ska anpassa sig.

Ingen person har frihetsberövats.

24 thoughts on “Jimmie Åkessons Järvatal avbröts av demonstranter

    • Samma skedde i England efter terrordåden. Nyhetsbolagen åkte runt på flera platser med en handfull ”muslimska demonstranter”. En åskådare filmade då det hela regisserades. En kvinnakunde igenkännas på sina rosa byxor-de var ju slöjklädda. Skyltarna hade gjorts av nyhetsteamet som delades ut. Andra nyhetskanaler visade okritiskt det hela.
      Att SVT gör likaledes förvånar inte alls, någon kanske har filmen nedladdad?

  1. Järva bredvid Husby mordbrännare… fanns det inte möjlighet att ha politikervecka i Migrationsverkets förvar eller för häktade Rakmat Akilov & Co? Ungefär lika många normala svenskar vågar sig dit och lika stor risk att Jimmie blir mördad av bakterier. SVT och SR bussen håller tummarna att få se blod stenkastning och brasor. omyndigförklara SVT.

  2. Kollade på SVT Play, jag tyckte Jimmie höll ihop det helt ok. En del av talet var kanske inte hans bästa men han befann sig ju under viss press och stress, från de imbecilla dårarna som bara ville sabba. Tyckte nästan synd om den darrande gubben som skulle sammanfatta talet efteråt, han skötte sig ok, han med. Tråkigast av allt var att inte SVT kunde direktsända i SVT1 eller 2. Vänsterpartiets evigt passivt aggressive Sjöstedt fick ju orera med sina floskler häromdagen. Snart är det den ohederlige Stefans tur, det lär bli en vidrig propagandaföreställning på bästa sändningstid. Med en bråkdel av SD´s publik, på papperet. Hjärntvättade partivänner, med huvuden på sned, lär beordras dit, var så säkra.

  3. Man förstår att den gamle moderaten K-G Bergström hade det svårt . Det är ju Åkesson, som åstadkommit den stora flykten från M till SD.
    Bad loser?

    • Se det från den positiva sidan. Några bättre valarbetare för SD finns inte. Och inte begär de någon lön från SD heller. Imponerande att Jimmie kan behålla lugnet. För det stiger han i anseende bland svenska folket.

  4. Att jämföra islams och SDs människosyn är som att jämföra andra världskriget med en partiledar debatt i Sverige. Vad är det för korkade människor som tycker SD är rasiater men muslimer ok?
    Hur vore det om gammelmedia och SVT tog upp lite av islams människosyn?
    Förmodligen vet ingen var man skall börja med islameländet.

    • Klicka på bilden och läs på skylten inne i bilen !
      Såg just den skylten i folkmassan la märke till den också för den fula handstilen och det ännu fulare budskapet !

      • Den där var rätt cool och bör få stor spridning ,det visar verkligen vad etablissemanget håller på med ,om bilden nu är äkta ? vad har bilden för ursprung ?

    • Sidorna har tydligen raderats ,,,Fake news ,alternativ fakta eller vad dom nu säger när sanningen sipprar fram

    • Kollade efter en snabbis och fick fram ;;Sent på lördagskvällen kommenterar SR bilden så här: “Någon satte en skylt på Ekots bil i Järva på söndagskvällen. Den togs ned och lades i bilen för att sedan kastas på väg därifrån.”

      Enligt obekräftade uppgifter ska dock personen som tagit bilden påstå att SR hade med sig skyltar och distribuerade dessa till den skränande mobben som störde Åkesson medan en SR-reporter följde dem hack i häl för att spela in de antidemokratiska slagorden.
      ;;;;Bara det att Jimmies tal var på lördag har skylten legat i deras bil sedan förra söndagen ,,?eller ?och tagits fram på lördagen (idag)
      för att visas för det svenska folket ?Det är ju skandal

  5. Detta bevisar bara vilka bebisar 7-klöverns anhängare är.
    Om inte jag vill köpa en Skoda så köper jag inte en Skoda och slår sönder den, utan jag låter bli att köpa en Skoda.
    Om jag inte gillar ett parti så går jag inte på deras möten.
    Jag tror att det är så här. Pöbeln som var där gillar faktiskt Jimmy men skall visa sig coola för sina kompisar och håller därför på på detta vis.
    Det skulle inte förvåna mig om dom på valdagen röstar på SD.

    • ja, de tror de ska få jobb på SVT-Bollibompa när de uppför sig som ADHD-sjuka i Afrika, eller SR P1 = Pascalidou 1

  6. Ett gäng icke-skidåkare som menade att sd genom sitt skidåkande förtrycker dem hade skrivit skyltar och krävde att landet förbjuder skidor eftersom det skapar missförhållanden. Balkonger åt alla löd ropen.

    Nej men som han sa så gäller i en demokrati att om man inte gillar det man hör behöver man inte lyssna.

    Lyssnare hade Jimmie många och det var tydligen rekord för Järvaveckan då han höll tal.

  7. Den vanliga visan, när pöbelhopar visar sig på styva linan: Ingen gripen!!!
    Vilken ynkedom till polis. I Sverige har vi faktiskt något som kallas mötesfrid. Men det vet kanske inte dagens poliser.
    Är de rädda för vänstermobben? Eller för vad media skall tycka?
    Bedrövligt.

Kommentera