Från hotell till asylboende till…?

Skogsvikens Hotell & Pensionat i Kolmården, var ett av alla som stängde ned sin ordinarie verksamhet för att istället satsa på en mer lönsamma asylindustrin.

Nu har de asylsökande flyttat ut, men ägarna vet inte om de orkar starta upp sin hotellverksamhet igen.

2013 öppnade man för asylsökande och 50 stycken har man kunnat inhysa i lokalerna. Sedan några veckor tillbaka står hotellet tomt, efter att samtliga asylsökande flyttat ut.

Ägarna tänker inte slå upp portarna inför turistsäsongen och motiverar det med att man är slutkörda och att hotellets lokaler är sönderslagna. På frågan vad han menar med sönderslagna, svarar ägaren:

”Lokalerna är till stora delar sönderslagna och förstörda. Handfat är trasiga, speglar är spruckna och väggar är förstörda. Dessutom är lokalerna helt inrökta”

Som sagt. Människor som får något gratis är sällan lika rädda om det man får som de som tvingas betala dyrt för samma sak.

Skogsvikens ägare, som också kallats för både nazist och rasist av de inneboende asyltanterna, är märkbart besviken på deras agerande och tror inte att hotellet någonsin kommer att öppna igen. Hur många miljoner han tjänade på sin nya verksamhet står inte, men vi vet att asylindustrin är mer lönsam än de flesta marknader, så en och annan miljon har nog ramlat in på personkontot. Fast verkligheten hinner ifatt även dessa asylentreprenörer.

Folkbladet

Skogsviken Hotell & Pensionat

 

37 thoughts on “Från hotell till asylboende till…?

  1. Kolmården safari, risk för TBC, HIV, sten- och balkongkast, bilen börjar brinna.

  2. Min skadeglädje är total, femtekolonnare!

    Hoppas att ni går i personlig konkurs.

  3. Haha festligt värre, lokalerna helt inrökta, antagligen rökte han på när han kom på iden med flyktingboende, eller så kan han känna sig helt rökt nu.
    Vem vill ha semester med spa på en flyktingkasern?

    • hen borde va glad om inte frugan blev HIV-SMITTAD och gruppvåldtäkt spermad i alla hål av 8 oidentifierade vargar, och kåken brann väl inte?

  4. Ja, undrar om de tycket att det var värt det? Några miljoner på kontot, men även många trasiga själar som troligen aldrig kommer att läka. Dessutom det kompakta föraktet från omgivningen tär säkerligen…

  5. Fanns det ingen vettig människa som kunde stoppa vildarnas bärsärkagång i hotellet?
    Tordes dom kanske inte säga ifrån eller var dom kanske ålagda underkastelse och tystnad?
    Hur kan man tillåta att ett nytt fint och lyxigt hotell totalförstörs på detta sätt?
    Eller rättare sagt, hur kan man tillåta att släppa in icke rumsrena individer i möblerade lokaler?
    Och hur i helvete kan någon vettig människa släppa in detta vidriga avskum i Sverige?
    Totalt obegripligt!
    Janne

  6. Verklighetens kranka blekhet har hunnit ifatt de giriga och profithungriga inom asylindustrin….! Hoppas den lilla giriga kapitalisten har haft ett helvete och får lida av post traumatisk stress (PTS) under resten av sitt liv….! RASIST säger säkert svetsaren och fyller på med ytterligare drägg från Grekland som flygs in till Norrland. Så får 87:an vad de beställt!! De enda som det är synd om är vi som RÖSTADE NEJ TILL EU OCH SOM RÖSTADE PÅ SD I SENASTE RIKSDAGSVALET!!!
    Nu har de berikat sig och behöver inte tänka på att jobba förens i höst! Synd att de inte blev mördade och våldtagna men garanterat kommer andra att drabbas, helt oskyldiga människor som får sina liv förstörda av svetsarens muslimska arme av unga vidriga araber!

  7. Varför jämrar sig ägarna till asylboendet? Att släppa in ett gäng ”nyanlända” var ju hotellägarnas eget val. Att deras hotell skulle smulas sönder är väl ingen överraskning. Asylanterna hade ju inte gått färdigt kursen ”hur att bo i hus”.
    Nu är de redo att fortsätta förstörelsen på nästa boende. Så länge de inte krävs på skadestånd för förstörelsen kommer den att fortsätta.
    Men vår statsminister Stefan Löfven har lovat oss:”invandringen blir lönsam lite längre fram”
    Vem tror på det?

  8. Fortsätter våldet o polisen inte löser brott kan Sd bli största parti redan 2018. Nu slängs en kvinna om dagen ner från balkonger. Hur länge tillåter medel-Svensson det? Dom skall visst lägga ner polisstationen i Järva den enda som finns. Vem förstår sånt? Här borde det byggas fler då brott begås i stor omfattning här. Denna mätning visar att mycket kan hända…

  9. Jag vet i alla fall vad jag och min familj kommer göra och det är att aldrig sätta min fot på ett av dessa asyl hotell, dessa skall bojkottas till 100% och jag hoppas att dom snarast möjligt rivs och ägarna blir återbetalningsskyldiga för vart enda öre då jag anser att dom varit med och stulit skattemedel från statskassan och svenska folket.

  10. Min högsta önskan är att den stöddige majoren får
    en fet spark i baken av Svenska folket tillsammans med
    Både MP och Kommunisterna, och då behöver han ju
    inte samarbeta med SD

    Inklusive Bengt Westerberg är Majoren en typisk
    representant för detta lilla högfärdiga och högdragna
    parti som inte åstadkommit annat än problem för
    landet!

  11. Grattis Quisling.Njut av tillvaron nu din vidriga djäv*l.Ingen tvingade dig att bli en girigbuk och femtekolonnare som sålde ut sitt land.Du är besviken på de muslimska ockupanternas framfart,jag är besviken på dig.Fy fan!

  12. Lite OT men har ändå intressant politiskt nyhetsvärde i dagens politiska jämnviktsläge:

    Aftonbladet/Inizios junimätning publicerad idag 2017-06-17:

    Vänsterpartiet: 6,7 (-0,5)

    Socialdemokraterna: 27,4 (+1,7)

    Miljöpartiet: 3,1 (+0,1)

    Kristdemokraterna: 4,4 (+0,2)

    Centerpartiet: 12,8 (-0,8)

    Liberalerna: 4,2 (-0,5)

    Moderaterna: 16,4 (-0,4)

    Sverigedemokraterna: 20,4 (-0,4)

    Övriga: 4,6 (+0,6)

    S+V+MP: 37,2 (+1,3)

    M+C+L+KD: 37,8 (-1,5)

    Notera att kaxiga Jan Björklund (L) som härom kvällen kunde tänka sig samarbete med S förutsatt att S kickade ut både V och MP ur de rödgröna. L har fallit till 4,2% och ligger nu farligt nära 4%-spärren. Hamnar L under 4% i det kommande valet kan han glömma sitt eget partis stöd till både S och Alliansen. MP ligger för övrigt redan under 4% och V är också på väg ner. Björklunds försäkran att aldrig ge SD något inflytande är inte värt någonting om L åker ur riksdagen.

    https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/eVPP4/gapet-mellan-blocken-minskar-kraftigt

  13. Ja invällarna jobbar över allt med att slå sönder och fördärva Sverige. Om de skapar några jobb är det med reparationer av det de har förstört samt natuligtvis passningen av de unga männen i sina bästa år, vilka av godhetsapostlarna kallas för ”ensamkommande barn”
    Löfven påstår i alla fall att de blir ”lönsamma lite längre fram”.
    Den karlen tycks ju inte fatta ett dugg!
    Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.

    • En sverigevänlig regering 2018 är 15 år för sent …det är kört redan, det går inte att gå tillbaka nu.

  14. För skrupelfria asylentrepenörer är det den lönsammaste av alla branscher.
    Det är när godhet är som lönsammaste.
    Hur många släktförmöenheter i generationer framåt har byggts upp de sista åren?

    • De får väl Rot-avdrag och dessutom ta in polsk, billig arbetskraft så inte blir en renovering slutet på förmögenheten inte!

  15. Migrationsverket lämnar tydligen outplånliga spår av ruiner och förfall efter sig. Sverige kör på med sitt vansinniga självskadebeteende utan att blinka.
    MSB, civilförsvar, Polis, sjukvård, BB, skola, skattehöjningar, who cares?

  16. Skulle aldrig ta in på ett hotell, pensionat som lånats ut till en sådant Sverigefientligt projekt. Ägarna har tjänat bra på mina skattepengar, mina inarbetade pensionspengar. Att tro att dessa okunniga latmaskar från Mena land är intresserade att bidra till att svenska kärringar o gubbar skall leva ett anständigt liv som pensionärer är en utopi, det kommer bara att räcka till den egna klanen.Mina pengar har redan gått in i det svarta Magdalena hålet. Den enda trösten är att dessa okunniga politiker kommer inte heller att få något av kakan, nyttiga idioter, de har gjort sitt

  17. Pettersson, det var länge sedan vi fick se en bild på Schyfferts dumma huvud.

    Mitt i alla babberelaterade ondskor, feghet och uselheter från araben, gör en sådan bild gott för själen, ty något dummar finnes ej att skåda.

  18. Det är bara att riva skiten och leva på miljonerna svårare än så är det inte.

Kommentera