14 thoughts on “Östeuropa vet inte vad de missar

  1. Håller visserligen med om samtliga kommentarer så missförstå mig inte, men jag tror nog att det inte krävs så värst mycket att förstå att de tre undre länderna också har sina beväpnade poliser, samt att de tre övre har samma mysiga uteserveringar kvar.

  2. Hur många av våra ”87%-are fattar detta?
    Deras ledare fatter det inte.

    SÄPO fattar inte – de smyger bakom skynket men ser inte orsaken.
    De ser inte att det är den världsomspännande sekten, islam, som är det stora hotet, inte enstaka hjärntvättade individer med bombbälte.

    Undantagstillstånd behövs!

  3. De missar svindlande kostnader för ointegrerbara muslimer, de missar terrorhot, de missar en massa moskeer, de missar bilbränder och stenkastning på polis och ambulanser. Inga miljardbidrag i världen från EU kan kompensera detta hot som är värre än kommunismen som de nyss skakat av sig.

  4. De i öst säger ”Been there, Done that”. Fast då gällde det en betydligt mänskligare totalitär ideologi som visserligen också indoktrinerade från späd ålder fast det verkar ha varit reversibelt och haft motsatt effekt i de flesta fall.

    Vi i väst kommer att behöva ta stöd av Václav Klaus, Viktor Orbán och andra med erfarenhet av totalitarism och sådana som György Schwartz.

  5. Sorgligt, fortfarande händer ingenting. 2 skjutningar inatt,det har blivit vardagsmat.Vad är det som händer i Landet? När tar man tag mångkulturen=skjutkulturen, värdegrund värdegrundtjafs fy fan jag vill ha tillbaka gamla trygga Sverige .Svetsarn gör nått eller AVGÅ.BUMS. Jag är trött på våld,skjutningar som dina skyddslingar .Mvh Adolf

Kommentera