Mångfaldspolitik/Mångkultur vs. Islamisering

Jag har aldrig förstått varför framförallt politiker och media talar om Mångfaldspolitik/Mångkultur när det verkliga som propageras är en fortsatt Islamisering.

Islam är en monokultur som aldrig har eller kommer att tillåta något annat vid dess sida.

1984 började jag arbeta vid ett stort svenskt teknologiföretag och upplevde äkta mångkultur med ömsesidig respekt. Mina arbetskollegor hade sina rötter i ett otal framförallt europeiska men även andra länder.

Dock det var inte Islam resp. Mohammedaner som ensidigt bestämde agendan på den tiden utan som sagt äkta mångkultur, en underbar tid.

 

9 thoughts on “Mångfaldspolitik/Mångkultur vs. Islamisering

  1. För inte allt för många år sen hade vi i Sverige kristendomen som var en bromskloss i utvecklingen och det som händer idag är att det väller in muhammedanerna med sin fanatiska religion,vi borde ha lärt oss att historien så att vi inte får börja om från början!

  2. Har de en fungerande företagshälsovård på Rosenbad? Många i kö för psykisk ohälsa? Tvångsvård på grund av grav narcissism?

  3. Kattsand

    Det finns uppskattningsvis 6 % att hämta i den muslimska diasporan som inte röstar idag. Det kan skapa ett helt nytt parti om de kan komma överens uppskattningsvis så röstar 4 % i dag. Kan bli ett 10 % parti om alla kom överens och röstade.
    En marginalröst får kosta i princip hur mycket som helst.
    Eftersom det är ett klansamhälle så blir man överens med ledaren så gör alla vad han säger och röstar på det parti som erbjuder mest av det de efterfrågar.
    Bra fråga till dagens politiker om de behövde stöd från antigen ett islamistiskt parti eller SD vilket skulle de välja.

  4. Det har jag också undrat. Den muslimska ”mångkulturen” har blivit en fix idé hos våra politiker, undrar om (eller kanske snarare i hur stor grad) fler partier än MP blivit infiltrerade av islam?

  5. Ja varför envisas att kalla islamisering för multikultur eller mångfald när det handlar om enfald och monokultur.

    • Den här från bulgarien………….varför släppa in våldet och dårskapen !!!!

  6. Varför är det så svårt att förstå för oss västerlänningar, mohammedaner hatar oss men älskar de bidrag som de kan få !
    De följer sin bok till punkt och pricka, de har ockuperat oss och förökar sig med frenesi………….för vi är så tokiga så att vi BETALAR !!!!!
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4606844/Van-driver-mounted-pavement-drove-five-men.html
    Inte möjligt att bekylla dem för att vara korkade………………………….eller ???????

Kommentera