Ygeman: IS-terrorister från Sverige bör dömas på plats. För en vecka sedan var Åkesson extrem som ville detsamma

ISLAM. Inrikesminister Anders Ygeman (S) vill samarbeta med irakiska myndigheter för att få svenska IS-medlemmar fällda i landet. Det säger han till SvD/Aftonbladet.

– Mitt förstahandsalternativ är att de ska ställas till svars på plats och dömas där. Det är mycket lättare att utreda de här brotten på plats än i Sverige, säger han till tidningarna

-Pettersson tycker det är självklart. De ska fråntas sina svenska medborgarskap och förbjudas återvända för all framtid.

Herr Ygeman verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. För en dryg vecka sedan slöt riksdagspartierna, Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet de gröna, Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna en överenskommelse om hur terrorism ska bekämpas.

Vänsterpartiet ville inte vara med och Sverigedemokraterna fick inte vara med, vilket inrikesminister Ygeman förklarar med att SD har ”extrema förslag”. De vill bland annat utvisa människor till tortyr och dödsstraff, säger Ygeman.

Nu vill alltså Ygeman och S att terrorister ska dömas i Irak! Tror herrn de kör med halalkorv och kaffe som straff där.

12 thoughts on “Ygeman: IS-terrorister från Sverige bör dömas på plats. För en vecka sedan var Åkesson extrem som ville detsamma

  1. Att dom har svergie som ett ”sanctuary” kan ha forödande effekt i framtiden.Det ända extrema är att regeringen och liberaler tillåter detta som anses som kriminalitet i andra länder.

  2. Har denna info varit ute i MSM? Om inte så tycker jag Åkesson bör ta tillfället i akt och göra ett uttalande! Positiv reklam. kanske man skulle kunna säga, är aldrig fel! Och hur ska S förklara bort påståendet att det var SD´s förslag från början?

  3. Svenska rekordet i att snabbast byta åsikt slås nu snart varje dag. Birro tog t ex flera månader på sig för att byta tillbaka. Nu är Ygeman nere på en vecka i en riktning.

  4. Så svenska dialogpolisen ska yra runt i Irak och prata hbtq och värdegrund och jaga krigsförbrytare som egentligen ska ha bostad, jobb och körkort? Är det inte slut på tramset ännu?

    • Joy
      Underbar komentar!!!
      Jag fick mig ett gott skratt pga att mitt i allt elände är vår samtid helt ABSURD!!!
      Mvh. Tussilago

  5. Hönsmamman, jag skrev precis samma sak 🙂

    Slopa dom och fokusera på exekvering – Hang down your head Tom Dooley.

Kommentera