Qatar erkänner: Vi finansierar terrorism över hela världen

ISLAM. Det rika terroremiratet Qatar invigde nyligen Skandinaviens största salafistiska moské vid Östra Kyrkogården i Malmö. Samtidigt har man satsat gigantiska summor på att bygga kanske tvåhundra moskéer i de förslummade islamistiska förorterna kring Paris.

Regimen i Qatar äger inte bara en femtedel av börsen i London, stora delar av Volkswagen och Porsche, varuhuset Harrods, oljebolag som Shell och Total, fotbollslag (t ex Paris Saint-Germain) , modeskapare i Paris och Milano (t ex Valentinos), Amerikanska ambassadens tomt i London etc etc
Sedan några veckor har femton andra arabstater införtsanktioner mot Qatar, som de hävdar understödjer jihadistiska terrorgrupper mot stater som Saudiarabien och Egypten. De är också irriterade över den emiratägda TV-sändaren Al-Jazeera som i nära samarbete med Muslimska Brödraskapet ständigt angriper icke-jihadistiska muslimska stater. Muslimska Brödraskapet, Iran, Pakistan, Erdoganregimen i Turkiet och Kalifater är å andra sidan snart Qatars enda allierade.
Hamas och talibanerna har sedan några år ”representationer” i Doha. Här finns också Muslimska Brödraskapets internationella ledning sedan misslyckandet i Egypten.
USA sitter som den berömda åsnan mellan hötapparna. De är beroende av Qatars välvilja att upplåta baser vid Persiska viken; samtidigt som man inte vill irritera gamla allierade som Saudi, Emiraten och Egypten. Alltså låtsas man som det regnar…
Hittills har Qatar envist förnekat alla terrorknytningar.Men i förra vecka skedde en total omsvängning. En av emirens närmaste rådgivare, general Mahmoud Mansour, tidigare chef för säkerhetstjänsten, lät sig intervjuas av den saudiska tidnigen Makkah och avslöjade emiratets nära samarbete med bl a ISIS, Hamas och talibanerna.

16 thoughts on “Qatar erkänner: Vi finansierar terrorism över hela världen

  1. Svergie tillåter gjärna ”arabmutor” och därför sympatiserar med islamister och tillåter så som muslimbrotherhood etc.

  2. Frida Trollmyr S – politiker sa när hon invigde den stora Qatar finansierade moskén i Malmö att det var trevligt med sådant fint kulturcenter. Hon visste inte riktigt säkert vad det var hon invigde, men att det säkert skulle kunna bli en mötesplats för förbrödring. Nu är bara frågan vem fan som vill bli bröder med det gänget

  3. Om fem är står de som värd för VM i fotboll, hurra, vilken fest! Jag förväntar mig dagliga terrordåd mot civilbefolkningen, allt för att bryta tristessen mellan matcherna.

  4. finansieringen av Black Empowerment med svenskar pengar via förskingring av Olof Palme och hens gängmedlemmar till Sydafrika, var nog större belopp och har dödat fler vita människor.

  5. Margot Wallström är nya Usama bin Laden som föder upp Unga Örnarnäsor.

    Merkel föddes när Stalin dog= Stalin återuppstod/reinkarnation

  6. Apropå den stora Quatariska islamistmoskén som skall? byggas i Karlstad…

    ”Hot har enligt Värmlands Folkblad riktats mot P4 Värmland. Hotet ska ha framfört genom ett handskrivet brev på engelska med innebörden att personal på radion ska dö om inte moskébygget i Karlstad blir av. Kanalens granskning av moskébygget ska vara anledningen till att hotet riktas mot redaktionen.”

    http://nwt.se/karlstad/2017/06/13/dodshot-mot-p4-varmland

    Nä… det är säkert inget skumt folk som har med den moskén att göra… bara lite dödshot, det är väl sånt som hör till när man jobbar på en nyhetskanal i det ”Nya Sverige”

  7. Stor humor i debattartikel:
    ”Ta ert ansvar när era söner tafsar, föräldrar”

    Tror debattören att de ensamkommandes föräldrar läser detta? Och att de förstår svenska?

    • de är oftast proffs på försäkringskassans och kriminalvårdens regler, bl.a. om återfall i brott, och A-kassa.

    • Men vad väntar vi då på? Det är bara att sätta i gång och sanera både där och här. Oljan i marken kommer nog att finnas kvar

Kommentera