Inte ett enda sexuellt ofredande anmäldes på Sweden Rock

INRIKES. Sweden Rock i Sölvesborg, Blekige är över för denna gång. Som vanligt har det varit lite stök. Förutom de vanliga överberusade personerna har polisen rapporterat om narkotikabrott och några enstaka fall av misshandel och olaga hot. På fredagen greps också en efterlyst medlem av Hells Angels inne på området, misstänkt för flera grova brott i Göteborg.  

Samtidigt har campingområden i närheten drabbats av ovanligt många inbrott i år. Polisen har fått in närmare 50 anmälningar om stöld från bilar, tält och husvagnar.

33 000 vita hårdrockare från 50 länder (slutsålt), 80 artister, 4 dagar. Omsättningen är över 100 miljoner och vinsten rejäl. Medelåldern på besökarna c:a 39 år. Noll våldtäkter och noll sexuella ofredanden.

Inga sexuella ofredanden, undrar om det var mycket folk från mena på besök…

23 thoughts on “Inte ett enda sexuellt ofredande anmäldes på Sweden Rock

  1. Okej att säga hells angels men när det är muslimer då är det inte okej att säga muslim?
    Eller kansje om muslimen är medlem av ”muslimbrotherhood” kan dom inte då säga det vid brott?
    Fordomar ta mej faen är okej för dom som tror dom är utan!

  2. Inget konstigt med det, det finns INGA muslimer som tycker om hårdrock. Vänta tills de andra konserterna drar igång under sommaren.

  3. När jag åkte till våra folkparker på 1950-60 talet hörde man ALDRIG talas om våldtäckter. Fyllebråk fanns även då men de togs snabbt om hand av vakter som var riktiga män och inte som många av dagens kastrerade män som beter sig fjollor.

  4. Helt fantastisk: numera är det en nyhet om det INTE varit någon våldtäkt. Våldtäkter har blivit det ”nya normala” och våra politiker gör ingenting åt det.

  5. Omodernt tillställning som helt saknar det färggranna inslaget av ”Nya Svenskar” som ni med en så stor möda lyckats locka hit för att få fart på landet och ekonomin.
    Annars hade vi nog fått läsa i tidningar om knivslagsmål, avlossade skott och våldtäkter.
    Ganska fascinerande att det numera är en nyhet om det inte händer otäcka saker på en festival.

    Men som man bäddar …

      • Jag förstår. Tyvärr så är det en klen tröst att ha röstat rätt om man blir påsatt/rånad/knivhuggen av en ”Nysvensk”.
        Du får nog försöka övertyga ett par miljoner av dina polare att också rösta rätt.
        Då kan ni kanske börja returnera en del av överskottet på pizzabagare.
        Jag håller tummarna!

  6. Dvs. det gamla vanliga s v e n s k a s t ö k e t som har varit vanligt i århundraden. Dansbaneeländet t.ex. Det klarar vi/polisen att ta hand om och vet att bemöta. Det finns heller ingen risk att polisen vid ingripande får rasistanklagelse riktad mot sig

    • och slipper höra honunge ska knulla din mamma med åsnekukar och våldta dig fitta, bilen eldas upp, skjuter på polishuset, osv

  7. Oftast mogna människor, och en muslim hade stuckit ut. Muslimers måltavlor är unga flickor som dem kan lura med sprit.
    Föräldrar borde varna sina flickor.

    Hörde från en sjuksköterska igår att, dem är charmiga i början men sen kommer misshandlingar och makten över flickorna.

    En del av denna problematik ligger på skolor, som hela tiden skall prata om människans lika värde och mot rasism.
    Ingenting om vad det står i Koranen som är muslimers ledstjärna.

  8. På Öland går snart Öland Roots, en festival som under mer än 20 år aldrig haft en våldtäkt, inte heller någon misshandel. Enligt vakterna är det den lugnasten festivalen. Någon enstaka anmälan om stöld förekommer, men i många fall är det borttappade prylar.

    Däremot kommer polisen dit med knarkhundar, detta i hopp om att hitta någon som ”röker gräs”.

    Konstigt beteende från polisens sida, normalt finns knappt en polis på Öland, trots alla möjliga brott, knivskärningar och våldtäkter med babbar och bråk på flyktingboenden.

    Att man plötsligt har resurser till en festival kan inte vara annat än ”cherry picking”. Man vill visa sig på styva linan och plocka nån som ”är skyldig till narkotikabrott”.

  9. Män från Mena-kulturen besöker sällan hårdrock-festivaler. Det är förklaringen. Det finns ju inhemska män som är kräk. Det har jag själv erfarit men de våldtar i regel inte i grupp.

    • Du kände behovet att kritisera ”svenska” män. Visst finns det kräk, det säger jag inte emot. Men att dra upp det i den här tråden verkar billigt. Man räknar med att omkring 70% av besökarna (omkring 20000) var män och inte ett enda kräk fanns bland dem, oavsett vilket land dom kom ifrån.

  10. Vem vågar klämma någon i röven bakifrån man vet inte om det är en söt tjej eller en långhårig 50 årig gubbe med en bra i handen ….man vill ju behålla snuset

  11. Vem vågar klämma någon i röven bakifrån man vet inte om det är en söt tjej eller en långhårig 50 årig . ….man vill ju behålla snuset

  12. likbleka ensamstående 3-barnsmammor och raggartanter med svarta 80-talskläder med öl, confederate flag, gun n roses tatueringar >85 kg, är inte hetast och 1a kött bytes val för hyenorna från öst, som får gå i våra gymnasium, även om de ibland våldtar och rånar 84-91 åringar.

    • Var du där? Sist jag såg var det en hel del yngre, smärta och riktigt snygga.

      • Du har rätt, jag var inte där på rockstället, och glömde skriva det. men Summerburst var typ bättre än miss world och miss universe med unga fina glada och troligen inte mycket ”äckelkillar” = Yalla Yalla övergrepp. men de krökade sönder sig många unga svenna tyvärr så de fick koma och utanför väntade zigenare och nån flock ensamkommande.

    • Den sortens beväpning beror på att man efter den senaste tidens terrorattacker måste vara beredd på att sådant kan hända varhelst många personer samlas
      Säkerheten blir allt viktigare.

Kommentera