Tvångsutvisad afghan uppges vara försvunnen

MEDIA. Det är oklart vad som hänt den tvångsutvisade afghanske 19-åringen som uppges ha dödats. Enligt tidigare uppgifter som den extrema vänstersajten Blanskpot rapporterat om ska han ha dödats i en självmordsattack mot ett begravningsfölje kort efter att han anlände till afghanska huvudstaden Kabul.

Även hans bror, som själv ska utvisas, bekräftade mannens död. Men enligt två frilansjournalister som Aftonbladet talat med, finns inte 19-åringen på listan över samtliga dödsoffer. 19-åringen som tillhör folkgruppen hazarer ska inte ens ha befunnit sig på begravningen.

– Ingen av de som står med på listan över döda är hazarer. Det finns fler omständigheter som gör att det inte är bekräftat att han är död. Det verkar däremot som att han har försvunnit, säger Golaleh Farhang-Azad, en av frilansjournalisterna till tidningen.

-Pettersson är lite imponerad av Aftonbladet och Blankspot som gör reportage flera dagar om EN (1) död eller försvunnen afghan men det kanske vore viktigare att diskutera de afghaner som försvinner (c:a 2000) i Sverige och de som dödas här, samt naturligtvis deras förmåga att vara inblandade i gruppvåldtäkter och andra grova brott…

Om afghaner på bloggen…

5 thoughts on “Tvångsutvisad afghan uppges vara försvunnen

  1. Det sk skäggbarnet är på väg tillbaka till Sverige, den skiten har förverkat sin rätt att vistas i detta land. Vad gör brorsan här, skicka iväg honom dit han hör hemma + alla andra 80.000 som Ygeman ansåg skulle ut ur landet. Nu används trycksvärta på en kriminell skit som aldrig skulle varit här

  2. Om jag vore polis så skulle jag kolla upp varenda sommarstuga och torp som står i batikhäxornas namn. I detta nu, ligger de säkert sked med någon afghan, någonstans i detta avlånga rike.

  3. Men herregu…..han har naturligtvis lämnat Afghanistan för att åka till Iran, där den större delen av de Afghanska flyktingarna befinner sig och där han förmodligen kom ifrån när han ”flydde för sitt liv” till Sverige! Hur svårt kan det vara?

  4. Vissa ”Gambiakärringar” ringer t.o.m. till Ring P1 och klagar över att de inte får behålla sina ”arbetskamrater” i Sverige.
    Släpp iväg subborna tillsammans med deras påsättare och dra in passet för dem så blir de kvar i sin lyckovärld.

    Håll Sverige rent!

Kommentera