32 thoughts on “Tyskland: islamiseringen är också där redan mycket långt gången

  1. Bilderna är fullt jämförbara med bakterieodlingar i ett laboratorium där man studerar skadeverkningarna på den angripna kroppen och med vilken hastighet immunförsvaret bryts ned.
    Andreas.

    • När babbarna sätter igång att förökar sig, sker tillväxten exponentiellt, vi får en J-kurva. Kartan visar det med tydlighet.
      I den kurva Andreas tänker på får vi hoppas att deklinationsfasen snart infinner sig. 🙂

      • Mja, fan tro´t att den uppstigande kurvan kommer att deklinera i första taget. Fastmer torde den, i beaktande av den rabiata reproduktionshysteri dessa gendefekta avarter svarar för, skjuta i höjden och spränga taket. Hednafolken känner som bekant inga begränsningar och via det svenska bidragssystemet som generöst slösar sitt missriktade mannaregn över MENA-familjerna, kan vi icke bespetsa oss på någon förändring annat än till det sämre.
        Farbror Andreas 😉

  2. Vi måste nog och tyvärr komma dithän och säga att länder som: Tyskland, England, Frankrike, Grekland och i viss mån Italien, i praktiken är förlorade som Europeiska länder som vi är vana att betrakta dem.

    Ledsen men som sagt, om inte ursprungsbefolkningen gör det de måste göra så kommer de att förlora sitt land. Punkt.

    ……….så, svenskar. Hur ska Ni göra? Kasta ut ALLA arabafrikanasiater dit de kom ifrån Eller ska Ni/Vi gå samma helvete till mötes?

    (delvis utanför ämnet men jag skulle åka tåg obokat med SJ idag, tog den enda lediga plats jag kunde hitta men efter en minut dyker en….hucklekärring från landet Afrika upp, sade att hon hade platsbiljett till mitt säte. Än kan jag behärska mig men det är på upphällningen, knytnäven var redo, på allvar. Hona eller ej. Satan så sne jag är)

    • SMUTS överallt som tränger undan ursprungsbefolkningen med Socialdemokraternas goda minne!!!

  3. Det ser ut som om Europa är illa ute, men det är vi egentligen inte om vi sätter igång med att deportera dessa muslimer tillbaka där de hemma nu med en gång.

    • Tyvärr 80-90% oklar härkomst och i de flesta resterande fall, hemländerna tar inte emot sina egna.

  4. Det är härligt med multikulti. Kan man lära sig arabiska i sfi.?Eller heter det arabiska för invandrare.Kan vi gamla få bidrag för att vi skall anpassa oss för det nya landet som är egentligen vårt gamla land men det är tydligen nya herrar och nya gudar på ingång.Sossarna har sålt ut landet.Mvh Adolf

  5. Känslan av att behöva kräkas gå under namnet illamående. Det är nästan så att magen komma upp ur kragen när jag läser det här.

  6. Det är ju rent… PERVERST!!! Ja Tyskland har ju en ”arvssynd” som ärvs ner i varje generation. De kommer nog aldrig att bli ”fria” från den….

    • Vilken arvsynd prata du om? Jag ha fan i mig ingen arvsynd!
      Den Bibliska arvsynden?, i så fall gäller den hela mänskligheten.
      Och det andra som du troligtvis menar, skiter jag fullständig i, jag va inte ens föd när det hände !

      • Vad jag förstår så tar Mekel varje chans att slå WW2 i huvudet på Tyskarna vilket jag tycker är helt horribelt. Sen vet ju inte jag hur gemene man/kvinna anser att det är. Det var väl en egen liten observation & jag är mer än villig att lära mig mer om det liv & tankar som färgar livet där idag.
        Mvh. Tussilago

    • Varför skulle man skämmas för Tredje Riket ?? Så länge ingen skäms och åtalas för alla andra krig…Har kommunister åtalats ? Kan Jonas Sjöstedt springa fritt omkring `? Har USA åtalats för anfallet på Irak ??
      Fy fan för Merkel och dom tyskar som röstar på henne. SKÄMS!!

      • Mums Lena, det får en att tänka tillbaks till svunna tider och ”gamla mors” söndagsstek. 😉

      • Galten
        När verkligheten med msm och galna politiker blir för mycket, ja då lagar jag svenska traditionella middagar.
        Det är underbart gott och ganska tidskrävande, hinner skriva och läsa här emellan, underbart för tankarna och min flykt från den grymma verkligheten !

    • Enligt vissa s.k. kulturarbetare är Sverige fortfarande tryggt. Undrar om de åker någon gång till Rinkeby eller Fittja.

Kommentera