Släng ut dem

Den Polska flickan är inte rädda att säga vad hon tycker om muhammedanerna.

”Inga privilegier för muslimerna, privilegier för innevånarna!”

”Deportera så många muslimer som möjligt!”

”Muhammed var en rånare och mördare!”

Men hon glömde att nämna att han var en sexfixerad pedofil också!

 

17 thoughts on “Släng ut dem

  1. Skicka dem till de dumma svenskarna, de tar emot allt med öppna armar för de är inte rasister utan en HUMANITÄR STORMAKT enligt Stefan Löven, Socialdemokraterna!!!!
    Ja, fy fan vad man skäms för att vara ”svensk”, finns vi ens ?? Folk gnäller men röstar ändå fram 7klövern som släpper in Allah med släkt och ISIS vänner….-FÖR VI ÄR ETT FOLK AV JUBELIDIOTER!!!!!

    • Att svenskingarna skulle vara ”jubelidioter” är bara förnamnet. Om nu inte svenskingen , skulle vara jordens dummaste och fegaste kvartsfigur. Vilka skulle i så fall vara det? Nu börjar den verkliga tsunamin, när de ensamma små pojkarnas anförvanter, kamrater och de, som betalt mest har börjat anlända till Svestia, I Kålhuvudstaden, min hemstad har politrukerna börjat oroa sig för det finns inga lägenheter att uppbringa. Lösningen är ganska enkel, 87:orna flyttar ut och asylanterna flyttar in och alla blir glada svenskingar. Litet skall till för att, roa småbarn, visserligen är de inga småbarn men, intelligensmässigt ligger det i bästa fall mellan 3 – 4 år ålder.

  2. Man har ju rätt att utrykka sig och faktum är att det är bara så att muhammedaner har ”särbehandling” gjenom ”mutor” från olika arabländer som betalar länder för att ta den ”skit” dom inte vill ha själv.Det är då inte konstigt att det är mycket våld,kriminalitet och massor med män som inte har npgon utbildning alls och inte vill ha nån.Det är ju därför dom själva inte vill ha ”skiten” som vi med glädje tar imot för pengar.Väldigt få är riktiga flykningar som flyr ”kriget”. Alka dom som kommer från afrika där det inte är ett riktigt krig utan bara dårar och gäng med vapen som kommer hit och gjör exakt samma som dör dom kommer ifrån.Kriminälla som dom själva inte vill ha som blir ” utvisade” eller fängslade och även dödade för deras brott.Dom är välkommna hit för att vi får ”betald”. Snart så ” rasar” allt i svergie.Utav 100.000 som ”invaderat” svergie kommer bara 10.000 att jobba inom 5 år resten vill ”stämpla” leva på våra skattepengar.Med sådana liberala utsikter så går svergie konkurs om/inom 5 år.
    Att man är säkrare i polen är ju så man borde skämmas,vi går bakåt inte framåt.Här kan man inte säga ”jack shit”.

    • En sån flicka skulle SVT ha ett inslag om varje kväll tills idioterna i regering och riksdag fattar att hon har rätt.

  3. Jag är en feg svensk som inte törs säga babbe.
    Jag törs inte heller säga att muslimer suger.

    • Jag gör det, och lever fortfarande, ha till och med en lapp på utsidan av ytterdörren,
      Muslimer, Romer,Jehovas vittnen, EJ välkommen
      Ingen reklam tack!

Kommentera