Reinfeldt ska leda kommission om brott

INVANDRARBROTT. Den tidigare statsministern och moderatledaren Fredrik Reinfeldt ska leda en ny kommission som ska arbeta med brottsförebyggande frågor, rapporterar Aftonbladet.

Det är branschorganisationen Svensk försäkring som står bakom kommissionen, som går under namnet Trygghetskommissionen. Enligt ett pressmeddelande ska Reinfeldt leda arbetet, som ska handla om hur samhället hanterar ”en negativ brottsutveckling, färre uppklarade brott och en tilltagande otrygghet”.

-Pettersson undrar om det finns någon mindre lämpad till detta än Fredrik ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt och då har jag ändå funderat på sådana som Henrik Schyffert, Henrik Arnstad, Anders Lindberg eller Jerzy Sarnecki…

Om Reinfeldt på bloggen…

49 thoughts on “Reinfeldt ska leda kommission om brott

  1. Nu har bocken blivit trädgårdsmästare.
    Det är ju Reinfeldt som skapat brottsligheten.

  2. Både den/de som tillsatt honom till detta ”jobb” skulle sättas i fängelse på livstid, en sån jävel har förverkat sitt svenska medborgarskap för evigt.

  3. Det blir intressant att se på vilket sätt Reinfeldt kommer att skada Sverige ifrån hans nya position. Det blir nog någonting väldigt utstuderat!
    En pålitlig och bra kille på det sättet.

    Jag tror att det säkraste för landet vore att transportera honom till raketskjutfältet i Kiruna, stoppa in honom i en hemskt kraftig raket och försöka pricka månen med honom.
    Bommar man – så är det inte hela världen. Det blir bra ändå …

    • En bom är att föredra bäste finnjävel, ty en kropp i rörelse som inte påverkas av en resulterande kraft rör sig rakt fram med konstant hastighet. 🙂

  4. Sverige världens mest korrupta land.
    De i makten som skadar vårt land och svenska folket belönas.
    Reinfeldt belönas än en gång för sitt hat mot svenska folket och ser man på makten i landet står på samma sida som Reinfeldt. Undrar hur många miljoner den amerikanska banken belönat den samma med för förintelsen av folket i ett litet land i norr.
    Sverige världens mest korrupta land och ärligt talat bland 87% finns det många som lever gott på korruptionen direkt eller indirekt.

  5. Aftonbladets Lena Mellin jämförde Reinfeldt med Batman. Hon är inte vidare påläst i den världen. För undertecknad känns snarare Jokern som en rimlig jämförelse. En riktig skurk, fast fetare, saknar humor och är betydligt mer oberäknelig.

  6. Undrar om han fortfarande får ut sin statsrådslön eller om han även sätter denna ersättningen i aktiebolaget tillsammans med de andra uppdragsgivarna som vi nu lider under.

  7. Oj oj oj herre Gud, den man som är högst ansvarig för ett av de värsta brotten i landets historia skall alltså leda en brottskommisssion. Snacka om att låta räven vakta hönsgården.

  8. Hur korkade våra avdankade politiker än varit, går det uppenbarligen att hitta ett ”jobb” till dem. Jag undrar just vilka kvalifikationer Reinfeldt kan tänkas ha, när det gäller att få stopp på brottsligheten. Han är ju den, som har störst skuld till att vi har den stora brottslighet vi har. Detta genom att han tillät en fullständigt okontrollerad invandring, som innebar att kriminella från jordens alla hörn släpptes in i vårt land.
    Jag förmodar, att Reinfeldt som lösning på problemen kommer att rekommendera en ökad invandring för att få bukt med kriminaliteten. Trygghetskommision! Herre min Gud vilket fjanteri.
    Se i stället till att utvisa alla utländska brottslingar, sedan de avtjänat sitt straff. Och släpp inte in dem hit igen. Stäng gränserna omedelbart. Inför gränskontroll även för allt, som passerar ut ur vårt land för den vägen försvinner mycket av svenskarnas ägodelar. I januari 2016 påstod Ygeman att han snabbt skulle utvisa 80000 (åttiotusen) ”papperslösa”. Men som vanligt med hans löften, blev det inget av det. Se nu till att det blir utfört. Med nödvändighet lever dessa ju på svartjobb och annan kriminalitet.
    Förbjud tiggeri, för mycket brottslighet är kopplat till tiggarna.
    Om man börjar med detta tror jag, att brottsligheten skulle minska en hel del.
    Och vi måste få en ny chef för rikspolisen!
    Sedan skall vi naturligtvis skaffa en sverigevänlig regering vid valet 2018!

    • Anna
      Aldrig tidigare i historien så får de nu i Sverige , dessutom betalt för sina lustar !

  9. Vad har landsförrädaren i Sverige att göra. Klarade han inte Globulisternas bankjobb.
    Det var naturligtvis inget riktigt jobb, endast betalning för de tjänster han ordnat med, dvs en fullständig katastrof i detta land. Vi kommer aldrig att hämta oss. Stackars de som har barnbarn som skall leva i detta muslim inferno

  10. Klart Reinfeldt fixar detta, Sveriges största omedvetna komiker skall lösa detta. Kan vi sen få dom tre aporna den blinde, den döve, den stumme in i hans grupp,kommer förslagen att spruta ut. Om sen förslagen är nåt att ha är en helt annan sak.

  11. Det är därför vi har skatter!

    FÖR ATT SLÖSA VÅRA SURT INTJÄNADE PENNINGAR, PÅ ATT FÖRSÖKA RÄTTA TILL POLITKERNAS TOTALA MISSGREPP, MEDANS DE SAMTIDIGT FORTSÄTTER ATT SKAPA FRAMTIDA SKATTEBEHOV, GENOM SIN TOTALA ENFALD OCH DÅRSKAP I SANN SOCIALISTISK JÄMLIKHETSANDA!!!

  12. Påminner om Charlie Chaplins film Chaplins pojke. Pojken gick före och förstörde fönster varpå pappan som var glasmästare fick sälja in nya. I Fredrik förstöraren Ruinfeldts fall är skillnaden att han har båda rollerna.

  13. Ja snacka om att sätta bocken som trädgårdsmästare, ytterligare
    ett bevis på att politikerna pissar på folket, alltså Fredrik Reinfeldt
    som är grovt ansvarig för tillståndet i landet med sin helt
    idiotiska invandringspolitik ska leda en kommission om grov
    brottslighet, han som med sina helt öppna gränser,, ska nu
    suga ut skattebetalarna ytterligare med att snacka en massa
    skit, Inte nog med att han åstadkommit oreparerbara skador
    för Svenska folket, nu ska han premieras ytterligare för sina
    (o)gärningar, en folktribunal som satte den mannen riktigt på
    plats hade varit mer motiverat.

    Det är som vanligt i Sverige, missköt dig så blir du rikligt
    belönad, sköt dig så blir du straffad.
    Det belöningssystem som politiker ger till varandra är
    djupt stötande!

    • Det var ju det han inte skulle göra – leda en kommission om grov brottslighet.
      Han skulle fokusera på det han kallar vardagsbrott som folk anmäler och så händer inget mer.. Som stölder och liknande. Försäkringsbrott handlade det också om.,

      Det borde han väl klara av, hur man än tycker han var som statsminister.

  14. Först skapade han problem.
    Så förlorade han ett val.
    Nu återkommer han för att lösa problemen

    Som om VWs avsatte VD skulle få i uppdrag att ta fram lösningar för hur avgasbluffen skall lösas.
    Svensk politik saknar moral.

    Svensk press skriver inte om detta utan om Trump

  15. Verkligen skämten bara haglar i vårt land ,man tar sig för pannan och undrar vad har sunt förnuft tagit vägen .Det är som vargen vaktar får ,eller våldtäcksman vaktar unga oskulder.Snart blir man inte förvånad för någonting.Mvh Adolf

  16. Det kanske är någon som hatar honom som sett till att han hamnar där.

    En kupp.

  17. Det finns ingen nu levande svensk som jag så starkt förknippar med genererade av otrygghet som just Fredrik Reinfeldt.

    Varför rekryteras bara det sämsta vi har? Det kan inte bli annat än uselt?

    Nu kan media få en chans återupprätta sitt dåliga rykte genom att granska honom bättre än de gjorde under hans tid som stadsminister.

    Min önskan är att han blir invandrare. I ett annat land.

  18. Brott mot mänskligheten??????

    Mr. Reinman i sin katacomb: ”Spegel spegel på väggen där, säg mig vem som mest brottsförebyggande är.”

  19. Skall dom sätta världens i särklass största brottsling till att bekämpa brottslighet Ha Ha Ha.

    • Jaa, Saudi-arabien sitter ju i kommissionen för mänskliga rättigheter så….eller?????? Men det är ju så dagens lustiga spegelhus from hell, är. D v s dagens västhus från darkness.

    • Ja, Mona Sahlin klarade sig länge vid köttgrytan. Det måtte vara rena inaveln om de måste ta till Reinfeldt.

  20. O.t Folkmördarna i regeringen har stiftat en ny namnlag så att vilken babbe som helst exempelvis kan ta sig namnet Pettersson.
    Inte ens våra namn får vi ha ifred.

  21. -Öppna era hjärtan, plånböcker, skafferi, ytterdörrar och inte minst, ert bankkonto!

  22. Han och toblerone har en som jag vet tanke gemensamt …………..de hatar Sverige och svenskar !

  23. Se hur trädgården ser ut! Detta efter att bocken blev trädgårdsmästare.
    Vad är det som saknas våra politiker? Ja inte är det inte kamraderi!

  24. Varför inte låta honom och mona toblerone dela cell, jag vill tro att de har mycket gemensamt !

  25. I samma klass som Reinfeldt avseende kompetens och lämplighet hamnar (s)-stjärnan och förre partiledaren Mona Sahin och (fp)-ankaret och tillika förre partiledaren/förre chefen för Röda Korset självaste Bengt Westerberg.

  26. Jösses! Sätta bocken till trädgårdsmästare!! Jag tycker man skall läsa gamla folksagor och dra lärdom av vad som står där.

Kommentera