Norge ska förbjuda heltäckande slöja i landets alla skolor

ISLAM. ”Norges regering vill nu förbjuda heltäckande plagg som niqab i landets alla skolor. Förbudet ska också gälla på samtliga utbildningsnivåer, skriver norska TV2.”

Men tydligen inte aktuellt i Sverige: ”I Sverige infördes år 2006 bestämmelser om diskriminering som innebär att det inte är möjligt för svenska skolor att ha generella förbud mot heltäckande slöja. Det kan dock få förekomma förbud under vissa omständigheter och i enskilda fall.”

”Skolverket i Sverige uppmanar till alternativa lösningar om det inte går att se en elevs ansikte.”

P.S. Med en ständig ökande andel muslimer/mohammedaner av befolkningen kommer dock trycket att öka med tiden att detta förbud släpps igen i Norge.

NRK

15 thoughts on “Norge ska förbjuda heltäckande slöja i landets alla skolor

  1. Värkar logiskt och kommer inte att släppas,istället kommer antal mohammedaner som får ”invadera”norge att minskas.Norge är inte som svergie och kommer alldrig att bli Islamisk stat.

  2. Eftersom slöjor och burkor är tillåtet i vårt land, borde vi ta exemplet an, och göra detsamma när ramadan slutar, som finish. Fast på vårt sätt! Och särskilt vi män, i den s k jämlikhetens och samkönighetens namn. 🙂

    D v s, vi gör heltäckande slöjor av svenska flaggan, med urklippta hål för ögonen enbart, och målar dessutom judesthärnor på, lite runt omkring. Kan bli bra! 🙂 Kom bara ihåg att judesthärnan har sex och inte fem taggar. LYCKA TILL!

    Ett litet förslag bara, som en protest mot det hela, inom systemramen, som i ALLA totalitära terrorstater.

  3. Mata brevinkasten fulla med bacon, till de imploderar! Nä, det var vulgärt, jag ber om ursäkt, jag inser såklart svårigheten att äta, överhuvudtaget, med sådan utstyrsel.

      • Tanten
        Tittade under dagen på spridda skurar om valet i Frankrike

        Har ALDRIG sett så gräsligt FULA människor som ska väljas in !
        Är det fulkomplexen som styr världen ????
        Ju mer ful, ju mer makt …………hämnden är ljuv , eller !!!!

  4. Ska bli intressant att se den alternativa lösningen på hur man ska kunna se vem som gömmer sig bakom slöjan , bäva månde jultomten och alla bankrånare .

  5. Uppriktigt så är förfallet i icke mohammedanska länder nu så stort att jag struntar i vad galningarna virar in sina flickor / kvinnor i !

    • Med tiden kommer korrekt klädsel avkrävas alla kvinnor likt redan är fallet i en del av de svenska s.k. känsliga områden men även t.ex. i East London.

Kommentera