Det går bra för mångkulturen – 150.000 kvinnor könsstympade i Sverige

INVANDRARVÅLD. Antalet könsstympade kvinnor i Sverige ökar kraftigt och är troligen mångdubbelt fler än vad som uppskattats hittills. En ny studie visar att det kan finnas uppemot 150.000 kvinnor i Sverige som utsatts för övergreppet. I Stockholmsregionen gör man därför en storsatsning på att utbilda och informera skola och sjukvård om dessa kvinnors stora, men dolda, problem.

Läs mer på SVT…

-Pettersson tycker ni ska tala tyst om ovanstående, för det är rasistiskt och islamofobiskt att nämna…

21 thoughts on “Det går bra för mångkulturen – 150.000 kvinnor könsstympade i Sverige

  1. Varför hacka på symptomen?
    Enda vettiga åtgärden är att ge sig på orsaken.
    Det räcker inte att pumpa däcket när luften går ur.
    Man måste laga hålet = orsaken,

    Förbjud islam!
    Förbjud koranen!
    Förbjud moskeer!
    Erbjud alla muslimer att skriftligt ta avstånd
    Från allt som har med islam att göra!
    Hälsa dem sedan välkomna i Sverige.
    => när de skrivit på förstås!
    Återfall = utvisning!
    Religionsfrihet, ja. Men islam är ingen religion!

  2. Varför hacka på symptomen?
    Enda vettiga åtgärden är att ge sig på orsaken.
    Det räcker inte att pumpa däcket när luften går ur.
    Man måste laga hålet = orsaken,

    Förbjud islam!
    Förbjud koranen!
    Förbjud moskeer!
    Erbjud alla muslimer att skriftligt ta avstånd
    Från allt som har med islam att göra!
    Hälsa dem sedan välkomna i Sverige.
    => när de skrivit på förstås!
    Återfall = utvisning!
    Religionsfrihet, ja. Men islam är ingen religion!

  3. Hoppas att det är alla i 87% gruppen som röstade för den här katastrofen.
    Grattis alla dumskallar!

  4. För några år sedan upptäcktes att i Linköping var det till antalet flickor, ca 30 st, i en skola som blivit könsstympade. Skäggetorp? Olle Ljungbeck anmälde det hela men jag tror att allt lades ned/försvann ut i i tomma intet.

  5. Det är lika många kvinnor som invånare en större svensk stad, som Västerås eller Linköping.

    Enligt SVT ”måste vi i Sverige hitta och hjälpa drabbade”.

    Stävja innan stympningen sker i stället!!!!
    Migverket borde istället Informera föräldrarna om att könsstympar de, så åker de ut ur landet. Plånbokens språk fattar alla och det skulle hindra många könsstympningar!

  6. Svensk feministisk regering underlättar/stödjer/möjliggör att det händer.

    Människor som sökt asyl i Sverige åker tillbaka till hemlandet, betalt av Sverige, för att skära sönder kvinnliga genitala. Inte ens flygskatten skulle hindra dessa resor. Staten betalar.

    De har slutat tänka. Vad går det ut på allt det här skiten?

  7. Är förmodligen ett terrorbrott att tortera unga kvinnor på detta sätt, i Religionens namn. Om man ville skulle man tillämpa dessa tolkningar, men man vill inte.

  8. Det lär inte bli lätt att ändra på de nya ”svenskarnas” barbariska seder och bruk. Men märkiligt är det att dessa, som Löfven påstår är så högutbildade, har dessa primitiva ritualer för sig.
    Eller är det så att han ljuger, den där Löfven?

  9. Vi säger inget om könsstympade kvinnor i Sverige och övergrepp – det säger vi inget om. Speciellt ska vi vara tysta om könsstympade kvinnor och övergrepp, för att vara mer specifik.

    • Vi måste också visa respekt för ”statsministern” och inte säga något om hans utbildningsbakgrund och att han ser ut som en dum potatis – det säger vi inget om.

  10. Jag säger bara: VIDRIGT!
    Inte för att jag inte visste att det förekom men att det var så många!?
    Vidrigare är väl att man på vanligt manér lyckas med konststycket att attackera problemet i fel ände: ”I skola och sjukvård”! Då är det ju för i helvete redan försent!! Roten till det onda hittar i alla fall jag hos föräldrarna med den bevisade oviljan att anamma en ens någorlunda vettig humanitet mot sina barn. Tyvärr tvingas deras barn att upprepa, och deras, och deras.

    …och jag som SD:are blir kallad för rasist!
    -”ohh oh oh tjejer, vi måste höja våra röster för att höras…” Jorå så att..!?

  11. Feminist regeringens, FI´s mål är minst 500 000 könsstympade och man lovar ”ta täten” Arnstad hejar på för det tillhör ”Svenskheten” PK o i synnerhet ”eliten” lover att vara sämre för dom är minsann inga rasister.

  12. Jag har nämnt det tidigare här på Petterssons: en arbetskamrat som arbetade mycket med SIDA och andra internationella organisationer berättade en gång på 1980-talet att SIDA hade chartrat ett helt plan för att flyga ner somaliska flickor till Somalia(som de eller rättare deras föräldrar) flytt ifrån för att de skulle få sin traditionella könsstympning utförd på plats. SIDA av alla!!!
    OT I morse var Nyamko Sabuni intervjuad i SRP1. Jag gillade henne aldrig som person men hon hade vettiga åsikter och kan uttrycka sig väl. Det framgick att hon fick gå på grund av sina ”kontroversionella” åsikter men att tiden nu har börjat komma ikapp och fler och fler inser att det hon sade då börjar bli rumsrent. Bl.a. minns jag hon ville ha kontroll av flickorna för att motverka könsstympning.

  13. Jag har inget överhuvudtaget med detta äckliga att göra ……………………………….. däremot så har deras MÖDRAR och FÄDRAR ALLT med det vidriga att GÖRA !
    UT ur Sverige NU !!!

  14. Att Sveriges styrelse importerar de som knivskär barn i könen, knivhugger, mördar svenska kvinnor och deras barn på IKEA, och ger bort Sverige till sådana kriminella, borde leda till personligt straffrättsligt ansvar för styrelsemedlemmar.

Kommentera