20 thoughts on “Något saknas

  1. En typisk agenda av det som betecknas för ”svensk demokrati”.

    Vilket inte är det samma som riktig demokrati.

  2. Jag såg lite av programmet, bla Kawesa (som jag kunde varit utan) Blev lite förvånad när jag ser att publiken till 80% är vita svenskar. Varför så få invandrare? Språkförbistring? Noll intresse? …

    • De behöver inte bry sig allt är serverat av svenskarna för dem.
      Araber är inte så alldeles förtjusta i svarta, de använder och har använt de svarta som slavar sedan 100-tals år tillbaka !

    • Jag, tror att svenskingen är mer predestinerad för trams och flams än andra folk och mera mottaglig genom sin låga IQ nivå. Swinja silar mygg och sväljer kameler.

  3. Att inte SD får vara med beror nog på att de övriga partierna inte haft där att göra om Jimmie fått tala. För då hade det uppdagats vilka fruktansvärda lögnare dom är.

    • Det har dom redan gjort. I dag finns det två (2) riksdagspartier SD och 7-klövern. Det sistnämnda har 7 st språkrör.

  4. Tales personen för Järva på tv är en iman som lägger all skuld på svenska regeringen för att deras barn blir is krigare. .

    Jalla jalla falukorv
    ..

    • Ja den gubben talade om hur viktigt det var för dem som bodde där, nämligen de mest utsatta för utanförskap och kriminalitet att få träffa politikerna, Men när de kommer dit så ställer de själva inte upp? It takes two to tango.

      Men sen kommer väl Löfven och lovar dem guld och gröna skogar….

  5. Snart blir det ”politikerveckan i pansarvagn” Inte undra på att det är fler Poliser än besökare, ”Politikerna” kissar i byxorna när det ser det fin fina med multikurren

  6. Först importerar sjuklövern en massa brottsbenägna individer. Sedan låtsar de, att de skall skapa ro och trygghet för landets innevånare. Som vanligt bara prat prat och prat.
    Varför skickas inte brottslingarna tillbaka till den plats de kom ifrån?
    Varför fortsätter importen av dessa individer till synes oförändrad?
    Varför arbetar sjuklöverns politiker så intensivt med att förstöra vårt land?
    Man blir bara så j-a less och arg.
    Låt oss förpassa Löfven & Co till historieboken vid valet 2018!
    Vi måste få en sverigevänlig regering innan det är försent.

    • Svenskingarna, är inte Sverigevänliga . Vid valet år 2010 var hela 95% svurna fiender till sina barn, barnbarn, släkt och vänner. Fyra år senare det 87%, som hatade sina barn o.s.v. En svensking är och förblir en svensking m.a.o. en skitröv.

  7. Naturligtvis ska bara partier som är skyldiga till att detta elände uppstått få delta. Får SD vara med kan man ju få höra sanningen och det vore ju förskräckligt.

  8. Detta är ett vänsterextremt PK-arrangemang nästan helt utan publik som endast syftar till att gammelmedia ska överösa oss med den rätta värdegrunden. Titta och njut av hur totalt dissat det är av vanligt folk.

  9. Varsågod! Här kommer Morse-kod för dig som vill sända a) babbe och/eller, b) babbar.

    a . –

    b – . . .

    e .

    r . – .

Kommentera