Sverige – Frankrike 2-1

FOTBOLL. Frankrikes herrlandslag i fotboll, även kallade Les Bleus vilket betyder de blåa är ett av världens bästa fotbollslag, rankade 6:a. Igår mötte de Sverige som med lite tur vann med 2 -1 i VM-kvalet. Det syns att Frankrike ligger längre söderut. Majoriteten av spelarna är påfallande solbrända.

Vi kan konstatera att Sverige, rankade 34:a, inte har blivit sämre sedan Zlatan slutade, snarare tvärtom. Lagarbete är bättre än enstaka stjärnor.

Märkligt är att i de är sammanhangen är det ingen som talar illa om nationalister och nationalism, men bollen är rund och det ska komma andra tider…

 

12 thoughts on “Sverige – Frankrike 2-1

  1. Jag tycker att det ser ut som Sverige spelar bättre efter att Zlatan slutat i landslaget.

    • Håller med dig.Nu kan laget slappna av och alla har självförtroende.Med bredflabben som diktator så låste det sig för dom andra.Dom var rädd helt enkelt.Så jävla bra att han har slutat.Nu kommer resultaten.Vi hade två st samtidigt som orsakade att Sverige rasade på rangkinglistan,bredflabben och Hamren.Men det var bredflabben som styrde och Hamren gjorde som han sa.Det var chef det.Kanske den svenska modellen.

    • Tyvärr är det så,vilket ger en fad smak när man måste nyttja muslimer för att kunna mönstra elva man ! I övrigt var det som vanligt Forsberg,som många gånger tidigare matchens lirare….Kul att Sverige äntligen efter otaliga år i mörkret,får fram en sådan lirare…. 🙂

      • Jag såg inga muslimer i det svenska laget. Jimmy Durmaz ser visserligen ut som en men han är kristen syrian. Resten var svenska vitingar i startelvan. Inbytena har jag inte koll på.

        Guidetti är halvitalienare.

  2. Det var ett mycket bra besked, när stormogulen Zlatan är borta blir det åter ett fotbollslag och inte en diktatur längre.

  3. Äntligen ett gäng utan någon som står på mittplanen och viftar med armarna. Äntligen en lagledare som inte ser ut som en krogbesökare. Äntligen ett gäng som sjunger med i nationalsången. Äntligen ett gäng som spelar för gänget.

  4. les bleus, har det något med blånegrer att göra? Blues kan man sjunga, när man varit på nationaldagsfirande i Sundbyberg nyss, liknade Afrikas horn mer än Europa.

Kommentera