Inte bara stenkastning dom gräver tunnlar också

Palestinierna i Gaza remsan är väl mest kända för stenkastning och andra primitiva försök för att mörda sina judiska grannar. Men,men dom är också framstående på tunnelgrävning.

FN: s hjälporganisation meddelade på fredagen att de den 1 juni upptäckte  en tunnel under två av deras skolor i Gazaremsan: The Maghazi elementära Boys A & B School och Maghazi förberededande pojkskola , som ligger i samma lokaler.

I ett uttalande sade UNRWA talesman Christopher Gunness att tunnlarna upptäcktes under byggandet av en förlängning av en av byggnaderna under sommarlovet, när skolorna var tomma. Tunneln hade ingen öppningar inom skolans område.

”UNRWA fördömer förekomsten av sådana tunnlar i starkast möjliga ordalag” . ”Det är oacceptabelt att elever och personal placeras i riskzonen på ett sådant sätt. Konstruktionen och närvaro av tunnlar under FN: s lokaler är oförenliga med respekten för immunitet och privilegier gentemot FN enligt gällande internationell lagstiftning, enligt vilken FN lokaler skall vara okränkbara.”

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören gissar att tunnlarna finansierats med de pengar som utrikesblondinen och statsminiministern skickat till palestian. Blir intressant o se om de Israelhatande PK media i Sverige kommer att rapportera om detta!

7 thoughts on “Inte bara stenkastning dom gräver tunnlar också

  1. Jag är ingen babbe,,,men jag undrar hur fjärran östern redaktören skulle tycka om att england skulle ge bort ditt land till en massa judar helt plötsligt ,, du skulle nog kasta sten o gräva tunnlar du med
    Har du nämt summorna som amerikanska skattebetalare ger israel ? Har du nämt att tyska skattebetalare betalar krigsskadestånd till israel efter 70 år

    Kan du inte bara knipa ,,, annars blir du som sd ,,stod med en fyra gånger så stor flagga som den svenska vid valet .

    Om israel har rätt till israel så har indianerna rätt till usa eller hur

  2. Vi kan klart utgå ifrån att, dumsvenskarna varit behjälpliga med finansieringen och projekteringen av tunnlarna. Dumsvensken, är specialist på tunnelbygge. Se, tunneln i Hallandsåsen byggtid ca. 30 år 10 gånger dyrare än beräknat. Har tunnlarna rasat redan?

  3. Stenkastning har vi ,bilbränder har vi,när får vi Tunnelgrävning? Det är spännande med dom här nya sporterna.När man är 70 så hänger man inte med i svängarna riktigt.Det är så mycket med mångkultur, värdegrund,allas lika värde.När jag var barn hade vi inte så mycket till värdegrund men vi klarade oss ändå.Trevlig helg er Adolf

Kommentera