Afrikans fotbollsstjärna dömd för våldtäkt – utvisas

INVANDRARVÅLD. I går kom domen mot fotbollsspelaren Kwame Bonsu, han har suttit häktad misstänkt för våldtäkt och misshandel på sin dåvarande hustru under senare delen av 2015, under sin tid i Gefle IF.

Tingsrättens dom: två års fängelse och utvisning. Bonsu ska även betala skadestånd till kvinnan på 122.000 kronor. Bonsu hör hemma i Ghana.

I Sverige har hans spelat för FC Rosengård år 2013, Mjällby IF 2014-2015, Gefle IF 2015-och nu är han  förhoppningsvis klubblös i Sverige…

 

8 thoughts on “Afrikans fotbollsstjärna dömd för våldtäkt – utvisas

  1. Annat ämne.
    Hur mycket invandring tål Sverige.
    Lars Olyckan Ohly tycker att frågan är rasistisk, och då frågar
    jag mig, om jag är en avdankad riksdagsman, som vägrar att
    söka ett jobb att försörja mig på och istället fortsätter att
    paratisera på skattebetalarnas pengar för att försörja sig,
    är inte detta också rasism, eller hur LARS OHLY??????

    • Han borde ha tid att bekanta sig med begreppet rasism.
      Allt tyder på att han missförstått i vilka sammanhang det har ett värde för kommunikationen mellan människor att använda det. Han vill väl ändå säga nåt när han använder det?

      Han menar förmodligen analytisk, urskiljande, reflekterande, djupsinnig, strukturerad och andra egenskaper som de själva utelämnar när invandring kommer på tal. Det verkar ju som om det är just den färdigheten hos hjärnan som de ständigt undviker att utveckla. Har de fått lära sig att det är fult att vara intelligent? Är det förklaringen till att våra intelligentaste inte flockas kring dessa politiker? De misstolkar högre hjärnfunktioner som tabu? Och blir missmodiga när detta exponeras i mötet med komplexare tankeverksamhet?

      Han verkar ju hur som helst inte ha alla sopor i säcken?

  2. Varför importera ”fotbollsspelare” från Mena-länderna? Har vi inte nog med svenska talanger?

Kommentera