Indoktrinering av palestinska barn för att uppnå folkmordsinriktat hat: En psykiaters perspektiv


Intervju med Daphne Burdman av Manfred Gerstenfeld • 9 juni, 2017

Dr Daphne Burdman, psykiater och patolog, var biträdande klinisk professor i patologi vid State University i New York vid Stony Brook och överstelöjtnant i den amerikanska armén.

”Det förs noggrant planerade, utbredda kampanjer för uppvigling som är riktade mot barn både under Palestinska Myndigheten och i det Hamasstyrda Gazaterritoriet. På grund av denna indoktrinering börjar barn till och med se positivt på sin inblandning i terrorhandlingar i vilka de riskerar sina liv. Denna process av uppvigling bör dokumenteras bättre. Därefter bör det göras en analys av vilken roll detta har i den generella palestinska och muslimska folkmordsideologin. Slutligen bör metoder för att återställa hjärntvättade barn diskuteras.”

Läs vidare


2 responses to “Indoktrinering av palestinska barn för att uppnå folkmordsinriktat hat: En psykiaters perspektiv

  • Mm

    Detta älskar vår infantila, giriga utrikesminister. Svenska skattebetalare kan betala, skicka mer pengar till de hatande muslimerna

    Gilla

  • Joy

    Eländet visas i ‘ svenska hem’ sedan länge genom parabol. Det visas offentliga avrättningar och piskningar och uppeldade fäder vrålar ut sitt hat mot väst och allt och alla. Det är inte något okänt fenomen i Sverige, men ve den rasist som vågar yppa hur barn från Mellanöstern har det i sina hem.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: