Gör Ramadan en (än mer) vansinnig

Muslim slår till med nödhammare eftersom han blev ”stirrad” på:

Muslimen’s resonemang för att förklara sin brottsliga handling är lika absurd som förljugen: Eftersom han hade ”inte ätit på länge” på grund av Ramadan var han ”psykiskt försvagad” och därför fick han ett utbrott.

På dagen för brottet, den 5 juni, 2017, gick solen upp 5:37. Tiden för brottet var ungefär 19:40. Däremellan låg 14 timmar där gärningsmannen inte hade ätit om han överhuvudtaget hade hållet sig till Ramadan reglerna. 14 timmar utan näring är säkert något som miljontals av världens icke-muslimer också hade bakom sig den dagen p.g.a. av fattigdom eller andra skäl.

Det är dock inte känt att dessa icke-muslimer efter den 14-timmiga fastan (frivillig eller inte) slog ned någon med en nödhammare eftersom de blev betittade.

Islamsk härskarmentalitet är den egentliga grunden för Muslimen’s amoklopp:

Anledningen till att mohammedanen från Ghana löpte amok hänger ihop med den mohammedanska härskarmentaliteten.

I otaliga områden som erövrades eller behärskades av islam, likt det andalusiska Spanien under den 700 åriga ockupation av mohammedaner från nordafrika och arabien (men också i de av det ottomanska riket ockuperad kristna länderna i sydöstra Europa), var det straffbart, ofta till och med dödsstraff, för en Kuffar (”otrogen”) att direkt titta på en muslim.

Som lägre stående människa krävdes det att av de ”otrogna” att de sänkte blicken när en medlem av ”härskarrasen” närmade sig eller att de t.o.m. också bytta sida av vägen.

Artikel, på tyska, med mer information om denna händelse:

http://www.rp-online.de/nrw/panorama/pruegelei-wegen-hunger-an-ramadan-aid-1.6865749

P.S.

Tommy Robinson berättar i sin bok ”Enemy Of The State” att man som icke muslim i Luton, hans hemstad, riskerar att utsättas för våld av muslimer om man inte sänker blicken. Något som Tommy Robinson säger i boken att han aldrig skulle göra men att de allra flesta icke muslimer i Luton gör just så (för säkerhets skull).

14 thoughts on “Gör Ramadan en (än mer) vansinnig

  1. Jag tycker muslimerna verkar bete sig mer och mer som djävulens soldater. Jag blir mer och mer övertygad av aktuella händelser.
    ”I Nya Testamentet, Johannes 8:44 sade Jesus till judarna: ”Ni har djävulen till eder fader, och vad eder fader har begär till, det viljen i göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanningen står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.”
    Jesus använde aldrig något av judendomens namn på gud, utan han använde alltid ordet Fadern.
    Läs första och andra Moseboken så blir sanningshalten i Jesus utsaga tydlig. Djävulen eller Baal var en sumerisk gud med många namn i de mesopotamiska kulturerna, Enlil, Belial, Bel, Baal, Baal Zebul, Belsebub, Moloch, Malik, Yahweh, Allah är olika namn på den straffande och offerkrävande guden. Islams gud Allah i Koranen kan kopplas till judarnas Jahve. Läs Koranens sura 2 och sura 17 eller sura 8.12 så blir det uppenbart att Islam och Judendomen har en och samma gud, mandråparen och lögnens fader. Judehatet finns inskrivit i Koranens profetia om den yttersta dagen, då träden och stenarna ska viska, det står en jude bakom mig, kom och döda honom. Gudarna Baal – Jehova – Allah. Dessa tre gudar har högst mänskliga egenskaper. Enligt dessa gudars profeter så har de skapat lagar och de som inte följer dessa straffas av en snarstucken och förargad gud.”
    https://heliocenter.wordpress.com/
    Intressant läsning, men jag vet inte vad jag skall tro. Jag håller mej till den agnostiska andan, dvs. vem vet?

  2. Denna muslim’s värdegrund är just den typen av värdegrund som hyllas/premieras i Sverige.
    De som kritiserar denna typ av värdegrund anses dock ha fel värdegrund.
    För mig är det upp och nervända världen men för sjuklövern och dess väljare inkl. dess mediala fölej etc. tydligen inte.

  3. Jag har aldrig varit emot invandrare, folk med annorlunda kultur eller hudfärg
    Men däremot har jag genom mitt liv genom erfarenhet fått erfara saker jag däremot inte kan respektera.
    En sommar jobbade jag som flyttgubbe i Finland, ett tungt jobb där vi skulle bära tonvis med vitvaror ett helvetes massa trappor. Ett tungt och slitsamt jobb som kräver Team Work.

    På plats hade vi folk från hela världen av allehanda slag. Alla samarbetade och slet, gypsies, hinduer, buddhister, afrikanska kristna, ateister, svenskfinnar, finnar och svear som mig själv. All good! Jobbet sög men vi uppehåll någonslags arbetsmoral utan mjölkande för att få mer arbetstimmar. Vi ville så att säga bara jobba och komma därifrån så fort som möjligt.

    Problemet dock var att en stor del av företaget anställt en massa mussar, hade inget emot det egentligen men det var ju det att vi andra alltid fick axla och göra det tunga jobbet, delvis på grund av vår arbetsmoral och för att vi inte är muslimer. Sorkarna som firade Ramadan i Finland (midnattssolens land) inte åt och vägrade dricka vatten.

    De antingen svimmade eller bara gick och sov i nått rum de fann bekvämast.

    Jag hade många disskutioner med arbetskamrater och chefer om detta men utan någon egentlig förbättring.

    Vissa arbetskamrater hävdade att de har ramadan och att vi ska acceptera att de inte är dugliga arbetare.

    Gick sedan till chefen och berättade att jag inte kan acceptera att arbetsbördan i vår arbetsgrupp var oakseptabel då vissa väljer att inte arbeta på arbetstid på grund av att de fastar och vi andra fick göra jobbet åt dem.

    Chefen sa bara lite irriterad att han inte var rasist och sen var det nog med det.

    Jag lämnade iallafall in min avskedsansökan och förtydligade för herrn att lycka till med ditt företag, jag kanske kan komma tillbaka när du accepterar en Viking som dricker mjöd hela dagarna, sen gick jag min väg.

    Jag tänker aldrig mer i mitt liv arbeta åt företag som viker sig för mussarnas krav igen efter detta.

    Fredens

    • M U S L I M E R !

      Fy fan för dessa svin!
      (jag känner att jag måste bryta mot Petterssons, mycket riktiga regler)

      Vi har dem i vårt fosterland.
      Vi har dem omkring oss.
      Vi har dem nära oss.

      Känner du att det är rätt?
      Känner du för att rösta för att detta fortsätter?
      Röstade du för denna utveckling?
      Kan du tänka dig byta till SD?
      Vågar du släppa ut din dotter, fru, närstående kvinna ensam?

      Vill du att muslimerna ska ta över vårt land?
      Vill du att vi ska få sharialagar i vårt land?
      Vet du att muslimerna redan ockuperat 53 bostadsområden?
      Vet du vad de propagerar för i moskéerna?
      Vet du att muslimerna ska se oss som fiender?
      Vet du att de ser oss som underlägsna dem?

      Vill du att detta ska fortsätta?
      Gör du något aktivt för att stoppa det som pågår?

      Gör Sverige svenskt igen!
      Håll Sverige rent!
      Alla muslimer är muslimer!

    • Jag vet Håkan, jag tycker Pettersson skulle samla information om hur man på bästa sätt kommer i väg till Tjeckiska Republiken, Ungern eller Polen och samla detta under en etikett på bloggen.

      Det måste vara åtskilliga som vill iväg permanent.

      Bubbe, bolle, babbe, och booboo m.fl. har varit igång hela dagen på min gård.

    • Och, skrikandet från bubbes ungdjävlar är det sista man hör på natten. Tyvärr har jag första parkett och som du förstår har jag sett mycket.

      Den negativa motivation, dvs. ”bort från” ökar för var dag som passerar.

  4. Sänker blicken, Ha! Det är bättre och ta fram organet och pissa på dom.

    Undrar just hur tuff babbe är i en konfrontation enligt gammal duellkod.
    Fega jävla skitar är vad dom är.

    Förresten, Hi Tommy Robinson! You are great.

Kommentera