Saudibarbarien bryter med Qatar

Saudibarbarien  har brutit de diplomatiska förbindelserna med Qatar, med hänvisning deras länkar till  terrorism.

Saudibarbarien  har tillkännagett att  de bryter alla diplomatiska förbindelserna och all trafik över: mark, hav och luft med Qatar. Detta säger Saudibarbarien är nödvändig för att skydda riket från vad de beskriver som terrorism och extremism. Förenade Arabemiraten, Egypten och Bahrain meddelar också att de bryter med Qatar.

TheStar

FjärranÖsternRedaktören undrar: Skratta eller gråta?

 

7 thoughts on “Saudibarbarien bryter med Qatar

  1. Ja det dröjde inte 24 timmar efter att Pettersson blogg igår öppet anklagade såväl Qatar som S-Arabien,som de båda länder som ligger bak terrorismen över hela jorden.Varför brytningen kommit just nu,är svårt att spekulera kring men möjligen har det med ett tidigare tryck på de båda länderna från,USA och Europeiska stater.Kanske var det de sista två attentaten i England,som fick S-Arabien att vända kappa ? Deras handel med USA är ju viktig för att kunna överleva, nu när oljepriserna fortsätter att ligga på låg nivå.Sedan skall vi alla veta vad en arab säger idag,
    behöver inte gälla i morgon !

  2. Hur ska Statsministern förklara sig nästa gång han reser till Saudiarabien. Alla stridsledningscentraler dom har godkänt.
    Socialdemokraterna är livsfarliga dom är okunniga och imbecilla.

  3. I Malmö välkomnas Qatar av Socialdemokraterna genom inviga ny moské finansierad av Qatar. Frågan är om inte dessa politiker skulle ställas inför Haagdomstolen som finansiär av terrorism?

  4. De båda länderna kan lösa osämjan genom en träff (utan kvinnor) med god mat (halal plockade oliver) som sköljs ner med varm kamel urin samtidigt som de lyssnar på högläsning ur haditerna om Muhammeds stolta äventyr.

  5. Öh…. Men det är väl för 17 i Saudiarabien som alla terrorist organisationers ledare fått sin träning!!!!
    Al-Qaida
    Al-Shabab
    Islamiska staten
    Boko Haram
    m.fl m.fl m.fl m.fl

Kommentera