Malaysia erbjuder upp till 1.000 USD för bästa ’bögeri förebyggande’ video

Den malaysiska regeringen erbjuder prispengar på upp till USD 1000 för den bästa video som förklarar hur man ”förhindrar” homosexualitet, en tävling har lanserades på hälso ministeriets webbplats.

Tävlande uppmanas att lämna in ett videoklipp som tar upp olika sorters ”könsförvirring”, och erbjuder förslag på hur dessa skulle kunna ”förhindras eller kontrolleras”.  Tävlingen avslutas i slutet av augusti.
Homosexualitet är förbjudet i Malaysia, och straffas med fängelse, piskning och böter.

LÄNK

7 thoughts on “Malaysia erbjuder upp till 1.000 USD för bästa ’bögeri förebyggande’ video

  1. 1000Usd det var snålt, visar att dom inga förslag vill ha, men tyvärr kommer inga videos eller andra påbud hjälpa, bögarna har vädrat morgonluft och kommit ut i ljuset, denna och andra perversiteter är på frammarsch, redan har vi sett i Usa att pedofilerna kräver sin rätt att ha sex med barn,

    Nekrofilerna vill normaliseras, bla inom Islam, som enligt en fatwa erbjuder sina undersåtar att ha ”farväl sex” med sin avlidna hustru. Även kannibalsim är enligt en fatwa tillåtet inom islam, så länge man inte kokar köttet, sex med djur tillåtet sedan urminnes tider inom Islam, så länge man inte äter köttet själv, man kan dock sälja det till grannen.

    Vi kommer se mer och mer av dessa perversiteter, tills samhället upplöses, det som stundar i framtiden är den Luciferianska doktrinen ”Do what thou wilt shall be the whole of the Law” som förklarades av satanisten Aleister Crowley, vars dotter är mamma till George HW Bush, Barbara Bush.

    Alla i ledningen av världen är Satanister, och om du inte är kristen, är du en av dem.

    Att islam är emot bögeri är rent hyckleri, när dom kan ha sex med getter, knulla sin döda fru, eller äta sin fiende, våldta, mörda, och ta som slav, alla som inte delar deras tro, samt döda sina fränder, som inser att det är dags att lämna islam, eftersom det är en satanistisk religion, som tillber en asteroid, inne i en saturnalia Kub, som kallas KAABA Kaa=Orm BA= BAAL, BEELZEBUB, MOLOK

  2. Jag har ibland undrat varför människan i alla tider haft så mycket bekymmer av andras sexualliv. Antingen det gäller homosexualitet, kvinnors oskuld eller vad det är så skäms man inte för att lägga sin näsa i blöt.
    Sköt dig själv och skit i andra är ett uttryck som jag annars inte gillar men här passar det bra.

Kommentera