Malaysia erbjuder upp till 1.000 USD för bästa ‘bögeri förebyggande’ video


Den malaysiska regeringen erbjuder prispengar på upp till USD 1000 för den bästa video som förklarar hur man ”förhindrar” homosexualitet, en tävling har lanserades på hälso ministeriets webbplats.

Tävlande uppmanas att lämna in ett videoklipp som tar upp olika sorters ”könsförvirring”, och erbjuder förslag på hur dessa skulle kunna ”förhindras eller kontrolleras”.  Tävlingen avslutas i slutet av augusti.
Homosexualitet är förbjudet i Malaysia, och straffas med fängelse, piskning och böter.

LÄNK


7 responses to “Malaysia erbjuder upp till 1.000 USD för bästa ‘bögeri förebyggande’ video

 • assad

  Babbeluja. Prisa babben.

  Gilla

 • Trynbald

  Skicka ett klipp på rikshomofilen. Hen borde vara avskräckande nog.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  1000Usd det var snålt, visar att dom inga förslag vill ha, men tyvärr kommer inga videos eller andra påbud hjälpa, bögarna har vädrat morgonluft och kommit ut i ljuset, denna och andra perversiteter är på frammarsch, redan har vi sett i Usa att pedofilerna kräver sin rätt att ha sex med barn,

  Nekrofilerna vill normaliseras, bla inom Islam, som enligt en fatwa erbjuder sina undersåtar att ha ”farväl sex” med sin avlidna hustru. Även kannibalsim är enligt en fatwa tillåtet inom islam, så länge man inte kokar köttet, sex med djur tillåtet sedan urminnes tider inom Islam, så länge man inte äter köttet själv, man kan dock sälja det till grannen.

  Vi kommer se mer och mer av dessa perversiteter, tills samhället upplöses, det som stundar i framtiden är den Luciferianska doktrinen ”Do what thou wilt shall be the whole of the Law” som förklarades av satanisten Aleister Crowley, vars dotter är mamma till George HW Bush, Barbara Bush.

  Alla i ledningen av världen är Satanister, och om du inte är kristen, är du en av dem.

  Att islam är emot bögeri är rent hyckleri, när dom kan ha sex med getter, knulla sin döda fru, eller äta sin fiende, våldta, mörda, och ta som slav, alla som inte delar deras tro, samt döda sina fränder, som inser att det är dags att lämna islam, eftersom det är en satanistisk religion, som tillber en asteroid, inne i en saturnalia Kub, som kallas KAABA Kaa=Orm BA= BAAL, BEELZEBUB, MOLOK

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  är nåt fel på meddelandefunktionen

  Gilla

 • Mia

  Jag har ibland undrat varför människan i alla tider haft så mycket bekymmer av andras sexualliv. Antingen det gäller homosexualitet, kvinnors oskuld eller vad det är så skäms man inte för att lägga sin näsa i blöt.
  Sköt dig själv och skit i andra är ett uttryck som jag annars inte gillar men här passar det bra.

  Gilla

 • Ettan


  En av mina favoriter. Fast jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Väljer nog att ta det med humor och skratta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: