Tack Expressen!

BROTTSLIGHET. Polisen varnar allmänheten och ber om hjälp att hitta mannen nedan som ofredat 15 flickor. Mannen attackerar flickor mellan 12-15 år och föräldrarna har varnats för att låta flickor gå ensamma till skolan. Mannen är ljushårig och talar svenska utan brytning. Han närmar sig alltid ensamma flickor på dagtid. Expressen ställer som vanligt upp…

 

 

16 thoughts on “Tack Expressen!

  1. Nyss meddelade Helin att media var missförstådda angående förtroendet för svenska MSM/Public Service. Nu sjönk förtroendet direkt med ett antal % trots att undersökningen sannolikt var manipulerad.

  2. På tal om bilder. Jag såg just en snutt på SVT kl 1800. Där berättade man att en ledare i Feministiskt Inititativ är åtalad för brott mot upphovslagen.

    Märkligt nog så nämnde man varken namn eller hade bild. Det du Jan Helin som säger att ni inte undanhåller något.

    För din kännedom så heter hon Victoria Kawesa och hennes bild finns på massor av platser på nätet annars kan ni ju be Gudrun Schyman om hjälp.

  3. Vittnet på bilden nedan (som vill vara anonym) säger med bestämdhet att den misstänkte personen på Expressen-bilden i huvudinlägget ovan heter M******d och är helt oskyldig till anklagelserna om att ha utsatt några flickor mellan 12-15 år för sexuellt ofredande i Vallentuna.

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/09/mona-sahlin-a70f693d9ec240551b38eba24392a497-pixla.jpg

    Det anonyma vittnet har utfärdat ett skriftligt intyg på att den misstänkte inte har den minsta skuld till attackerna som minst 15 unga flickor påstår sig ha blivit drabbade av.

  4. Tänkbart är ju att mannen arbetar på Expressen och att man härigenom försöker skydda en av sina ”egna”.
    Såväl kroppskonstitution som övrig beskrivning stämmer faktiskt (och förvånansvärt väl) in på tidningens själve chefredaktör!

    Tio tydliga bevis;
    1. Ljushårig
    2. Talar svenska
    3. Fetlagd kroppskonstitution
    4. BLÅ huvjacka (oberoende liberal – FP = BLÅklint)
    5. Bor i närheten av Vallentuna
    6. Tunnel (journalister har ofta ett ensidigt tunnelseende).
    7. Ränder (skriver ibland ganska långrandigt)
    8. Ljuset i mörkret av tunneln (= tidningens förestående undergång)
    9. Pixlad bild (Expressens signum).
    10. Talet 15 = samma atomnummer som fosfor. Fosfor används som bekant i konstgödsel, vilket är ett substitut för vanlig dynga. Och Expressen är ju landets största spridare av dynga.

    Som synes pekar alla spår mot någon i Expressens egen redaktion, om inte mot chefredaktören Thomas Matsson själv!

  5. Varfor far man skriva att han ar” ljusharig och talar flytande svenska” nar man aldrig skriver han har” kolsvart har och talar inte svenska”??????

  6. En man med det utseende. som bilden i Expressen uppvisar, är ju lätt att identifiera. Själv har jag aldrig sett någon människa med rutigt ansikte, men jag vet att de kommer från Mena-land. Dom ser ju uppenbart ut så där nere, om man nu tror på vad tidningarna visar.
    Men om man liksom jag tycker att Expressen bara är skit, så köper man den naturligtvis inte. Låter man bli att köpa den (eller någon annan kvällstidning) under ett år, sparar man drygt 8000kr. På tio år blir det närmare 90000kr. Helt skattefritt och utan arbete. Lägg varje dag de sparade slantarna i en ask och se hur snbbt de växer! Använd dem sedan på tex semestern.

  7. Folk måste fatta att de måste samarbeta och göra jobbet åt polisen, – starta telefonkedjor, fotografera, ring polisen om ni ser mannen. Man har rätt att gripa mannen, det kallas en-vars-ingripande, (eller liknande). Vallentuna är ganska litet område åt Norrtälje hållet! Hur svårt kan det vara att hitta killen på en skala innan ngt händer?
    Kommer han i bil ? Om inte filmas de som reser med buss och tåg? Kan de räkna ut tiden han reser med tåg och/eller buss?
    Hur svårt kan det vara om det är så många överfall?! Det måste ha en hög prioritet att suga in sådana här psykfall!
    Gör ett jobb för fan och grip killen eller byt jobb!

    • Kanske..Han har ju samma ögonfärg ! I övrigt avviker inte X-pressen för sin ”press-ethik”.

  8. Ja en bild säger ju mera än tusen ord ,samtidigt visar den ju att begåvningsreserven på Expressen inte på något sätt är överdriven .

  9. Expressen förstår inte att han endast firar den högtid som jag inte ens vill skriva namnet på och som inte SKA FINNAS I SVERIGE !!!!

Kommentera