8 thoughts on “Religiös frihet??

  1. En alternativ förklaring till detta okonventionella tilltag kan vara att nämnde Corbett velat markera en politisk ståndpunkt.
    Törhända resonerar vederbörande hattmakare att om det nu råder en sådan extrem frihet där alla möjliga och i synnerhet omöjliga religionsutövare tillåts visualisera sin tillhörighet, och där gränsen för det anständiga för länge sedan, och främst genom de koranförslavade muslimernas försorg, överskridits, har den som bekänner sig till durkslagets brödraskap lika stor rätt att respekteras.

    Vidare kan vi spekulera över vad som dyker upp härnäst. Sannolikt är det bara en tidsfråga innan någon oförfärad provokatör medelst pisspotta på skulten vill belysa det faktum att även vi i västvärlden kan stoltsera med hidösa huvudbonader.
    Bara en reflektion.
    Andreas 🙂

  2. Trots allt det måste finnas regler för att klara av vardagen .Undrar hur kör han egentligen? Har han durkslag på huvudet eller har han egna lagar när han far fram.Jag vill allafall inte umgås med dårar på vägarna när jag ute och kör.Det finns tillräckligt många dårar i trafiken.Mvh Adolf

  3. Tja är man en pastafarian och tillber det Flygande Spagetti Monstret då vill man väl inte bli diskriminerad precis som vilken annan religiös tok 🙂

  4. Han har ett triumferande flin på fotot. Han har definitivt skapat en mer robust foliehatt. I valet mellan kvinnor i diverse tält och hucklen som representerar islam så väljer jag mannen med durkslaget.

  5. Jag har en sån ”high-up” eller vad durkslaget kan heta? Undrar om det är ett tecken på att jag är utvald?

Kommentera