Stäng

Allahs vrede kommer att drabba dig om du tar studenten under ramadan

ISLAM. Om du firar studenten under ramadan kan du få möta Allahs vrede på ett skränigt flak, det påstår den muslimske predikanten Anas Khalifa på Facebook,  där han uppmanar muslimer att inte fira studenten. Även den som fastar kan straffas för att den väljer att stå bredvid drickande ungdomar på studentdagen, säger Khalifa.

– En sådan sak kan leda till Allahs vrede över dig. Och om Allahs vrede kommer över dig och du råkar under just den natten, där du tror att du har något frikort att göra vad du vill, ut för att Allah tar ditt liv. Då möter du Allah under ramadan. Istället för läsandes i moskén – festandes på en klubb, predikar Anas Khalifa.

Anas Khalifa har ett stort följe i sociala medier. En stor del av hans poster beskriver hur hårt livet för troende blivit i Sverige och hur icke-muslimer vill inskränka gruppens rättigheter.

Anas Khalifa har postat videon om att studentfirande är haram två gånger för att understryka budskapet.

– När du ställer dig på flaket. Föreställ dig att Mohammed, frid vara med honom, skulle stå bredvid dig. Skulle han vara nöjd med dig? När du står och gapar och skriker bredvid folk som har champagne och vin och sprit? 

Anas Khalifa har i över tio års tid varit en välkänd svensk hatpredikant som omskrivits som spridare av salafismen genom missionerande för unga. I filmaren Oscar Hedins dokumentär Det svider i hjärtat från 2007 föreläser Khalifa för barn i dagis- och lågstadieålder. Han beskriver målande hur jihadistiska krigare belönas i paradiset och understryker med intensitet hur viktigt det är för en god muslim att slå tillbaka mot det han anser är en pågående attack på alla muslimer.

– Om någon attackerar dig säger du inte varsågod, attackera! Här är min fru, våldta! Här är min son, slakta! Här är jag, fängsla!

2013 dömdes Anas Khalifa för ett grovt skattebrott där han tillsammans med kompanjoner hade lurat de svenska skattebetalarna på 25 miljoner.

Magnus Sandelin skriver om den kriminelle muslimen här. 

Anas Khalifa har varit med på bloggen här…

-Pettersson uppmanar Khalifa att lämna Sverige, det finns drygt 50 muslimska länder att välja på och till de muslimska ungdomar som tar studenten säger jag lämna islam. Den kult som tycker att utbildning och firandet av det är dåligt förtjänar inget stöd. Lämna islam…

Anas Khalifa är från Egypten och har bott i Sverige sedan 1989. Har han svenskt medborgarskap så dra in det och skicka hem honom…

22 reaktioner på “Allahs vrede kommer att drabba dig om du tar studenten under ramadan

 1. Det är sådana, som denne galning vilka hälsas välkomna under dumsvenskarnas jubelrop att, han sedan lurat svenskarna på miljon belopp anses av jordens största röv slickare enbart, som en merit i svenskens ögon. Men i verkligheten är det ingen större merit därför att, kunna dra en svensk vid näsan fodras varken intelligens eller förslagenhet. För det kan t.o.m. personer med 60 i IQ göra. Ty de lurar sig själva i sitt gigantiska storhetsvansinne och i sin extrema dumhet.

 2. Om sådana personer tar ”lagen” i sin egen hand och spelar Gud kansje men annars så er detta faktisk i svergie där studenter firar sitt slut till hårt arbete.Antageligen nåt som en islamisk predikant inte vet vad det är?

 3. Jag visste inte att muslim får dricka sprit, skräna och klubba..
  Det är ju förbjudet enligt Koranen.
  Nuu fattar jag ingenting.
  Typiskt Islam, Ljuga får dom.
  Jag kan ge mig faan på att sverige kommer att anpassa skolavslutningarna till Musses fördel…

  Skicka ut Musse NU!

 4. Alla muslimer är muslimer!
  Muslimer passar inte i Sveriges sociala miljö!
  Vi måste hjälpa muslimerna att få en intensiv hemlängtan!

  Enligt koranen ska muslim betrakta otrogen som fiende.
  Kan vi låta fiender gå fritt i vårt fosterland?
  Vi måste rensa bort fiender från vårt fosterland!
  Våra fiender bygger stridsledningscentraler, moskéer i vårt land!
  Våra fiender finns bland oss!
  Våra fiender har ett mål – att ta över vårt lans!

  Känner du dig trygg?
  Hur ställer sig SÄPO till detta faktum?
  Förbjuda islam?
  Förbjuda koranen?
  Förbjuda muslimer?
  Undantagstillstånd?

  Ska vi tiga still eller göra något?

 5. Undrar om nån som lyssnar på denne hatpredikant får idéen att en student kortege skulle kunna vara ett bra mål för terrorattentat?
  Kan denne någon inte bygga en bomb, eller inte får tag i en lastbil, kan han ju köra ”terror light”, ev tillsammans med likasinnade, och beskjuta kortegen med fyrverkeripjäser!
  – Media och politiker skulle ju ändå kalla det olycka och pojkstreck och möjligen förbjuda studentkorteger istället för att haffa de skyldiga! Riskfritt att utöva mao.
  (-Nån som sätter emot att vi får se detta scenario i år?)

 6. Raka av han skägget, fest han vid på skampålen och bombardera aset med slaktavfall från Grisar. Sen i en bur och utvisa han.

 7. Svensk studentexamen avskaffades 1968 och har inget att göra med dagens lekskola där kreti och pleti ”tar studenten”.
  Censorer skulle genom muntliga förhör ackreditera Abiturienterna innan de slutligen godkändes och släpptes ut. Klarade de inte av detta fick de ta skeden i vacker hand och vandra ut bakvägen.

  1. Precis så är/var det…Det man idag kallar ”studentexamen” kallades på vår tid skolavslutning eller examen.
   Naturligtvis är namnet en grov förfalskning av den ursprungliga titeln ”student”.Vet att det var politiker som kände underlägsna eftersom de saknade normal bildning,som kom med denna tokiga idè. F.ö. betyder ordet ”student” enbart studerande från början och gör så även idag i bl.a.Tyskland.I dessa länder består ett läroår av två s.k. semestrar !

   1. Du sätter som god ton bjuder alltid pricken över i:et Stenbock. 🙂

   2. Ja Galten den examen som vi av stora massan klarade av,var Realexamen…Tror att denna på sin tid var överlägsen dagens ”studenter”.Om jag minns rätt,var det den socialistiska regimen,(som för likaprincipen)införde dagens löjliga titel,för en och alla.
    Detta skedde långt innan man kommit så långt i förfallet,att importerade niggrar skulle vara förebilder för de unga.
    I Nya Tider fann jag följande reportage om en av dessa ”guldklimpar” Huruvida denne avlagt Studenten framgår inte av reportaget:
    https://www.nyatider.nu/skulle-vara-forebild-doms-for-grovt-vapenbrott-och-ran/

  2. I Tyskland måste man klara av Abitur som kanske kan jämföras med dåtidens Student examen. Klara du inte den Tyska varianten kan du säger baby till Universitet högskolan mm. Min bror jobbar i Tyskland på Ministerium för vetenskap och innovation. Där ska utländska studenter påvisa sin behörighet till högre studier, av de europeiska studenter som ansöker i NRW på en studieplats är det enligt min bror de Svenska studenterna som utmärka sig i antal nekandet till högre studierna om de inte klara av de kraven som ställs på Tyska Abiturienter. De flesta måste gå en komplimenterade utbildning för att komma in på Tyska Uni eller högskolor. då den Svenska kunskaps nivån för studenter är för bristfällig.

   1. I Tyskland finns gymnasier för årskurserna 5-12 eller 13. Dessa är i princip enbart studieförberedande. I Bayern har gymnasielärare ofta kallats för klassprofessor, vilket efter 1968 dock använts mer sällan.

    Fram till 1700-talet hade varje tyskt universitet ett eget inträdesprov. År 1788 införde Preussen Abitur Reglementet, en lag, för första gången i Tyskland, och etablerade Abitur som en officiell kvalifikation. Det var senare också etablerat i de andra tyska staterna. År 1834 blev det den enda universitetsinträdesprovet i Preussen, och det förblev så i alla delstater i Tyskland fram till 2004. Sedan dess tillåter den tyska staten Hessen studenter med Fachhochschulreife att studera vid universiteten inom den staten.

   2. Det är absolut inget större fel på svenska tekniska högskolor eller universitet där man läser läser klassiskt vetenskapliga ämnen. Detta konstaterande innefattar inte pseudovetenskap såsom genustrams.
    Studenterna har alltför ofta första året på högskolan/universitetet mycket stora svårigheter att genomföra sina studier på grund av bristande grundkunskaper i alla viktiga ämnen. Man upplever stor skillnad på kunskapsnivån mellan gymnasiet och de högre studierna.
    Har man väl tagit sig igenom den svåra första tiden så vill jag påstå att de ingenjörer och universitetsexaminersde som utbildats i Sverige har minst lika mycket kunskaper är minst lika kompetenta som motsvarande i Tyskland.
    Det är det svenska gymnasiet som med sin kravlöshet är ett skämt.

 8. Mannen som dragit getraggen över huvudet. Den här individen är det ytterst beviset för att islam inte hör hemma i Europa.

  Han är salafist. Vore intressant att höra de politiker som godkänt bygget av salafistiska moskéer som i Malmö och Karlstad.

  Tyvärr tror jag att ett eller flera studentkorteger får känna av ”Allahs vrede” i år. Fast då undrar jag om inte islam tid i Sverige är över.

 9. Det finns faktiskt för muslimer också undantag. Det skulle kunna gå att
  fira studenten. Resonemanget blir att senare överhoppade fastedagar kompenseras inom viss tid. T ex 4 dagar utan fasta och sedan ta igen det.
  Resande under fasteperioden behöver inte fasta o s v.

 10. Jag blev fundersam häromdagen när videon om studentfirande i Angered. En massa solbrända stod i nya kostymer och med studentmössa på ett flak och dansade. Det såg ut att vara många somalier och vad jag läst mig till är det inte många som lyckas ta sig till gymnasiet!?

  Om de nu lyckats klara gymnasiet så vill prällen här ovan att de inte ska fira detta utan gå till moskén och be istället. Det gäller att inte beblanda sig med de otrogna. Vad har de i Sverige att göra?

 11. Jag förstår inte varför man väljer att bosätta sig i ett land med så många orena människor. De riskerar ju dra på sig Alahs vrede bara de visar sig utanför dörren. Eller är det så egentligen att dessa skenheliga människor som våldtar och kränker kvinnor, är mer intresserade av att bo i ett land som försörjer dem, än att leva rättroende. Här kan vi snacka kulturkrock. Och med regeringens goda minne ändras våra regler för att de ska få igenom sina. Fy fan vad vi är flata. En hoper mesar är vi som inte säger ifrån till våra företrädare. Folkvalda!!! Pyttsan. Maktfullkomliga är de och vi följer snällt efter.

 12. Kan vi inte stifta en lag som påbjuder fasta för muslimer under alla dygnets timmar under 2 månader allt i akt och mening att ge dem tid till kontemplation och bön.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: