Terrormisstänkt ”skåning” förnekar skuld

ISLAM. Osama Krayem har suttit häktad i snart 14 månader misstänkt för inblandning i terrordåden i Bryssel och Paris. Efter ett år av tystnad uppger Krayems advokat Giséle Stuyck för Sydsvenskan att svensken förnekar all inblandning i det som hände i Paris i november 2015. – Vad gäller Paris finns absolut inget erkännande. Min klient har inte på något vis deltagit i attacken i Paris, säger advokaten.

Strax efter att 24-åringen greps i april 2016 berättade hans biträdande advokat Vincent Lurquin för media att svensken planerat att spränga sig själv i luften i tunnelbanan i Bryssel, men att han ångrat sig. Kort efter det fick Lurquin sparken.

– Advokat Lurquin uttalade sig i media utan att samråda med mig. Därför fick han lämna sitt uppdrag. Min klient och jag är överens om att vi inte ska lämna någon information till medier eftersom det inte gynnar hans sak, säger Giséle Stuyck.

Tidigare om ”skåningen” på bloggen. 

-Pettersson ser att Sydsvenskan skriver lite om Malmöbon, tyvärr bakom betallänk så det blir ingen länk…

10 thoughts on “Terrormisstänkt ”skåning” förnekar skuld

  1. Det är en kränkning mot samtliga etniska och lagenligt invandrade och rättskapabla svenskar att presentera vederbörande avart som en landsman, när det står ställt utom allt rimligt tvivel att den troglodytliknande terrormakaren aldrig hyst några intentioner att låta sig integreras i vårt samhälle, än mindre att definiera sig själv som svensk.
    Dessa mycket grova övertramp och felaktigheter måste stävjas för att rädda den demokratiska stat vi en gång kände som Sverige och inte som det nordiska värdegrundskalifat proglobalisterna förvandlat den till.
    Andreas.

  2. Osama blev hjärntvättat i en av källarmoskéerna på Hårds väg. Hur kan MKB tillåta dessa moskéer i bostadsområde?

  3. förtal mot folkgruppen skåningar att kalla orena djur för skåningar. terrorbakterier borde få obligatoriskt dödßtraff efter 10 år ryskt fängelse. genom att matas till svin. de tokiga kvinnor som ger PUT till mördarbakterierna, i migration borde få ”näringsförbud” i politik och administration.

  4. Ja, inte är det någon Pål Jönsson som syns på bild! Men skåning skall han kallas!!!
    Och vad har advokaten för härkomst, inte mellanöstern direkt men något lurt är det med namnet.

    • Han ska inte avtjäna sitt i straff i Sverige utan lämpligen i Afghanistan eller liknande tycket jag. Om han kommer till Sverige ska han låsas in bland sina kompisar på Rosenbad.Vi har fått nog av dessa ”svenskar”.

    • Än värre,man nämner honom ”skåning” ,”ett äran och hjältarnas folk” vill inte bli sammankopplade med sådant drägg !!! Fy fan.

Kommentera