Dagens Lindberg

GALENSKAP. Kan någon förklara för Aftonbladets socialdemokratiske politiske chefredaktör Anders Lindberg att skyhögt inte betyder 0,09 procent. Vid riksdagsvalet 2014 fick socialdemokraterna 31,01 procent. 

26 thoughts on “Dagens Lindberg

  1. Tycker det är synd om sossarna, att dom är så styrda utan eget tänkande.
    Vill inte säga att jag lider med dom…..men…vakna upp!!!
    Har ni barn eller är på väg in i ålderdom…
    VI får inte pengar ifrån Mars!!!
    Nån ska betala!!!!
    Vakna!!!!
    Ordspråk….Sent ska syndarna vakna!
    Tänk!!!!!!!!

  2. Anders Lindbergs kunskaper i matematik, mängdlära mm mm tillgodogjorde han sig alldeles säkert under det mångåriga förfallet i skolan årtionden bakåt i tiden.

    Ansvaret för det mångåriga förfallet måste läggas på dessa f d socialdemokratiska utbildnings- / skolministrarna som skapade den s k ”flumskolan”

    Olof Palme,
    Ingvar Carlsson,
    Lena Hjelm-Wallen,
    Göran Persson,
    Ingegärd Wernersson,
    Lena Hallengren,
    Ylva Johansson,
    Ibrahim Baylan,
    Thomas Östros,
    Leif Pagrotsky,
    M fl.

    Mona Sahlin (S) erkände efter valförlusten 2006 att sossarna bar ansvaret för den långvariga och totalhavererade skolpolitiken. Mona själv verkar ju också ha missat mycket under skolgången.

    Som vuxen berättade Mona iaf för Aftonbladet den 19 maj 2007 att hon fortfarande läser Fantomen – ibland på toaletten – och bara de gamla numren.

    https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/article492517.ab

    Om hon nu betraktade dom studierna som att förkovra sig själv kunskapsmässigt för att klara sina arbetsuppgifterna som topp-politiker i Sverige och därmed också många kontakter på höga nivåer även internationellt.

    Effekterna blev genomgående låg kompetens och alltför låg anställningsbarhet ute i det konkurrensutsatta och krävande arbetslivet för de arbetssökande eleverna som förstördes i årtionden av den socialdemokratiska lågpresterande flumskolan. Det är en, av många orsaker till den skyhöga ungdomsarbetslösheten som växte fram under decennier.

    http://3.bp.blogspot.com/_f7me5b15ZaI/TEKvAMNuzhI/AAAAAAAAPVk/V-MH2uufm-c/s1600/2713.jpg

    Vilket seriöst företag skulle idag vilja anställa exempelvis Anders Lindberg (S) eller Mona Sahlin (S) med ”kompetenserna” de visat upp?

  3. OT
    Det går inte så bra för de ensamkommande i vår skola. Men det kostar mycket pengar. Dyrt är bra sägs det?
    https://eso.expertgrupp.se/rapporter/skolresultat-och-bakgrund/

    Ensamkommande utmärker sig med mycket låga studieresultat. Ändå var presentatören tvungen att framhålla att det fanns nåt exempel på ngn person som lyckats klara mer poäng än genomsnittet på den relativt korta tiden.

    Min reaktion är att ingen lär sig något utan träning. Personen har förmodligen redan tränat innan den kom hit. Kan ha gått utbildning hemma och lajvar barn här. Jag anar att det var en kroppsligt färdigvuxen som kommer hit och låter oss betala dyrt för att han går i skolan ännu en gång.

    Det finns inte talanger på det sättet. Det ligger alltid träning bakom när någon har färdigheter. Varför är de så naiva att de tror någon kommer hit och kan saker som om de vore nåt unikt geni.

    Enligt dokumenten går det alltså sämst för de ensamkommande vad avser skolresultat. Det var dessa som media fyllde tidningarna med berättelser om alla somalier som skulle bli läkare osv. Gick sådär.

    • Fi 6.4 i rapporten är ganska tydlig. De skrapar botten med sin graf.
      Dessutom har det över tid gått allt sämre för dem i skolan.

      Då föreslår de åtgärder.

      Lättast är att beställa åldersbestämning och flygresa hem.

  4. Lugn alla Sverigevänner! De enda opinionsundersökningar värda att bry sig om, är de från Sentio och Yougovs. De var nästan rätt med sina undersökningar några dagar innan valet 2014.
    Jag tror att SCB endast hade en undersökning 2014 och den gjordes i maj månad. De gav då ett väljarstöd till SD med 8,1 %. Som vi nu vet fick SD 12,86 % i valet. Om jag nu justerar dagens siffror från SCB med den felprocent de hade i maj 2014 blir siffran för SD imponerande.
    18,4 X 1,58 = 29,0 %!!!!!
    Fantasifullt? Nej, jag tror inte det. Frågan är, vilka partier som får se sina glädjeresultat reducerade till förmån för SD. Instituten i Storbritannien bommade Brexit. I USA bommade de Trumps seger över Obama. I Sverige kommer de flesta instituten missa, att SD blir största parti valet 2018!
    Och vad i hela världen skall stackars hr Lindberg säga då?

    • Lindberg m fl likar kör sina lögner i egenskap av propaganda. De tror att om de manipulerar opinionsresultat till förmån för vänstern och till nackdel för KD, M resp SD, så skall folket sälla sig till ”vinnarna” och deras manipulationer ge önskade resultat i valet.
      Betr trump så hade i varje fall YouGov helt rätt resultat i sina sista opinionsundersökningar före presidentvalet. Fast detta låtsades inte anti-Trump-media om och inte heller svenska MSM/Public Service. De blev i stället sååååå…. besvikna och överraskade över resultatet.
      Ha! Ha! Ha!

  5. Jag tror att Lindberg har ett extremt behov av att få stå i centrum – journalisters behov brukar ju vara från överdrivet till extremt behov.

  6. Tror inte ett dugg på att sossarna ha så mycket. Tror SD ligger närmare 30%, men det är bra att dem tror på dessa siffror.
    Innan valet måste S och Mp göra nya skattehöjningar och fastighetskrisen kommer. Magdalena Andersson måste snart påbörja sänkningen av ränteavdragen.
    Abbie Lööf måste ge svar på om C kommer arbeta med S snart. Godnatt.
    TYVÄRR TROR JAG FI KOMMER IN.

  7. Jag har läst en del memoarböcker. Av vissa framgår det att många på redaktionerna i gamla Klara var rejält berusade redan efter den långa lunchen.

    När jag i dag ser korta klipp från vissa ledarskribenter och krönikörer så undrar jag om det som satt i väggarna i Klara följde med i flytten till nya lokaler.

  8. Ingen hemlighet att landets ”journalister” har väldigt svårt för matematik.
    Nästan lika svårt som alla vänsterpolitiker eller kanske ändå värre.
    Om man vill slippa hr Lindbergs funderingar över ”framgången” för S eller hans vanliga svammel, skall man inte köpa Aftonbladet. Avstår man från att köpa denna tidning (eller någon annan kvällstidning) under ett år sparar man drygt 8000kr. På tio år närmare 90000kr (nittiotusen)
    Lägg varje dag de sparade pengarna i en stor ask. Förvånas över hur fort det växer. Spendera dem på semestern. Gläds över att hr Lindberg blir utan dina pengar.

  9. Den ”skyhöga” uppgången på 0,1 % för sossarna, var inte ens statistiskt säkerställd.

    Vet inte om Anders Lindberg har noterat det.

    Fast att redovisa och notera fakta, är ju inte AB:s medarbetare så intresserade av.

    Kör hellre mer av ”fasadjournalistik”, modell enfald.

  10. Det är valet som räknas på valdagen.Inte massa idiotiska gissningar från olika mätningar.Om inte svetsarn avgår och det blir nyval,jag förstår inte att han är kvar.Juholt avgick fast han var 1000 gånger bättre än landsföredaren som vi har nu.Svenska folket måste kräva hans avgång vi lever i demokrati.Vakna !Ha det så gott Adolf

  11. OBS…..Anders Lindberg…………..

    Glöm nu inte att endast 53,6 % har svarat i SCB:s undersökning. Ett markant bortfall alltså. Var nog mest sossar som svarade.

    Även om TT, som väntat, skickade ut till tidningarna, att 9000 hade svarat.

    ”PSU i maj 2017 genomfördes med ett riksomfattande slumpmässigt urval omfattande 8 973 i riksdagsval röstberättigade personer utan övre åldersgräns.

    Det totala individbortfallet uppgår till 46,4 procent. Det totala antalet svarande är 4 808, motsvarande 53,6 procent. Det förekommer också att personer inte velat besvara vissa frågor. ”

    http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokningen-psu/pong/statistiknyhet/partisympatiundersokningen-psu-i-maj-2017–val-idag/

    • Fel denne stolle är en värdig representant för 87% av jordens fegaste och dummaste folk. Det finns inga vidrigare stollar än swinja.
      De angriper budbäraren inte systemet. detta fega folk. Jag har kritiserat systemet och blivit överöst med oförskämda tillmälen om att. vara en vän av Hitler o.s.v. Dumsvensken är en skitstövel av guds nåde. Så allt djävulskap, som kan drapa svenskingen har de med råge förtjänat. Min son har blivit attackerad flerfaldiga gånger av de s.k. swinja när han, som märk. halv svensk försvarat svensk kultur och tänkesätt. Jag hatar inte dumsvenskar men, jag hyser ett avgrundsdjupt förakt för dem.

  12. SCBs mätning är den minst tillförlitliga. Läs http://www.Ledarsidorna.se Bortfallet är större än hos SIFO. Låt sossarna glädjas åt fejksiffror. Sanningen kommer ifatt vid nästa val då de kommer att stå som de dumstrutar som de är chockade över sanningen är så grym mot dem.

    • Är man klen i hjärnan te sig allt annat som stor eller skyhögt, allt är relativ beroende på ens perspektiv.

Kommentera