10 thoughts on “Dagens allahu akbar kommer från Kabul

  1. Öppna eran hjärtan skanderade Reinfeldt. Nu höjs röster för akbs avgång,det är bra att vi blir av med en kappvändare.När är dags att käbbel svetsarns avgång?Han behöver verkligen en kraftig timeout. Han behöver vila upp sig efter allt käbblande.Mvh Adolf

  2. Även den enklaste, europeiske bonddräng visste redan på vikingatiden, att inavel inte förde något bra med sig. I Mena-land har man ännu inte förstått detta och kusingifte är helt OK. Följderna av sådant kan man se i filmen, som Pettersson visar.

    • Mycket bra tema Jhonsson, babbar är inavel. Intressant forskningsområde.

  3. Detta är fake news 🙂 de säger i slutet av videon 1/8 2013 sprängning av ett vapenlager.

  4. Ramhadan har blivit en månad då vi civiliserade får passa upp speciellt,
    Läser som bekant många europeiska dagstidningar där man finner ett eller annan, lite av udda nyheter.I min gamla hemstad Berlin inträffar ju dagligen lite udda saker.De sista dagarna har det skett två olyckor i trafiken som är mer än udda.
    I slutet av förra veckan körde en arab rakt ner för trapporna till en U-bahnstation.Alla trodde det rörde sig om ett terrordåd då ovetande resande,på väg upp för trapporna möttes av bilen.Sex stycken skadade varav några svårt. I går var det åter så dags trots en tre meter bred infart till ett P-hus,var den allt för smal för en beduinska.Inte en dag i den staden,utan att dessa lyckosökare utmärker sig inte minst i trafiken:
    http://origin.hubber.me/wp-content/uploads/2017/05/potsdamer-platz-autofahrerin-ram-370×208.jpg?b34a6e

    • Medan jag plitade ner min ovanstående kommentar,kom nästa svåra olycka upp.Denna gång var det en arab ur en av de mera kända kriminella familjerna som stulit en bil.Polisen som väl kände föraren,förföljde honom när han sökte fly med över 200 /kmh från förföljarna.Färden slutade när han obromsad körde rakt in i en
      högspänningsmast.Av tjyven liksom bilen blev det inte mycket över.
      Bilden från dagens Berliner Kurir:
      http://www.berliner-kurier.de/image/26997956/2×1/940/470/4e4249e0dfd66e45b36f71c8ee57c293/BB/unfall-braunschweig.jpg

    • Tyskland, har blivit merkelsifierat! Alltså ännu ett dumland likt vårt Svenstia. Nu kan dumdeutscher och dumsvenskar ta varandra i hand.

      • DumDeutschen som du kallar dem gå i alla fall ute på gator och torg och visa att de är emot skiten, medan Dumsvensken håller käft och vågar inte säga emot, till och med de Tyska grönas partiboss Säger öppet i TV (Han är själv Turk) Att passa det inte i Tyskland och vill man inte anpassa sig så ska man inte vistas i Tyskland detta sa han I ZDF i Marcus Lanz Show. Hos ”Dum” tyskarna nämna man i alla fall saker vid sitt rätta namn.

Kommentera