19-årig kvinna dömd till döden efter våldtäkt

ISLAM. En 19-årig kvinna har dömts till döden i Pakistan efter att hon anklagat sin kusin för att ha våldtagit henne under pistolhot. Kvinnan sade att hon sov hemma hos sin familj hemma i Rajanpur, i centrala Punjab-provinsen, när attacken inträffade.

Hon rapporterade brottet till den lokal domstol som verkar utanför det officiella rättssystemet i avlägsna delar av landet, men fick veta att hon avsiktligt förfört sin angripare.

Den lokala domstolen, panchayat, där den påstådda våldtäktsmannen far ingick, fann henne skyldig till äktenskapsbrott och förklarade henne för en Kari, eller äktenskapsbryterska, den Express Tribune  rapporter. Domen blev döden genom stening eller att kvinnan ska säljas, enligt Hindustan Times.

Den lokala domstolen beslöt att våldtäktsmannen skulle gå fri. Dock lyckades kvinnan, hennes far och farbror ta sig till den officiella polisen som nu utfärdat en arresteringsorder för medlemmarna av den lokala domstolen och våldtäktsmannen.

Daily Mail

3 thoughts on “19-årig kvinna dömd till döden efter våldtäkt

  1. Var det sådant dumsvenskarna di fege röstade för i valen år 2010 95% och år 2014 87%? Jag håller det inte för omöjligt för från deras sida kan man vänta absolut vad som helst bara det rör sig om galenskap.

  2. Komplett bakåt-strävar-land. Ska förnuftet någonsin segra? Islams alla
    instabila samhällen funkar inte. Hatet mot allt oliktänkande i Pakistan är
    stort. All diskriminering av olika grupper och individer. Man letar fiender
    till islam överallt. Kvinnan skulle alltså dödas därför att hon finns till! Tillgänglig att anklaga..

  3. Arnstad: islam är en svensk religion, inklusive islams påföljdslära vid så kallade brott.

Kommentera