Unik kartläggning: 200 fall av heders- förtryck på två år

INVANDRING. Tre av fyra har misshandlats, hälften hotats med tvångsäktenskap och var tredje dödshotats – av medlemmar i sin egen familj. Aftonbladet har i en unik granskning kartlagt 200 rättsfall sedan 2015 – och hedersvåldet som når domstolarna ökar. Antalet rättsfall som är relaterat till hedersvåld och förtryck ökade med 50 procent förra året – och ökningen tycks fortsätta i år.

-Pettersson noterar att Aftonbladet liksom DN, har börjat ro av bara fan. Sedan ska vi komma ihåg att de flesta fall av det svineri som kallas ”hedersförtryck” är vanligast i muslimska samhällen men det förekommer även i kristna familjer.

Aftonbladets artikel, läs den gärna…

Filmen nedan är från januari 2017, Anders Lindberg påstår fortfarande att mycket om Sverige är desinformation från främmande makt, att det inte finns några no-go zoner osv.

8 thoughts on “Unik kartläggning: 200 fall av heders- förtryck på två år

  1. Tillåt undertecknad ställa en ödmjuk fråga, nämligen den som handlar om vad det svenska så kallade feministetablissemanget gör rent konkret för att bekämpa denna kriminella verksamhet. Detta om något borde väl äga högsta prioritet inom FI; emellertid är det ett välbekant faktum att vederbörande kalkoner uteslutande fokuserar sig på att attackera det vita patriarkatet samt kämpa för som de uttrycker det ”rätten” att bära den främsta symbolen för det största hotet mot den samlade mänskligheten, nämligen den islamistiska huvudbonaden. Detta, mina behjärtade kamrater, visar prov på radikalfeminismens totala avsaknad av logik och koherens.
    Andreas.

  2. I Sverige skall svensk lag gälla,punkt slut.Vill dom ha egna lagar så bara flytta det finns 140 andra länder ,det finns säkert någon som passar. MVH Adolf

  3. 200 kända hedersförtryck
    Antar att större delan av de muslimska kvinnorna är mer eller minder utsatta för hedersförtryck.

  4. Jo framtiden ser ljus ut , framför allt för våra kvinnor . Synd bara att dom inte har intelligensen att begripa det !!!

  5. ”börjat ro?”
    Snarare monterat en 200 hästars Evinrude på jollen.

    • Det kan inte förnekas utan att, dumsvenskarna gör framsteg inom mycket i sitt land. Mycket av de röstat förverkligas nu vilket gör att, kammen växer på deras klumphuvud. De känner sig oerhört stolta över utvecklingen i Svenstia. Särskilt då ”allas lika värde”. En åsna är lika mycket värd, som en lärd professor. Att det har har slagit igenom märks tydligt överallt dagligen och stundligen Svenstia runt.
      Eller hur?

Kommentera