Kina har stoppat brobygge till Mordkorea

Den nya  bron över ”Yalu River” var tänkt att vara en viktig länk för handel mellan Kina och Nordkorea.  Den skall ersätta den kinesisk-koreanska ”vänskapsbron”  som  byggdes 1943. Det hade en $ 350 miljoner budget men byggandet har avstannat helt, bron slutar nu på ett gyttjigt  fält på Nordkorea sidan.  Kina gillar inte att Mordkorea leker med atombomber o missiler!

 

4 thoughts on “Kina har stoppat brobygge till Mordkorea

  1. Vad menar du har Nordkorea inte rätt att försvara sig? Finns inga bevis att de har några atombomber. Tron att de har detta är endast spekulationer, dessutom är Nordkorea fortfarande i krig med syd, och enligt folkrätten har man rätt att försvara sig med alla till buds stående medel. Inklusive atomvapen. Inklusive missiler, inklusive allt däremellan och mer därtill.

    • om vissa länder inte har rätt att försvara sig, har inget land det, samma som med yttrandefrihet, antingen har man det eller inte.

  2. Här kan alla PK o hela vänstern göra en insats för sitt drömrike, åk dit o bygg färdigt, ta gärna med minst 200 000 av vår nya adel som hantlangare.

Kommentera