En förbannad bonde

INVANDRARBROTT. Pelle Storberg driver en gård med dokumenterat historia sedan år 1680. Gården har aldrig tidigare haft problem med mjölkstölder trots att PK säjer att Sverige alltid haft invandring. Det måste vara skillnad på invandrare och invandrare. 

https://twitter.com/PelleStorberg/status/868829695672016896

https://twitter.com/PelleStorberg/status/867356723383865344

15 thoughts on “En förbannad bonde

  1. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/11/demo1_1574759568.jpg
    På bilden ovan,ett av Berlins huvudstråk och hela dess centrum,är idag fyllt av bönder och deras Traktorer.
    Lånade denna rubrik,för att visa upp ett enormt uppbåd av lantbrukare och deras mångtusende traktorer,som idag lamslår Berlins centrum.
    Aldrig tidigare har så många bönder samlats från alla delar av Tyskland,för att demonstrera mot det odugliga regerandet,från Merkel o Co.
    Får dessa som Merkel & de Gröna Kommunisterna vill,kommer jordbruket i landet att rasa samman.
    Vansinnet med talen om ”Klimat hit ,Klimat dit” har orsakat att nollorna i Riksdagen som inte begriper bättre) föreslår förbud mot gödsling,och användande av växtskyddsmedel.Detta har fått bönderna att nu protestera som aldrig tidigare.

    • En ”Sossa ur Merkels samlingsregering” försökte under dagen,lära och förklara för de tusenden protesterande bönderna,hur de skulle sköta sina jordbruk. Detta slutade med att hon fick rymma fältet….
      Stenbock drömmer ofta om att våra landsmän hade samma vilja,att peka på alla missförhållande,som råder hos oss i Abzurdistan !

  2. Storberg har i egenskap av lantbrukare, djurhållare, mjölkproducent samt icke minst svensk medborgare all anledning att vara rejält förbannad.
    De redan hårt ansatta bönderna och övriga idkare av diverse ariella näringar, tvingas nu erfara nya komplikationer i form av stölder, trakasserier och djurplågeri.
    En nyhet som denna väcker säkerligen inget som helst intresse inom den korrumperade PK-pressen, var enda målsättning är att bedriva en aldrig tidigare skådad reklamkampanj för att söka rättfärdiga den socialt dysfunktionella massimporten som är ansvariga för den nya brottsligheten.

    Vi får ge en eloge till Storbergs vakthundar och till husse själv som en uppmuntran i kampen för överlevnad, oaktat regimen gör allt i dess makt för att förtrycka svenska folket.
    Andreas.

  3. Med stöd av den sk ”oppositionen” dvs Alliansen importerar regeringen parasiter, slödder och pack.
    Vi måste se till att vi får en Sverigevänlig regering vid valet 2018!

    • Det skulle sitta fint men, som du nog vet är det en utopi. Därför väljarna är svenska väljare.

  4. För första gången har Tysklands åsninna ”Mutti” Merkel,stött på patrull.En händelse som gjort,att hon fullständigt rasade ut,vid ett valtal i Bayern…
    Denna bortskämda f.d. Stasi-medhjälperska är ju inte van att få mothugg, och när nu Trump satte den gamla kärringen på plats vid G7-mötet,surnade hon till.Eftersom denna östtyska är allt för dum,att inse hur impopulär hennes politik är,hos dem som kan tänka självständigt var detta naturligtvis ett surt uppvaknande ! Nu har hon nått dithän med hjälp av sina Europeiska ja-sägande knähundar,att hon helt isolerats.
    Med nya USA och en verklig ledare i Trump,lyckas hon inte dupera som den tidigare niggern i Vita Huset ! Trump förkastade såväl hennes klimat-
    som importverksamhet vid mötet på Sicilien.Détta innebar att det hela ur tysk synpunkt blev ett stort fiasko.Men detta kunde inte bortskämda Merkel svälja därför hennes ilska i efterhand…:

    • En bild från Merkels huvudstad som den en gång präglades på hennes paradgata…. Numera är denna istället en form av allehanda Kiviks Marknad,och oftast avstängd för all form av trafik. Senast har platsen abonnerats av besökare från Lutherska kyrkan i fyra dagar.
      Över 100.000 från hela landet hade samlats,för att minnas Luthers 500-årsdag,och spikarna på en kyrkport. Varför detta möte skulle ske i Berlin förtäljer inte historien,eftersom Luther verkade i Wittenberg !:
      http://www.berliner-zeitung.de/image/26980234/8×3/940/353/c267a4016f86e81c90849038f1421d06/Pp/stadtmuseum.jpg

    • Att visa respekt har aldrig varit kommunisternas starka sida, de har skapat rädsla, skräck, fattigdom och misstro varhelt de dragit fram.
      Jämför inte detta talet med hur det ser ser ut idag, dock en sak som jag ser är ………..har vi fullkomligt förlorat vår tradion, den att visa respekt och vördnad ?
      Även i länder som Sverige som inte har varit indraget i krig i modern tid så har det svenska folket kämpat för att deras kommande generationer skulle få ett bättre liv.
      Tycker att detta är ett fint tal.

  5. Något stämmer inte riktigt här!
    MENA = Mellanöstern och Nordafrika och där dricker man ju inte komjölk på grund av laktosintolerans. Däremot dricker man mjölk från får, get och kamel, vilket kanske kan förklara det hela.

    Mest troligt är väl att det rör sig om svenska fattigpensionärer, som kanske dessutom blivit frånlurade allt de äger av Erik Åsbrink; http://www.friatider.se/s-pampen-erik-70-blir-rik-p-dyra-l-n-till-fattiga-pension-rer Eller zigenare. Eller kanske ”Bjäran”, som var vanlig förr; https://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%A4ra

  6. Nu måste vi ta tag i händelserna i Sverige.Det måste vara slut på okupation. Svetsarn gör inget,avgå utlys nyval.Det skjutningar, bränder,stölder av ovanliga slag.När är det slut med allt älende va fan har vi poliser,militärer ,Säpo till?Dags att agera! Massmedia skriver om MPs jävla kongress, vem bryr sig, dom är under 4%.Det finns viktigare saker att skriva om.Nu är det ramadan, hoppas att alla jävla terrorister håller sig till det ,men jag tror att snart är det dags för nytt attack. MVH Adolf

Kommentera