96 procent av ”barnen” ljög om sin ålder och 84 procent om sin identitet

INVANDRING. Sveriges gränspolis har fått möjlighet att jämföra fingeravtryck på araber som ska utvisas till Marocko med de marockanska myndigheternas register. 

  • Det visar sig att av 50 personer som uppgett att de var under 18 år stämmer det på två. 48, 96 procent, har ljugit.
  • Av 77 personer har 65 st, 84 procent, ljugit om sin identitet. 
  • Miljöpartiet vill att alla lögnare ska få amnesti och permanenta uppehållstillstånd.

Källa: Morgonens Ekosändningar och SvD bakom betalvägg.

-Pettersson förväntar sig att Aftonbladets politiske chefredaktör och socialdemokraten Anders Lindberg ber om ursäkt till alla som har sett och försökt lösa problemen men då blivit kallade brunråttor, rasister, nazister, islamofober m.m…

Aftonbladets Anders Lindberg kommer med fakta

45 thoughts on “96 procent av ”barnen” ljög om sin ålder och 84 procent om sin identitet

  1. Är det möjligt att sådana förslag näst intill galenskap är akseptabelt i ett ”krumlande”
    Svergie?Det är som ”pesten” spridit sig till svergie och inget botemedel finns!Slutet på svergie som svenskt för svenskar närmar sig,når går kungen och kungariket?Han är ju faktiskt den som är högst i landet och kyrkan!

  2. Undrar om det Finska flyktingar som flydde över till Sverige ifrån Röda Arméns våldtäkts orgier i Finland under 2nd ww, också klagade på maten eller om det det tog vad de fick serverat?

  3. Otroligt löjeväckande! Anders Lindberg är så slut i huvudet att det borde vara straffbart.

  4. Om man inte begripit detta, är man antingen politiker eller journalist.
    Eller ändå värre kanske bådadera

  5. Ja det betyder ju att det är ju bara att skicka hem alla , för nu har det ju blivit fel till 96 % vilket betyder att skickar vi hem alla så blir det ju bara fel till 4 % vilket får anses som en klar förbättring av statetiken eller hur . Samtidigt som det frigör en massa resurser på MV .

  6. de sk marokanska gatubarnen har inga asylskäl alls, Marocko har inga krig-de vistas här illegalt så det är bara skicka hem dem efter att man först noga registrerar dem ger dem digital identitet med bla fingeravtryck-DNA osv

  7. Detta om något visar,hur inskränkta de personerna är,som anställda på MV skall bedöma ”barnens” ålder.Inte skall det väl behöva gå 4/5 år innan man upptäcker dessa självklara vuxna bluffare ? Här har man satt in 20-åriga i män i skolklasser,tillsammans med svenska barn i 13/14-års åldern.
    Minst skada har de N-afrikanska zigenarna orsakat eftersom dessa inte besökt skolor.Istället är det befolkningen i stort,som fått lida av deras rån,ficktjuveri och inbrott !

  8. Jag har börjat tala vad jag ser och fick stämpel: säkerhetsrisk av säpo.

    2004 på en kurs för arbetslösa lyssnade jag samtal av en iransk med sin regeringen i iran. Han förmedlade till AF sin samtal på svenska- vill ja 2 veckor semester för resor. Han skulle göra en business som innebär att bryta sanktioner. Det gjorde han: import av hela tåg vagnar från Spanien. Jag anmälde det till säpo. 2 av deras agenter stängde ärendet och startade eget med en iransk familjemedlem till businessen. Det handlar säkerhet som förmedlas till kommuner.
    Jag blev av med a-kassan var kastad u från AF. De två skrev och ringde i årtal tills dem lämnade säpo. Jag blev hemlös till sist . Regeringen tog bort allt om fallet.
    Jag menar, ni svenskar är inte naiva men många mäktiga av er är giriga.

  9. Tänk att svensk gränspolis har fått lov att göra detta, måste ha blivet något fel högre upp i hierarkin. För detta kan ju ALDRIG komma från dumme Dan eller från sossarna, kanske va det en gränspolis som inte frågade om lov, utan tyckte att detta äntligen ska fram i dagsljuset. Nästan för bra för att vara sant i vårt land, eftersom regeringen gör allt för att ta bort vår yttrandefrihet.

    • Ja, och tänkt att siffrorna rapporterades i SRP!! Är det värmen som fått hjärnorna på statsmedia att slira eller har semestervikarierna redan börjat?
      Siffror som verkar korrekta, otroligt! Inga bortförklaringar heller – någon sorts insiktsöppning på gång?

  10. Denna impertinenta statistik kommer med all sannolikhet att tillbakavisas av radikalfeminister, globalister och andra migrantammande och ideologiskt avtrubbade generalpuckon, vilka saknar såväl urskillning som förmåga att avläsa verkligheten som den förhåller sig, samt hantera densamma på ett rationellt och ansvarsfullt sätt.
    Andreas.

      • Alls inte! Städse närvarande och entusiastisk konsument av riktiga nyheter å allehanda alternativa nyhetsbloggar, icke minst vårt varmt uppskattade forum Petterssons.
        Någon semester blir det inte tal om för en fattig vaktmästare och lakej.
        Andreas 🙂

  11. Undrar allvarligt om det är länder, som alltid varit mottagare för nödhjälp och bistånd, som idag står för flyktingar och asyl-sökare? Har inget hjälpt under alla dessa decenniums årliga inpumpande av tusentals miljarder i bistånd och hjälp sedan 1950-talet? Fick det ingen verkan? Blev det ingen skillnad? Var är analyserna om orsakerna? Har problemländerna tagit fel politisk riktning, har de råd med vapen och maktutövning och använder resurserna fel? Vad är orsaken till alla dessa väpnade konflikter? Kunde man inte använda bistånden att förebygga svält och torka t.ex. som varit de största riskerna i många av dessa problemländer? Varför verkar allt vara sig likt sedan 1940-1950-talet förutom flyktingströmmarna och att svält i många fall bytts mot krig? Har västs ivriga biståndspolitik med hjälp av alla internationella biståndsorgan, orsakat obalanser så att utvecklingen därför blivit mer konfliktfyllda i alla dessa så kallade U-länder? Att försöka lindra problemen med överdrivet dyrköpt masshantering i flyktingmottagning, är nog det största konflikthotet Sverige utsatts för sedan andra världskriget. Jag kan ju ha fel i det, men tror det tills vidare.

  12. Och MP ville ge alla ensamkommande permanent uppehållstillstånd: har det något samband, har de vetat om att 96% ljugit om ålder, att det rent av är därför man vill ge permanent uppehållstillstånd just nu?

  13. Det har ju gått alldeles för lång tid med att återsända marockanska yngel.
    Deras kriminella beteende och drogmissbruk har fått flanera fritt under
    några år nu. Sverige i ett nötskal, kan inte agera i tid. Polisväsendet var redan från början passiva. Fenomenet med s k gatubarn var någonstans på
    distans. EU porten står ju vid öppen och nästa steg vad blir det? Att vi redan har IS och andra organ för ondskan i hela Västeuropa vet vi nu.
    Tid är allt i vissa sammanhang, men i Sverige försummar man att vi står
    inför allt större konflikter i samhället. Väntar vi verkligen på att bli räddade?
    Importen av människor som inte hör hemma här varken ur deras eller vårt
    perspektiv. Klockan har varit fem i tolv ganska länge nu och folkets medvetande här i Sverige är fortfarande inte väckt. Lita inte på makten.
    Sverige har inte haft krig på tvåhundra år, konstigt men krig förenar människor av samma slag. Nationalism i Sverige är ett negativt ord, i
    Norge är nationalism sammanförande av ett folk som förstår sin historia.
    i Sverige betyder nationalism splittring och oenighet, historielös media
    drabbning. Ta tillbaka samhällskontraktet det nationella visir som gör oss
    delaktiga i vårt projekt på jorden.

  14. Ojdå! Det hade jag aldrig trott. Kan det ens vara möjligt? Är det alternativ fakta kanske?

  15. Alla artiklar som Anders Lindberg hittills har skrivit om flyktinginvationen ÄR ETT ÄNDA STORT BEVIS PÅ ATT ALLT DÄRUPPE INTE KAN STÅR RÄTT TILL.
    Eller så vet han mycket väl om allt som invasionen dragit med sig, men om han nu är en psykopat, vilket innebär utan känslor och samvete, så skulle det ända kunna vara en förklaring till hans beteende.
    Men vad vet jag, för det också bara beror på en väldigt stor brist på kunskaper.

  16. Anders Lindberg är ett skämt!

    Hur kan någon läsa hans krönikor och ta dem på allvar?

    I så fall, tror du på Jultomten också?

    • Hur vet vi att den planerade (ännu ej avslutade) förstärkningen blir tillräckligt stark?

      Gränspolisen: Ska rekrytera upp mot 100 civila kontrollanter
      (Publicerat torsdag 11 maj 2017)

      Gränspolisen kommer rekrytera uppemot 100 civila kontrollanter för att förstärka de tillfälliga svenska gränskontrollerna vid Öresund.

      Beslutet fattades för en stund sedan av Polisens nationella ledningsgrupp mot bakgrund av att regeringen för en vecka sedan slopade ID-kontrollerna på den danska sidan av gränsen, vilket ställer ökade krav på de svenska gränskontrollerna.

      Gränspolisens chef Patrik Engström säger att rekrytering ska göra att i princip alla som passerar Öresundsbron och Helsingborgs hamn, de gränsövergångar som främst påverkades av de slopade ID-kontrollerna, ska kontrolleras.

      – Målsättningen och ingångsvärdet från regeringen är att ha en nära nog hundraprocentig kontroll. Det kommer vi försöka nå med framförallt de nya resurser vi ska rekrytera, säger Patrik Engström.

      Läs mer på länken nedan:

      http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6694706

      Sedan när kunde vi lita på att regeringens och polisens förmåga / insatser var tillräckliga? Med facit i hand kan alla nu se vilka fatala felbedömningar man hittills har gjort på alla områden i ”flykting” – och massinvandrings-komplexet.

      Och kaoset fortsätter…

    • Det där har vi sett hela tiden.När SVT har haft sina ”ungar” i nyhetssoffan som har burit ett enormt helskägg och har gråtit och sagt att dom är 14 år så ser alla utom politiker och SVT att dom är 25 år.Det har varit en bluff som alla blundat för och MP fortsätter som vanligt på sin kongress att kalla dom ensamkommande flyktingbarn. Dessa jävla lögnare ska kastas ut omgående.

  17. Ut med alt skit så fort så möjligt.Dom bara ställer till djävuldkap. MVH Adolf

  18. ”Silence is the virtue of those who are not wise.”

    Men det är klart, Anders Lindberg har att välja på att avslöja sig eller svälta för att ”hitte på” är väl det han klarar av.

  19. Hörde ett barnprogram här om dagen där dom talade om
    varför det händer terrordåd, man intervjuade Magnus Rantorp,
    han sa ungefär att när terroristerna känner sig illa behandlade
    så utför man sådana dåd??Illa behandlade av vem?
    Att höra en högt uppsatt person inom försvarshögskolan
    uttala sig som en menlös kärring så förstår man hur illa ställt
    det är med omsorgen om landets ursprungsmedborgare, som
    tydligen ska känna någon slags skam för att invandr. tokiga
    religion indoktrinerar ungarna från födsel så att dom sen
    kommer ut som idioter, otroligt?

    • Du milde! Är det DET vi vill lära barnen:
      ”Känner du dig illa behandlad är det ok att begå terror dåd?!”

    • Ytterligare ett fegt kräk, som vi har ett stort överflöd av i detta arma land. De kör sitt race med floskler, lögner och schönmalerei. De lever i sin egen värld av storhetsvansinne detta patrask. Ta ett expl. Rödluvan C vill ha 30 miljoner fler asylanter. Idag finns inte längre vatten så det räcker till de få, som finns där. Försörjningsgraden i landet är sämre än 1940 då landet hade 6 miljoner innevånare. Då fanns det en rik tillgång till fisk, idag är den inget att, räkna med. Folk bodde ute på landet odlade mycket sina egna grödor födde upp höns, grisar, ankor och för att, inte tala om kaniner. Det är mer än anmärkningsvärt att, ett parti, som C ökar. Detta måste bero på svenskingarnas brist på kontakt med verkligheten, ett skrämmande lågt IQ, en feghet, som trotsar all beskrivning samt ett storhetsvansinne i nivå med Adolfs. Om Svenstians ekonomi skulle krascha blir det mycket värre än vad Venezuela upplever i dag. Det skulle betyda att miljoner svenskingar dog av hunger.

      • En situation i Svergie värre än vad Venezuela upplever idag skulle då innebära att vi alla boende i landet påtvingades ett mångårigt ramadan-”firande” där vi inte fick varken äta eller dricka någonting öht i ett oräkneligt antal år framöver …

        … i stället för som hittills endast ett månadslångt ramadan varje år och då enbart för de troende muslimerna vilka firar att koranen först uppenbarades för profeten Muhammed.

        Mer om:
        Attacken mot Manchester och självmordsbombaren Salman Abedi. Islamiska Staten inleder Ramadan med uppmaning om ”totalt krig” mot ”otrogna” (Publicerad 27 maj 2017)

        http://www.friatider.se/islamiska-staten-inleder-ramadan-med-uppmaning-om-totalt-krig-mot-otrogna

        ISIS calls for ’all-out war’ on Western ’infidels’ at the start of Ramadan and praises Manchester attack in sickening YouTube video

        http://www.dailymail.co.uk/news/article-4545554/ISIS-calls-war-start-Ramadan.html

  20. Men att Anders Lindberg är en idiot är varje fall inte
    påhittat, det bevisar han själv varje gång han plitat
    ihop sina drapor?

  21. Anders Lindberg är ingen myt. Han finns på riktigt.

    Hur otroligt det än låter.

  22. Det kan vara så att Anders Lindberg också ljugit om sin ålder? Han vill vara vuxen men hjärnan säger nåt annat? Har hans hjärna en oändligt fördröjd utvecklingskurva?

    Tror att det är jobbigt som medarbetare på det företaget att vara smartare och behöva dölja det. Därför omger han sig med en homogen grupp Som presterar liknande eller sämre ”journalistik”?

    Eva Franchell vill att vi ska spola mindre på toan pga vattenbristen. Det är ju välmenande. Men varför nämner hon inte alla bränder som måste släckas? Alla skolor, bilar, hus, asylboenden osv?

    • Eftersom dessa vansinnesdåd utförs av det nya frälset
      så är det tabu och ställa krav, lagar och förordningar
      ska bara efterlevas av pursvenskar.

    • Att spola mindre har ju uppmanats sen länge, och det säljs snålspolande toaletter. Vad man inte räknade med att mindre spolning ger mer stopp i avloppen, och i smutsvattenledningarna….
      Så går det när man inte tänker…..

      • Dessutom höjer de kommunala bolagen priserna när efterfrågan går ner, tvärtemot vad en fri och konkurrensutsatt marknad skulle reagera. Det politiska frälset är ekonomiska alkoholister.

  23. märkligt att Sveriges så kallade försvar, polis och ”rättsväsende” inte ens kan hindra uppenbara åldersbedragare, tiggare, våldtäktsmän och tjuvar från utanför EU, från fri rörlighet här.

Kommentera