Henrik Malmrot är näthatare och Ung Vänsters nya ordförande

DEMOKRATI. Ung Vänsters kongress har valt Henrik Malmrot till ny ordförande för förbundet. Han är 22 år och bor i Jönköping, men är uppvuxen i Järna utanför Södertälje. Han har varit medlem i Ung Vänster sedan 2012 och suttit i förbundsstyrelsen sen förra kongressen.

Här är originalTweeten, nedan en skärmdump om originalet får fötter. Herr Malmrot verkar full av hat som hela vänsterrörelsen men det går bra att hata för dem. Hade en Sverigedemokrat skrivit något liknande hade drevet varit igång för länge sedan…

Hur som helst en retoriskt begåvad ung man, hat, hat och våld…

19 thoughts on “Henrik Malmrot är näthatare och Ung Vänsters nya ordförande

  1. Men visst är dom lite gulliga på något sätt i sin ohyggliga barnslighet.
    Det goda fina hatet som vill döda alla utanför värdegrunden är så fint.
    Men ve den som ens säger något utanför kulturmarxismens lilla bubbla,
    då kan man kasta sten och bränna hamburgerrestauranger i ren godhet.

  2. Han tillhör ju en utrotningshotad art, kommunismen har nog snart bara Nord Korea kvar som sitt fäste. Nån mer misslyckad ideologi får man leta efter.

    • i domstolarna och djuristprogrammet, där frodas Palmesocialistiska och vänster och MP-galningar. tänk själv, vore det inte skamligt att ”jobba med” att döma svenskar till 2.5 år fängelse när de deklarerat fel fast ändå betalat miljoner i skatt och miljoner i skattetillägg, i strid med Europakonventionen. .. bevilja alla aliens PUT… grubbla på aliens utlösningar och våldtäkter varje dag

  3. Unge herr Halmrot, eller skall man månne definiera vederbörande våldsvänsteraktivist som fröken (?) aktualiserar den gamla sentensen att dumheten är tvillingbror med elakheten.
    Det florerar mången galning på Twitter och ju intensivare dessa framlägger sitt samhällshat, desto mer förvissade kan de vara att få behålla sina vederstyggliga konton. Det ter sig nämligen helt annorlunda för den arme sate som dristar sig till att ådagalägga sin nationalistiska, antiglobalistiska och migrationskritiska hållning.
    Andreas.

  4. En kille som har medvind, hela 3 stycken gillade hans inlägg…

    Nästan lite väl många i förhållande till kvaliteten på inlägget.

Kommentera