”Dödspatrull” med babbar bakom mord i Järfälla

INVANDRARVÅLD. Fyra unga babbar misstänks ha mördat den man i 20-årsåldern som hittades död i Järfälla i helgen. Grupperingen misstänks också för ett uppmärksammat dubbelmord i Rinkeby i december.

Vittnen och teknisk bevisning ska knyta männen till helgens mord. De misstänkta, som är mellan 18 och 20 år, misstänks vara inblandade i det pågående invandrarkriget mellan kriminella gäng i västra Stockholm.

-Pettersson tycker inte ni ska vara rädda för Sverige är tryggare än någonsin…

TIDIGARE 2017-05-22 Babbe mördad i Järfälla

2017-05-21 08:22, Mord/dråp, Järfälla
En avliden person är anträffad vid Görvälnsbadet

Larm inkommer om s.k.Salsalarm vid Görvälnsbadet. Patrullen på plats kan konstatera att en person är avliden. Området är avspärrat för teknisk undersökning. En förundersökning om mord är inledd. Personen är inte identifierad.

Uppdatering kl 10:19
Kriminalteknikerna har påbörjat sin undersökning.

Uppdatering kl 14:00
Den tekniska undersökningen bedöms pågå ytterligare någon/några timmar. Området fortsatt avspärrat. Identiteten är inte fastställd.

Uppdatering kl 19.30
Alla avspärrningar runt brotsplatsen är hävda. Den avlidnes identitet är fastställd, en man i cirka 20 års åldern, och hans anhöringa är underrättade.

På grund av förundersökningsskäl kommer i nuläget ingen mer information att lämnas. Förundersökning gällande mord fortsätter.

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

Polisen

-Pettersson konstaterar att det är som vanligt. Den skjutne unge mannen har rötter i Mellanöstern och heter Isa Saliba och bor i Rinkeby. Det ovanliga är att han verkar vara en kristen arab/syrian, intresserad av speedway och hans Facebooksida visar inget onormalt mer än att vännerna verkar ha invandrarbakgrund. Inget skit om Allah och Mohammed….

Isa Saliba

18 thoughts on “”Dödspatrull” med babbar bakom mord i Järfälla

  1. Intelligenta kommentarer som vanligt i såna här forum.och jag e ironisk måste jag påpeka då jag tror de flesta ej förstår det med den intelligenskvot ni verkar visa upp här i era kommentarer. Skämma och va svensk men inte för era så kallade näbbar utan för att vi har såna nöyyee som er nassar/nassar i vårt land.som tror det ska bli raskrog o skit.smarta grabbar e ni.duktigt grabbar.

  2. Jävla horunge det är min kusin Isa Saliba och du skriver inget sånt igen din fakkin luffare skaffa ett liv jävla vider. Att du ska snacka sån skit jävla äckel usch hatar bara sånna horungar som dig han ba va snäll jalla mannen due största kuksugare du förtjänar o bli tryckt av en snubbe

  3. Bra att de skjuter av varandra, ingen annan gör det, vi slipper på detta sätt kanske i längden 50% av kriminella, de resterande kommer vi ändå få skjuta av i framtiden.

    Hellre färre än fler, ingen av dessa är oskyldiga eller barn. Deras kriminella karriär startar i 12 års åldern.

    Tänk vilken besparing en enda livstidsdömd numera begravd kriminell sparar Svenska staten ca 40 Mkr, så om 25 potentiella livstidsfångar dödas sparas en miljard,

    Cyniskt visst, men man har lämnat jamseri stadiet, numera får man se praktisk på ohyra problemen, jamseri kanske fungerade på 70 talet, men vi vet vad detta ledde till.

  4. Värderingar
    Att man kan avrätta människor på detta sätt vad har man då för måttstock att gå efter?

      • Tussilago
        Titta på bilderna av terroristerna i D M , kan inte bli tydligare !!!!!!!

      • Lena
        God förmiddag! Hoppas du fick någon sömn, själv lyssnade jag på en pod & somnade gott 🙂 jag önskar dig en härlig lördag & så ses vi komentars fälten 🙂
        Mvh. Tussilago

    • Du är rätt på det, sinnessjukdom är den mest vanliga och utbredda sjukdomen, som nu grasserar i Svenstia och verkar vara smittosam.

  5. Muslimer mördar kristna på löpande band, och den fega
    Svenska kyrkan håller i vanlig ordning käften stängd,
    deras fjäskande och fotskrapande för den bestialiska
    religionen Islam är stötande.

  6. Har polisen slut på korv o kaffe?
    Ge de fyra i ”dödspatrullen” korv o kaffe så blir de snälla igen!

    OBS ovanstående gäller i Bamses Värld! (Läs Dan Eliasson)

  7. Tror att det kallas ”blodshämnd” pågår i generationer, uppbyggt som maffian, ”vem var ägget eller hönan”?

Kommentera