Islam betyder ”Love” med våld

ISLAM. TV-kanalen Channel 4 intervjuade igår en flock muslimer i Manchester. En av de kvinnliga muslimerna bär en heltäckande svart niqab, med ordet LOVE textat på bröstet. Det är kanske inte så konstigt om inte…

…ordet ”LOVE” skrivits med hjälp av en pistol, handgranat, fällkniv och automatvapen. Damen påstår dock att hon är en god muslim och att alla vänner och de som hon känner vet att hon är en god muslim. Av någon anledning tvivlar inte Pettersson, men att vara en god medborgare är en helt annan sak…

https://twitter.com/KTHopkins/status/867626345110667264

 

12 thoughts on “Islam betyder ”Love” med våld

  1. Bra Pettersson! 🙂

    Hur kan man klä sig så misserabelt. Det är ju helt sjukt. Glasögonen är ju bara pricken över totala dårskapens i. Ha ha ha! Hej Barbapapa! 🙂 Om det inte var så allvarligt, kunde man skratta åt det. Men när varelser ser DETTA som seriöst, grips man av vantro för verkligheten.

  2. Bekräftar bara att ALLA muslimer är muslimer!

    Beträffande moskén i Karlstad så är det rätt åt Karlstadsborna om de får en moské. De orkade väl inte protestera. Det var väl hockeyvm då?

  3. Hade hon varit klädd som en ängel hade jag kanske trott att hon är ärlig och menar det.

  4. Vilken fräckhet att klä sig i burka och med den här tröjan som är ett hån mot de slaktade barnen!
    Något är fel när detta inte är kriminaliserat, vilken flathet att tillåta detta! Tyvärr verkar de vara lika flata som svenskarna med sina kärleksmanifestationer istället för åtgärder mot dessa muslimer!

  5. Jag undrar bad alla godhetsapostlar kommer att säga, när de svenska politikerna helt sålt ut vårt land till muslimerna.
    Naturligtvis kommer vårt land att bli likt de länder som de sk ”flyktingarna” lämnade. Det är bara att åka runt i Rosengård, Bergsjön eller Tensta, så får man en god bild av hur Sverige kommer att se ut om några år.
    Islam är mycket mer än en religion. Den har en politisk agenda och det är att erövra västvärlden.
    Och med hjälp av Europas politikerkår tycks detta gå lekande lätt.
    Men varför?

    • Svar på din sista fråga: Eliten vill att i huvudsak obildade, djupt religiösa människor ska invandra: ELITEN tror att de ska bli lättare att styra.

  6. Jag är övertygad om att kvinnan talar sanning! – Hon ÄR säkert en god muslim; enligt Koranen SKA ju otrogna dödas. Jihad ( heligt krig) är en viktig del av islam och den som vill leva som en god muslim stöder alltså terrordåd, om de inte själva utför dem.
    Så ja, kvinnan är ärlig: jihad är hängiven kärlek till Islam och hon är öppen med att … Ja, ni fattar..,

    • Sen är det ju fruktansvärt sorgligt att så många pk-människor vägrar fatta vad islam är och att de skrattar åt väst, och att vi tvingas betala för att de tar över…

  7. Europa har haft många långa år på sig för att hindra islam att bita sig fast i våra länder, inget har hänt för att bromsa eller stoppa ideologin, absolut inget har gjorts och nu lever vi (fast knappt och hur länge till) med den våldsamma ideologin och politiken precis överallt i varje litet hörn !

    • Lena
      Denna hög av arvsmassa får mig att rysa ända in i märgen!!!
      😨😨😨

  8. I Karlstad är kommunalrådet Linda Larsson (s) glad över att hon fått igenom byggandet av en moské. Hon säger ”I grunden handlar det här om människors rätt att utöva sin religion……”

    Sådana beslut kan man vara lycklig över i Sverige om man endast läser svenska PK-media och vill framstå som den snällaste på första sidan. Konsekvenserna får väljarna ta i en snar framtid.

    • En tidsfråga innan de börjar hota, trakassera och mörda! Säkert är mosken centralt placerad i Karlstad och det har naturligtvis ett syfte. De vill dominera samhället och det börjar med krav på en det ena och än det andra….!

Kommentera