2 muslimer har exploderat i Jakarta

Tre poliser och två självmordsbombare har dött i två explosioner vid en bussterminal i östra Jakarta, Indonesien,  på onsdags kvällen.

Ohyggliga bilder av spridda kroppsdelar uppstod efter explosionerna, några minuters mellanrum, inträffade vid ett trans Jakarta busshållplats nära Kampung Melayu terminal i östra Jakarta runt 09:00 lokal tid.  Fem poliser och fem civila hade också skadats i attacken.

Polisen var där som säkerhetsvakter  för en fackla parad, för att fira inledningen av den islamiska fastemånaden Ramadan.

En talesman för polisen säger: ”Om Gud tillåter kommer vi att veta vem som begick (anfallet).”

LÄNK

3 thoughts on “2 muslimer har exploderat i Jakarta

  1. Visst har folk inom andra kulturer t.ex pga svält gjort uppror mot de besuttna. Men vad jag vet är islam den enda ”religion” som godkänner att oskyldiga för att de har en annan religion / livsfilosofi mördas. – Kan det bero på avundsjuka?

  2. Förvånande att så många människor fortfarande inbillar sig att det finns något övernaturligt som skyddar dem – och oss!
    Detta övernaturliga, i vissa fall benämnt ”gud”, verkar i så fall inte vara konsekvent;
    Detta övernaturliga tillåter, i så fall, en fruktansvatd massa dumheter.

    Kanske dags att detta övernaturliga kallar till ett sammanträde för att ta fram nya, konsekventa lagar för gruppen, människor att följa?

    Tänk om bara vi i vårt fosterland kunde ta vara på all kompetens, kraft och pengar som disponeras på detta övernaturliga fenomen.
    Vårt fosterland skulle då kunna blomstra i den verklighet som gäller.
    Vi skulle då kunna ägna all landets energi på att förbättra den verklighet vi lever i och inte fantisera oss bort i en ”tro”!

    Låt oss förenas i den verkliga kamp som måste till för att rädda vårt fosterland:
    D.v.s. vi måste bekämpa islam innan det är för sen!

    Gör Sverige svenskt igen!
    Håll Sverige rent!

  3. bara en av många tröttsamma Globalistföreställningar för att skrämma upp allmänheten.- 0 offer-zionistmedia sprider lögner 25tim/dyngnet året runt

Kommentera