Hanif Bali har hittat sin far

INVANDRING. Hanif Bali kom till Sverige år 1991, fyra år gammal i samband med Kuwaitkriget. Innan Bali kom till Sverige slussades han illegalt genom Jordanien och kom senare till en flyktinganläggning i Mörby.

Under 90-talet har Bali bott hos olika familjer, bland annat i Angered. I början var planen att Balis närvaro i Sverige enbart skulle vara temporär, något som inte blev fallet. Under större delen av sina tonår växte Bali upp hos en familj bosatt i Upplands-Väsby. 2010 blev Bali riksdagsledamot för Moderaterna endast 23 år gammal.

Läs gärna om den politiska charaden på Hanif Balis hemsida

Nu är Hanif i Albanien för att leta efter sin biologiske far och har lyckats som vi ser på bilden. Det verkar ha gått bra för farsan också och som vi ser faller inte äpplet långt från trädet…

11 thoughts on “Hanif Bali har hittat sin far

  1. Hela hans historia är lite som en story ur Tusen och en Natt. I videon säger han att föräldrarna är fångar i Iraq men träffar sin far i Albanien.
    Jag har svårt att lita på PK politiker.

  2. Hanif bali är en trevlig kis synd bara att han sitter å häckar i fel parti . Kanske kan hans pappa dra honom i skägget och leda han i sd båset

  3. Rent parentetiskt kan tillfogas att det utseende denne i övrigt förträfflige politiker anammat ger ett mindre agreabelt intryck än vad en renrakad och stilig Bali skulle kunna åstadkomma. Han har allt att vinna på att nyttja rakhyveln och därmed slippa misstas för en av de fientligt sinnade grottinvånare som invaderat vårt territorium.
    Andreas 🙂

  4. Jag funderar på de barn som har en spermabank till pappa, hur ska de finna sin identitet ?

    Funderar aldrig de kvinnor som använder detta på vad resultatet kan tycka ?

  5. Det fanns en intressant kortdokumentär om Hanif Bali på UR för ett tag sedan. Går tyvärr inte att se den längre, men programbeskrivningen finns ännu kvar. Han är en av Sveriges få verkliga flyktingar;

    ”…När Hanif Bali var tre år skickade hans föräldrar honom till Sverige för att han skulle undgå kriget mellan Iran och Irak. Föräldrarna var, och är, soldater i den radikala marxist-islamiska gerillan Folkets mujahedin. Hanif har inte träffat dem sedan tiden i Iran utan växte upp i olika fosterhem och barnhem. Han lärde sig tidigt att undertrycka sina känslor av sorg, ilska och övergivenhet för att istället fokusera på att bli framgångsrik. Idag är han entreprenör och moderat riksdagsman och har absolut ingen lust att träffa sina biologiska föräldrar. Men för en tid sedan hörde hans far av sig och nu börjar minnen och känslor sakta komma tillbaka…”.

    Hans föräldrar var, och är, alltså kommunister! Ändå tror jag att han är den idag som skulle kunna få lite ordning på det där skräppartiet han företräder, då han är den ende där med lite sunt förnuft och IQ.

  6. Grattis Hanif Bali!
    Det är alltid glädjande när barn hittar sin föräldrar som tex vid mer eller mindre frivillig bort-adoption från Kina, Syd Amerika, Rumänien m. fl

  7. ok, en till med förtur strax här att få bostad och All Inclusive. Röstade på M fick DÖ, Batran o Bali och MP politik men reklamera omöjligt.

  8. Invandrare som lyckats blir M eller SD. Invandrare som misslyckats blir något annat.

    • @Sara H, Barn blir lyckliga hos lyckliga föräldrar. Barn bli olyckliga hos olyckliga föräldrar. ”Lyckan kommer lyckan går. Den som inte lyckan får” – blir misslyckad. Lyckan är begränsad. Hittar du inte lyckan här. Finn den, där du hör hemma.
      Res hem! Ni ser lyckan genom Al Jazte
      Olyckliga är de som tror på SVt.

Kommentera