Två jätteslagsmål med machetes, knivar och järnrör i Oslo – samtliga inblandade var invandrare

INVANDRARVÅLD. I fredags utbröt två stora slagsmål med en timmas mellanrum i Oslo. Det första inträffade på Tøyen där 10 till 15 personer gick till angrepp mot varandra med machetes och knivar. Cirka en timme senare slogs omkring 50 personer med bollträn på Furuset.

Utredningsledaren, Tor Jøkling, säger till VG att tre personer låg skadade på marken när polisen kom till platsen i Tøyen. Enligt Jøkling så letade beväpnade poliser efter gärningsmännen. — När vi kom till platsen sprang folk iväg i alla riktningar men fick kontakt med tre stycken som framstod skadade. Omfattningen av skadorna är okänt men de togs om hand av ambulanspersonal. Vi fick information om att de som sprang iväg var beväpnade med knivar och machetes. 

-Pettersson säger att det inte är så ovanligt med stora slagsmål, varken i Norge eller i Sverige. Det som skiljer är rapporteringen. I Sverige talas det om ”grupperingar” i Norge säger de invandrare eller utlänningar…

”Alle de involverte er trolig av utenlandsk opprinnelse”

Läs mer på VG.no

10 thoughts on “Två jätteslagsmål med machetes, knivar och järnrör i Oslo – samtliga inblandade var invandrare

  1. Den skitnödiga Median i Sverige måste skriva om och förvanska för annars kan ju dom få som läser skräpet räkna ut vem som sysslar med sådant?, Har aldrig hört att Svennar slåss med machetes?

  2. Varför vill de gallra varandra? – Kanske ser de varandra som konkurrenter om bidragen?

  3. Kan bekräfta detta! Bodde själv utanför Bergen för 6 år sedan. I den största avisen där, Bergens Tidende, var man aldrig rädd för att beskriva brottsförövare med namn och bild, helt oavsett ras. (Just då var det, som här, stora problem med afrikanska ”asylsökande” som sålde knark och begick överfallsvåldtäkter).

    Genom detta blev folk mer observanta, och gärningsmännen åkte oftast fast, i motsats till det galna Sverige där de kriminellas identiteter skall skyddas till varje pris. Är ganska övertygad om att detta även har en avskräckande effekt…

    Lite märkligt i sammanhanget är att Bergens Tidende har samma globalkapitalistiska ägare som Aftonbladet och SvD, nämligen Schibstedts (=Wall Street). Men varför då inte samma agenda där som här?

    Troligtvis beror det på att de utländska globalisterna inte har samma makt i Norge tack vare landets goda ekonomi och att de inte är medlemmar i EU. Förutom detta, att de ännu styr över sitt eget land, har de även en mycket väl sammanhållen och stolt befolkning.Heller ingen extremfeminism. Byggandet av utländska avgudatempel är också mycket begränsad.

    Här i Sverige gör den globaliststyrda regimen tvärsom allt för att splittra landet befolkning och utplåna vår egen kultur och identitet…

  4. Det är väl inte så konstigt. Är man uppfödd med instruktionsboken i hur man mördar så är man helidiot.

Kommentera