Islam har inget med islam att göra

ISLAM. Den 1400 år gamla repiga skivan har gått igång igen. ”Islam har inget med islam att göra”, ”Explosion dödade minst 22” ”Misstänkt terrordåd”, ”Tankarna går till de drabbade”, ”#PrayForManchester/Stockholm/London/Paris/Istanbul/Nice/Moskva/Köpenhamn/München/Baku/Berlin/Sankt Petersburg”, ”Nu står vi upp för det öppna samhället”, ”Att stänga gränserna skapar bara fler extremister”, och så skäller vi på islamofoberna och Sverigedemokraterna tills det smäller nästa gång….

Stormuftin av Jerusalem

10 thoughts on “Islam har inget med islam att göra

  1. Samma falska agenda från Petterssons som alltid. Det är inte nazister som allierar sig med muslimerna idag, det är socialisterna. Nazisterna har kämpat mot muslimsk massinvandring längre än några andra.
    Dessutom är bilderna lögnaktiga. Mittenbilden håller muslimen handen uppåt.
    Den här sortens artiklar torpederar Petterssons trovärdighet. Billig propaganda.

  2. Den uttolkning av islam som svenska politiker över huvudet på alla Sveriges och världens muslimer har bestämt sig för är den rätta är en islam som tar avstånd från sharia, slöjtvång, könsdiskriminering och månggifte, men som är för pluralism, religionsfrihet, yttrandefrihet och sekularism. 

  3. Islams ansikte, är hånleende, betryckthet, ilska och hat, inte kärlek, äkta glädje och medmänsklighet. ELLER HAR NI MÖTT NÅN -ÄKTA- GLAD, MEDKÄNNANDE, RESPEKTFULL MUSLIM????? Inte jag i varje fall!!!

  4. Om man läser LIVE som en arab (från höger till vänster) så blir det EVIL.

  5. Surprise Surprise

    Terroristen i Manchester heter Salman Abedi och är arab muslim från Libyen

    Helt otippat

Kommentera