9 thoughts on “Prediction: Europe will turn muslim in 30 years

    • Ja, nu är muslimasen i farten i förstörelsen av vårt fina Europa. KROSSA ISLAMÄCKLET EN GÅNG FÖR ALLA!!! Jag menar själva djävulsläran. Dödens lära! Det är inte bara 19 döda, utan minst 50 skadade också. De islamistdjävulsfolket har nog lagt upp en strategi mot Europas alla huvudstäder. Att beta av, en efter en. Det ser så ut tycker jag! TYVÄRR!!! STRIDEN MOT ISLAM, MÅSTE BÖRJA HÄR OCH NU. RECONQUISTA!!!

      • Demonstrera nu på lördag mot islam! På ramadans inledande första dag. Det tänker i alla fall jag göra! På mitt sätt! Gör det ni också, självständigt, på det sätt ni känner. Nu får det vara nog! Nu är det KRIG mot islam!!!
        RECONQUISTA!!!

      • De kan ta sin jävla profetjävel och koranhelvete och köra upp i röven. Sedan kniper ni fram tills ni hunnit hem till öknen.

        Där kan ni skita ut profethelvetet och det förbannade bokhelvetet. Vi vill inte se er här. Satans inavlade, pedofila och lågintelligenta grottmänniskor.

        Häng Allah!

      • Ja kunde Muhtma Gandhi, med sin Satyagraha (”Sanningens väg), så kan även vi befria oss från muslimerna, som han med engelsmännen!

  1. Så klart det blir så, om inget reellt görs, om inte det verkliga motståndet växer. Vilket jag hoppas och tror. Men vi måste vårda vårt arv, och bli MINST lika starka och enade som muslimerna. Och ta strid på kniven för vårt.

  2. Hur sa Madam Pompadur?
    ”Efter mig Syndafloden”
    Tur att man inte bli så gammalt, om det bli sanning så ha Europa att skylla sig själv.
    Jag kan bara hoppas att det bara är en Islamists våta dröm

Kommentera