Babbe mördad i Järfälla

2017-05-21 08:22, Mord/dråp, Järfälla
En avliden person är anträffad vid Görvälnsbadet

Larm inkommer om s.k.Salsalarm vid Görvälnsbadet. Patrullen på plats kan konstatera att en person är avliden. Området är avspärrat för teknisk undersökning. En förundersökning om mord är inledd. Personen är inte identifierad.

Uppdatering kl 10:19
Kriminalteknikerna har påbörjat sin undersökning.

Uppdatering kl 14:00
Den tekniska undersökningen bedöms pågå ytterligare någon/några timmar. Området fortsatt avspärrat. Identiteten är inte fastställd.

Uppdatering kl 19.30
Alla avspärrningar runt brotsplatsen är hävda. Den avlidnes identitet är fastställd, en man i cirka 20 års åldern, och hans anhöringa är underrättade.

På grund av förundersökningsskäl kommer i nuläget ingen mer information att lämnas. Förundersökning gällande mord fortsätter.

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

Polisen

-Pettersson konstaterar att det är som vanligt. Den skjutne unge mannen har rötter i Mellanöstern och heter Isa Saliba och bor i Rinkeby. Det ovanliga är att han verkar vara en kristen arab/syrian, intresserad av speedway och hans Facebooksida visar inget onormalt mer än att vännerna verkar ha invandrarbakgrund. Inget skit om Allah och Mohammed….

Isa Saliba

7 thoughts on “Babbe mördad i Järfälla

  1. Om babbar mördas av andra invandrare, är det fär att de är icke-muslimer, och inget annat. DETTA var enda skälet att han blev mördad. FÖR SIN KRISTNA TRO! FÖR SÅDAN ÄR ISLAM!!!

  2. En parasit mindre att försörja för skattekollektivet. Mer av denna vara TACK.

  3. Två kunniga som diskuterar den frågan som snart är den viktigaste i Sverige……klaner och statssamhället, de parallellsamhällen som inte fungerar så väl tillsammans.

Kommentera