Riksdagspolitiker attackerar polis

Ali Esbati (V) ogillar starkt att Moderaterna igår uppmärksammade skärpta krav på nyanlända.

Bl.a. vill partiet att ett villkor för att få uppehållstillstånd är att man kan det svenska språket. Sådana krav gillas inte av alla, i synnerhet inte av politiker på den yttersta vänsterkanten.

Ali Esbati drar genast det vapen vänstern dagligen har tillhanda.

Polisen ifråga är Peter ”Peppe” Larsson som råkade skriva förbjudna saker på sitt twitterkonto, som att det är en självklarhet att kunskaper i det svenska språket är en förutsättning för att få jobb och kunna integrera sig.

Peter Larssons svar till Esbati skriver vi alla under på.

Kommentarerna till bägges twitterkonton säger det mesta.

Esbatis

Larssons

En invandrare som inte delar Ali Esbatis syn är…

13 thoughts on “Riksdagspolitiker attackerar polis

  1. En till som ta upp en dyrbar plats i riksdagen utan att göra nytta för lönen, tyvärr en av många i Riksdagen. Dessa stolpskott finns jämnt fördelat i alla partier. Titta man sen på partiernas ungdoms förbund kan man bli mörkrädd med tanke på att de är i startgroparna för att ta över så småningom.

  2. Frågan är just vilken funktion Ali Esbati , uppdriven i den marxistiska kloakens osunda habitat, fyller i vårt samhälle. Det lilla vederbörande rabulist här visat prov på räcker mer än väl för att dra slutsatsen att ännu en undermålig import kostar mer än vad vi någonsin haft råd till, än mindre behov av. Samtliga individer som ifrågasätter rättssamhällets oavvisliga behov av legitimationer och identitetskontroller har helt sonika icke rent mjöl i påsen, vare sig dessa är utlandsfödda eller av inhemsk bakgrund.
    Andreas.

  3. Då har Anna Kinberg -Batra till sist fattat, att kunskap i svenska är en förutsättning för att få jobb liksom att man är skrivkunnig. Grattis Anna!
    Tyvärr tycks resten av riksdagsledamöterna missat denna självklarhet.
    Kanske är det dags att införa intelligenstest på dessa politiker för där verkar det fattas en hel del.

  4. Skit samma om han är arab eller perser och kommunist. Att som det ser ut Sverige som det ser ut,delvis är sådana invandrares fel .Det finns många som har gjort rätt för sig och tacksamma för att vara här.Sedan finns det såna som blir aldrig nöjda och bara ställer till djävulskap.Mvh Adolf

  5. Jisses, det skulle behövas en ordentlig åtstramning av politiker i riksdagen. Det har blivit alldeles för många stolpskott som inte tillför Sverige någonting av värde. Däremot skulle jag gärna vilja klona Hanif Bali som jag verkligen högaktar.

  6. Budskapet till sådana här typer borde vara enkelt, ”lär dig
    språket och landets sociala koder”, vill du inte det sök
    lyckan i ett annat land. Det är givetvis en Självklarhet
    att man lär sig landet språk när man flyttat dit, däremot
    är det inte lika självklart att en kommunist ska begripa det
    av förklarliga skäl, det är inte mycket dom begriper.

  7. Inte bara Test av Svenska även ett samhällskontrakt att man måste stå upp för fundamentala värderingar. Samt avsäga sig samhällsomstörtande SHARIA. Propagerande av SHARIA skall vara ett terrorbrott som leder till utvisning.

  8. Esbati är iranier (perser) född i Iran kom till Sverige som tioåring, utbildade sig till civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm.

    Om utbildningen i kapitalism har han sagt att det var för att lära känna sin fiende.

    • Vad är det för ”sjuka” individer??? Ja vi får väl göra det samma..
      ”Håll dina vänner nära, men din ovänner närmare!”

  9. Kommunist och arab ,märklig blandning.Åk till Nordkorea och lär dom koranen.Vi kommer inte sakna dig.Mvh Adolf

Kommentera