TV4 medarbetaren som uppmanar till våld och näthatar får arbeta kvar

HATMEDIA. TV4:s webbredaktör Christoffer Eriksson som hyllar och uppmanar till politiskt våld får arbeta kvar. TV4 säger att det är OACCEPTABELT och tar KRAFTFULLT avstånd samt tänker diskutera internt.  

Minns ni TV4-profilen Lennart Matikainen? Han kallade ensamkommande för skäggbarn och tyckte de skulle ålderstestas på en Facebookgrupp.

Eller Louise Andersson Bodin? Som sa att neger är ett folkslag på sin Youtubekanal.

Både Lennart och Lousie anklagades för rasism och fick avsluta sina uppdrag hos TV4.

***

TIDIGARE. TV4-journalist näthatar Sverigedemokrater

HATMEDIA. TV4:s webbredaktör Christoffer Eriksson hyllar och uppmanar till politiskt våld efter att någon försökt bryta sig in i SD:s partiledare Jimmie Åkessons hus. Undrar om Christoffer är arbetslös till kvällen eller om TV4 tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra? 

Konstigt nog har herr Erikssons sida försvunnit, han har även stängt sin Linkedin profil. Så det verkar som herrn har något att dölja för skämmas kan han väl inte.

…men skärmdumpar är bra om internet krånglar…

12 thoughts on “TV4 medarbetaren som uppmanar till våld och näthatar får arbeta kvar

  1. SD portar TV4 från att intervjua Åkesson

    Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge.
    NYHETER 18 maj 2017 15:13

    ”Jimmie är nazist”.

    Så skrev en TV4-journalist på Twitter kort efter att SD-ledarens villa attackerats.

    Nu har hela tv-kanalen stoppats från att intervjua Jimmie Åkesson.

    Sverigedemokraterna stoppar TV4 från att intervjua Jimmie Åkesson.

    Orsaken är att en timanställd journalist på tv-kanalens sportredaktion på Twitter gett uttryck för att Jimmie Åkesson får skylla sig själv – för att hans villa i Blekinge attackerats med äggkastning samt att någon ryckt i dörren.

    – Det hela är mycket upprörande. TV4-journalisten uppmuntrar till våldsamma attacker mot vår demokrati och mot Jimmie Åkessons familj. Trots dialog med Tv4 finns fortfarande ett antal frågor vi inte fått svar på, säger Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge i ett utskick till journalister

    https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/nyheter/a/6O7pO/sd-portar-tv4-fran-att-intervjua-akesson

  2. Med tanke på allmänhetens reaktion, blev han naturligtvis genast ångerfull. Men nu vet vi vilka tankar, som rör sig i denne mannens huvud!

  3. Nollan Christoffer Eriksson på TV4 har uttalar sig. Med tanke på vad han sagt, förstår man att hjärndöden sprider sig allt snabbare bland dess medarbetare.

  4. Det är inte att förvänta att Christoffer Eriksson blir avskedad från TV4. Genom sitt klumpiga och våldsförhärligande näthat, har han ju trots allt visat att han är Sverige-förstörarnas ideologi trogen.

    Eftersom monopol-media drivs av en falang, vars mål är förstörelse av alla nationalstater och bildande av en världsomspännande diktatur, under bankirers och storföretagares järnskodda hälar, så är ju Christoffer Erikssons skriverier helt i linje med TV4-ledningens åsikter.

    Erikssons helt oförtäckta avslöjande av sitt och de övriga globalisternas satanistiska själsliv är dock inte opportunt, varför han därför har fått kritik från TV4-ledningen. Även om djävulen värnar om de sina – också om de är klent begåvade och har mundiarré – kan nog Eriksson inte påräkna sig någon mera betydande post framöver.

  5. Fler och fler kommer ut som Löfvens socialistiska sjukklöverjuntas fotsoldater med uppdrag att smutskasta,hata,beljuga och skada SD sympatisörer,medlemmar och politiskt aktiva.systemmedia och politikerhelvetet i regering och riksdag bär huvudansvaret för allt hat,mobbning och misshandel av SD folk då de hela tiden triggar,hetsar ja rentav bedriver häxjakt på SD folk,så går det till i diktaturen Sverige 2017.

  6. Får en bild av ett mellanting av en hangaround till HA och ett södercurlat barn som förväntar sig applåder och hurrarop för de mest mediokra bravader. Han förväntade sig nog att hela mediasverige skulle ryggdunka honom.

  7. Han liknar en medlem i kloakvänstern, så inte så konstigt
    att hans åsikter sammanfaller med detta pack, att hysa andra
    åsikter än avgrundsvänstern är för dessa konstigt, som dom
    åsnor dom är?

  8. Och vad säger TV4:s annonsörer?
    Tycker dom Christoffer Eriksson är en bra representant för TV4 och det man betalar annonstid för?

  9. Tydligen så är det ursäktligt när Christoffer Eriksson bara är timanställd. Det vore bra om Tobias Rosvall förklarar närmare.

  10. Jo jo, skillnad på skit och pannkaka. Tänk om någon perifer SD-Nisse uttryckt liknande tongångar mot annan. Internt världskrig på redaktionerna samt Nissen på första sidan.

Kommentera