Oacceptabelt agerande från DN:s chefredaktör

HATMEDIA. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Dagens Nyheter, Peter Wolodarski, håller en oacceptabel låg nivå i Arnstadklass. 

Herr Wolodarski borde fundera på om det är så lämpligt att låta ett företag som har anställda som dödshotar en partiledare att intervjua offentliga personer och det vore trevligt med en Tweet där chefredaktören på DN skrev att det är oacceptabelt att journalister dödshotar politiker men någon sådan går inte att hitta…

Så kallade journalister försvarar våldsamma vänsterextremister, dödshotar, kallar folk nazister, råttor och lågpannade as och sedan gnäller de över näthat och hot.

12 thoughts on “Oacceptabelt agerande från DN:s chefredaktör

  1. Undrar om herr Wolodarski är införstådd med att han och sina Bonnier chefer kommer vara dom första att få smaka på klingan när kalifatet han förespråkar segrar.

    • Då är dom redan i rasiststaten Israhell, Judar och dubbla medborgarskap som dom har. Godnatt Sverige!

  2. Det är dags att slopa presstödet och låta tidningarna försörja sig på sina egna meriter.
    Vi behöver varken medias eller politikernas ständiga pekpinnar.

  3. Kan man vänta sig annat av wolodarski och hans gelikar (Lindberg) med flera !! Allas lika värde förutom SD och deras ”brunråttor ” !!!

  4. Icke helt oanat dyker så denne neurotiske niding upp i egenskap av propagandapressens portalgestalt för att avleverera ännu en odödlig maxim, i akt och mening att offentligen avrätta det goda omdömet.
    Vi som navigerar efter vanligt vuxet förnuft är naturligtvis väl medvetna om att ingenting som den av självförhävelse präglade Wolodarski har att förutskicka äger något som helst värde utom för honom själv och hans menageri av mutbara murvelmärrar.
    Andreas 🙂

Kommentera