12 thoughts on “Dansk flicka som blivit ”uppvaktad” av pojkar med medeltida värdegrund

  1. Det här tär på mig mer än att se krigsoffer ! Skulle slå ihjäl den som rör min hund eller mig!
    Ett oskyldigt djur som bara har oss att pålitliga på? Nä blir så glad när jag minns när min chihuahua jagade en somalier med slöja och hon tappa slöjan och skrek HARAM till min prinsessa ! Svaret blev ? Du är är HARAM ( SMUTS) O min hund är renare än hela islam och i Sverige har vi vaccin till skillnad från könsstumping

  2. Om den stackars kulturberiknings-drabbade tjejen i Danmark vill jag uttrycka min empati och stöd för henne.

    Samtidigt vill jag uttrycka min avsky för de svin som gjorde hennes hund och henne själv så illa. Fy fan för sånt lågt stående avskum, som var kapabla till detta!

    Jag noterade att Stefan Löfven (S) stack fram sin nuna i SVT Rapport ikväll och tyckte tydligen att matchfixning …

    ”Matchen IFK Göteborg mot AIK inställd efter försök till matchfixning”

    … var dagens huvudfråga i Sverige vilken han ansåg sig ha tid att prioritera och kommentera som en förfärlig företeelsen i Sverige just i dag.

    Men vad allmänheten förväntar sig att få besked om från Stefan Löfven (S) är ju hur han tänkt sig lösa den uppsjö av ännu allvarligare och växande problem i hela Sverige som berör så gott som varenda människa.

    Men om de känsligaste men ändå de mest allvarliga frågorna just nu i Sverige råder det kompakt tystnad från hans sida.

  3. Jag håller med ”skogstokig”.Hela mitt liv har jag varit fridens man.Det som pågår i landet är bortom all förstånd.Myndigheterna gör ingenting,svetsarn gör ingenting ,polisen gör ingenting.Mvh Adolf

  4. Det r ruskigt vad som händer, vidrigt! Jag blir lika upprörd varje gång det sker.
    Men det finns dock en lösning, om vi lyckas införa politiker och tjänstemannaansvar då löses dom flesta av dessa problem automatiskt.
    Men så länge vi har ansvariga(!) utan ansvar då kommer vi också att tvingas leva med detta våld och alla dessa problem.
    Janne

    • Ja och plus att alla jävla bidrag kraftigt sänks, så löser
      mycket sig själv, tar man bort sockerbiten så försvinner
      insekterna själva.

  5. Det som är det värsta är att vilken normalbegåvad människa som helst såg kvaliteten på besökarna långt innan detta hade behövt hända. Utom de som har ansvar för det. Som inte tar ansvaret.

    • Problemet tycks vara att, det finns inget överflöd av s.k.normalbegåvade människor runt omkring oss. Utan det är en brist vara, som kommer i dagen vid valurnorna. Det finns massor av bristvaror hos svenskingarna s.s. pensionärer vilket det råder en skriande brist på. Vilket man kan se på de mängder av importerade pensionister från när och fjärran länder. Kackerlackor, vägglöss, även andra sorters parasiter har svenskingen , byfånen lyckats nå en utjämning till stånd mot andra degos länder. Råttor fattas inte längre i
      Svenstia.

  6. Dessa representanter för medeltida värdegrunder, har ett beteende som gör att vi med all rätt värderar dessa missfoster lägre än hundar.
    Dags för tjejen att skaffa sig en rotweiler.

Kommentera