Billy Fagerström har begärts häktad för mordet på Tova Moberg

BROTTSLIGHET. Misstänkte 22-årige Billy Fagerström har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Fagerström har haft en relation med Tova Moberg som hittades mördad. 

Fagerströms två vänner som suttit anhållna har släpps men misstankarna är inte formellt avskrivna.

Billy ”Blyfa” Fagerström är tidigare dömd för ringa narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning. Han har dessutom tre strafförelägganden mot sig gällande ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen samt ett brott mot vägtrafik­registerlagen då han kört omkring med en avställd traktor. I mars i år ska han även ha polisanmälts för att ha misshandlat Tova.

Tidigare om modet på Tova Moberg

 

26 thoughts on “Billy Fagerström har begärts häktad för mordet på Tova Moberg

  1. wow.. jag vet inte vart jag hamnat, men efter att ha läst kommentarerna så är jag rätt säker på att det är helvetet. Im outta heeeeeeeeeerre!

  2. Billy fagerström skäms på dig för de du gjort mot tova !!!!!!!😠 din gärning skall förkastas va du bara glad att det inte va min dotter för då jääääääv…….ar alltsåå!!!!!! 😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡♨🚨👿

  3. Detta mord hade kanske kunnat undvikas om vårt rättssamhälle hade fungerat och de som har betalt för att upprätthålla det hade gjort sitt jobb.

  4. Stockholms Universitet(s) inhyrda JerzY Sarnecki kommer skylla ”barnets” brott på att pojkens namn slutar på y , enligt den socialistiska tesen om y barn.

    • Bäste stenbock, Jag är SD in i märgen och var övertygad om att brottslingarna, en var från vår nya adel och slog ett vad med Mia på en tusing och förlorade, hade det varit ngn från vår nya adel hade Mia gjort likadant.

      • Nej, alla tre var pursvenskar, varav två är släppta och ska nog inte kallas brottslingar längre.
        ”Gjort likadant” – nej jag slår bara vad om jag är helt säker, gillar inte att förlora.

      • Förlåt har inte följt bloggen så noggrant,sedan jag drabbades av min svåra sjukdom ! Ska söka bättra mig,och inte trampa i klaveret igen…..Visste inte,eller missförstådde ordet ”swischa”

  5. Han har garanterat nån bokstavskombination. (AD HD etc)
    Det här alla numera som vill ha något att skylla på.

    • Wow, du har inget mer än bara fördomar och saknar en hel del fakta. Du vet uppenbarligen inget om olika diagnoser heller. Snälla sätt dig ner och läs på lite innan du uttrycker dig offentligt och drar alla över en kam. Pinsammare människor får man leta efter. Din kommentar är lika ologisk som att tro att jorden är platt,man undrar ju hur det är möjligt att va så korkad som dig.

  6. han verkar gilla dom 3 m`en, meka, misshandla, mörda, låt idioten bli ett prejudikat för livstid, så kommer babberabatten vid liknande brott att upphöra..

  7. Rättvisan ska ha sin gång. Hoppas bara att åklagaren och polisen presterar bättre än för arton år sedan då ett barn mördades.
    Det får inte finnas några gräddfiler för någon. Alla ska behandlas lika oavsett värdegrund. Jag noterar att den misstänkte gärningsmannen inte har gått igenom några truamatiska upplevelser som att fly genom hela Europa.

  8. En liten värdelös fjant!
    Istället för att gräva ner sig i någon svartsjukedrama så borde han tänkt att det finns ca 4 miljarder kvinnor kvar på jordklotet att välja emellan.
    I den mängden hittar man säkert en ny och kanske en rent av behagligare tjej att hänga ihop med.

  9. Tio spänn på att han går på nån hokus pokus ”medicin” Han ser hy helt nerknarkad ut.

  10. Vi har ju gott om egna etniskt svenska mördare så vi behöver icke importera fler från Afrika och mellanöstern anser jag.

    Må Tova vila i frid.
    Må hennes föräldrar överleva denna sorg.

  11. Jag har påpekat det förut men, jag gör det igen. Det är en speciell sinnessjukdom, som drabbar svenskingarna, den är nämligen smittosam. Om den inte vore smittosam! Hur skulle då sådana mängder av svenskingar, vara mer eller mindre helgalna? Från regeringsplanet ner till pöbeln härjar denna sinnessjukdom fritt och ingen bot tycks finnas mot denna farsot. Som i det långa loppet hotar med att, utplåna Svenstia. Sverige är redan tillspillogivet, det finns inte mer. Det gick upp, som en SOl och föll, som en pannekaga.

    • Jag förstår till 100% till skillnad från vissa lätthjärnade här som t.o.m erkänner intelligensinsufficiens. Detta helvetiska och sinnessjuka h-e som Sverige blivit med rasblandning, bögsnusk, hptqpn, mångkriminalitet, islamisering, juderi på högsta nivå, niggeri – och babbefiering, individer som på sin höjd städat ett verkstadgolv i ett friskt samhälle får istället plats i riksdag och regering och tokstollar som genom sin genetik är sinnessjuka individer blir polischefer, landshövdingar, kommunpolitiker, rektorer, lärare, ”journalister” mm. Detta får helt normala individer som troligtvis annars hade levt sina liv i sakta mak välmående och nöjda att bli helt f-ing galna så att de mördar flickvänner, begår självmord, planerar dygnet runt hur de ska undslippa detta veritabla helvete som blivit, önskar mörda de skyldiga, undvika att betala skatt till detta svineri osv mm. Det tar så förbannat med tid och energi detta helvetiska som utspelar sig för att ingen numer känner den där härliga nationalsocialistiska folkgemenskapen som ett helt och komplett civilisationsbyggande folk som inte för så länge sedan fanns. Allt har de förstört de j-a asen (och de dumma j-ar som röstat på folkmordspartierna)! Fy f-n och tvi vale för detta vidriga h-e och alla idiotj-ar!

Kommentera