Vilka är det som är de riktiga fascisterna?

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. I Sverige riktas hatet som ni vet mot Sverigedemokraterna och deras sympatisörer och SD ges skulden för allt mellan och himmel och jord som skett i historien och sker i nuet. Sverigedemokraterna kallas fascister och nazister av alla till vänster om Djingis Khan. 

Själv tycker jag att islam är en fascistisk dödskult, till och med värre än den svenska vänstern och det säger inte lite.

På Twitter och Youtube har en film kort film fått stor spridning. Historien utspelar sig i Dalston, östra London.

En ensam ung man står med en skylt: ”Rätten att öppet diskutera idéer måste försvaras”.

Detta budskap blir svårt provocerande för vänsterdemonstranter från Antifa, det är samma sorts gäng som angriper SD och många andra oliktänkande i Sverige och inte drar sig för att bruka våld. De kallar sig arbetare men ytterst få av dem vet vad arbete är.

Nåväl, i Dalston angriper de den ensamma unge mannen först verbalt, sedan trappas aggressiviteten upp. De angriper honom och en namngiven så kallad ”människorättsaktivist” tar helt sonika skylten ifrån honom.

Det hela blir extra surrealistiskt eftersom den kvinna som hetsar mest mot budskapet om yttrandefrihet själv håller upp en skylt: ”Fuck off Nazi Scum”.

Är det någon som påminner om en SS-officer är det just hon. Hatet lyser ur ögonen. Och när den unge mannen försöker börja diskutera med henne, avbryter hon omedelbart: ”Jag är inte intresserad av vad du vill säga!”

Vänstern tillämpar alltså fascistiska metoder för att försvara sina ”goda” idéer…så frågan är öppen – Vilka är de värsta fascisterna? Kommunisterna eller islamisterna?

https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/861701659382120448

11 thoughts on “Vilka är det som är de riktiga fascisterna?

  1. Som sagt, det visar med all tydlighet, var antidemokraterna finns. Helt utan konkreta argument, får de precis som statsminister Löfven ta till det enda de kan, nämligen att skrika facist, nazist och andra okvädingsord till, som inte delar deras åsikter.

    • Käbbel käbbel å åter käbbel !!!!
      Visst är det ett formidabelt argument att ta till när man redan använt nazist, fascist mm.

  2. 7 klövern börjar bli desperata dom inser nog att Jimmy Åkesson kommer att bli Sveriges Statsminister vid nästa val……

  3. Mycket ska man se och höra innan öronen ramlar av , hur i all världen kan dom kalla honom för nazist och fascist när han försvarade yttrandefriheten , men man ser ju samma beteende här i Sverige , är det några som är nazister och fascister så är det ju dom som anklagar andra för att vara det .Man såg ju nu i den senaste partiledardebatten MPs representant i brist på argument inte kunde avhålla sig ifrån att kasta det i ansiktet på Åkesson och hon är ju partiledare hon skulle skämmas , men tyvärr har hon väl inte vett till det för hon kände sig väl säker när hon fick stå bredvid svetsan .

    • Hur hamnade hon i riksdagen???????
      Ett sådant avskum till människa borde vara inlåst för tid och evighet.

  4. varför används ”fascist” som skällsord ??? Portugal med Salazar , Spanien med Franco var lugnt ,säkert och tryggt. Jag vet–jag var där !!

  5. Ur led är tiden när det inte kan diskuteras olika idéer eller ideologier utan att tumult uppstår. Lika avskyvärt som när punktsvetsaren och den f.d målvakten inte kan tänkas byta åsikter och samarbeta med SD för Sveriges väl.

  6. Vikingarna kallade mellanöstern (islam?) För särkland?
    Det känns som en träffande beskrivning.

    • Särker kallades de särkbärande?
      Behöver vi en särskild särkerhetspolis?

Kommentera