Pascalidou är kränkt – igen

Nu är Alexandra Pascalidou kränkt och förnärmad igen.

Pascalidou var intresserad av jobbet som programledare när Gomorron Sverige läggs ned och ersätts av Morgonstudion. På traditionellt Pascalidou-manér gråter hon ut i media och hävdar att det är brist på kulturell mångfald i SVT.

Suck!

Expressen

Om Alexandra på bloggen

Är det något det inte är brist på hos SVT så är det kulturell mångfald. Däremot är det brist på mångfald av åsikter men där kan Pascalidou inte tillföra något…

27 thoughts on “Pascalidou är kränkt – igen

  1. Bona Sara mimmi n .jag struntar i om hon är född i Rumänien eller Grekland, hon är korkad oavsett var hon är född.Tack för mig.Mvh Adolf

  2. Hon får väl sälla sig till de andra zigenarna och sätta sig med en skål utanför dörrarna till NK.

  3. V.g. och fatta för guds skull !!! Pascalidou är inte rumänska. Här på denna sida skrev jag om henne idag, kl.12:16. Öppna länken till Wikipedia och läs att hon var 1 år gammal när familjen lämnade Rumänien för att åka tillbaka till Grekland.
    Hon växte upp i Sverige, pratar svenska som en svenskfödd, kan likaväl heta Pascalidousson.
    Fortsätt kalla henne för rumänska, om ni verkligen vill irritera mig, eller ???

    Alexandra Pascalidou – Wikipedia
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Alexandra_Pascalidou

    • Född i Rumänien enligt din länk, så Rumänska.
      Född i Sverige, Svensk.
      Det är väldigt enkelt, borde alla fatta.

      • Jag har lite svårt att hålla med Dig Peter.
        Ponera att ett svensk par bor i Kina och får barn, anser Du då att barnet är kines?
        Barnet är naturligtvis helsvenskt och absolut inget annat.
        Skräcködlan pascalido är således varken rumänska eller svenska, hon är bara en simpel och ovanligt motbjudande grekiska!
        MVH
        Janne

  4. Det är brist på mycket i den TV kanalen, saklighet till
    exempel, men det blir sju resor värre ifall man låter
    PLASKALIDOU ta över. för övrigt så är hennes dåliga rykte
    välförtjänt! Hon förtjänar ingen sympati, bara förakt för
    hennes uppförande genom åren!

  5. Jag tror det är så enkelt att hennes kompetens inte räcker. För en gångs skull kanske ledningen ser till faktisk kompetens och inte till ”kompetens” ifråga om härkomst, hudfärg, religion, kön osv.

    • De verkar resonera kring mångfald i något djupare termer än de ytliga som Påskalibido åberopar. Och de menar att de har en stor mångfald kompetensmässigt. Är identitetskvoteringen omodern nu?

  6. Jag förstår nu vad Metros nya ägare Mats Qviberg menade med att rensa ut stalinister. Det fanns väl för många kommunister på Metro helt enkelt och A.P. var förmodligen en av dem. Mats Qviberg var väl angelägen säkra upp mångfalden på Metro, det tycker jag verkar ovanligt ansvarsfullt. SVT tog väl samma ovanliga form av ansvar kanske, förhoppningsvis?

  7. Om hon inte tycker om att vara här varför åker inte tillbaka till Rumänien, så enkelt.Båda vi och hon blir glad om hon åker hem till sitt land.Mvh Adolf

  8. Den rumänska grekiskan och kommunisten tillhör överprivilegierad PK-elit, och som sådan får man naturligtvis gråta ut i Expressen för den oerhört rasistiska och traumatiska upplevelsen. Alexandra är vit, högutbildat, kristen, europé precis en sådan som hon föraktar i Ring P1 när hon är programledare där.

    SVT gör för en gångs skull rätt. Varför ska de ha en kommunist till bland medarbetarna. Damen borde för länge sedan ha blivit portat för sina plagiat. Att plagiera är inte mångfald.

    https://petterssonsblogg.se/2015/04/30/pascalidou-anklagas-for-plagiat-igen/

    • Aron flam har tydligen författat en del texter åt henne (som hon tagit credit för) vilket han pratar med Bard om i en pod. Det är rätt nyligen han avslöjade det.

  9. Hon är kränkt??
    Jag är kränkt för att denna utländska skräcködla över huvud taget finns i Sverige!
    Hon kränker hela den svenska befolkningen med sin motbjudande närvaro!
    Janne

  10. Jag tar igen det jag skrivit om Alexandra Pascalidou för nästan två år sedan. En del av er som inte var med då, kan läsa det nu. AP:s konstiga, vridna historia, hennes rötter är sammanfattade här. Ar hon grekiska? Ja, etnisk grekiska. Är hon rumänska? No way ! Är hon zigenerska? Det vete katten …Är hon kommunist? Jaaaa, hon fick kommunismen i arv, i bröstmjölken från sin mor, det ligger i blodet. Är hon svensk ? Helylle svensk – enligt henne själv. Det får ni avgöra.

    Mimi N.
    22 06 2015 at 22:08
    A. P. denna olidliga kommunist varelse, föddes i Rumänien av grekiska föräldrar – kommunister som i slutet av 40-talet och 50-talet kom till Rumänien som flyktingar. Kort om hennes föräldrars generation: efter kriget, mellan 1946-49 var det inbördeskrig i Grekland. Kommunistpartisaner (ELAS) kämpade för makt mot icke-kommunistpartisaner (EDES) stödda av britter. Kommunist gerilla besegrades och Churchill körde dem ut ur Grekland. De sökte sig till kommunistländerna, närmast var Rumänien, och en massa nästlade sig där. Onödigt att säga att rumänerna var inte förtjusta i partisanerna och umgicks inte med dem. De, som kommunistinvandrare, fick hjälp och levde bättre än många rumäner. Rumänerna kallade dem för partisaner, eller kommunister hellre än greker. När situationen blev lugnare i Grekland åkte grekiska partisaner tillbaka.
    En del kom till Sverige där de hittat lämplig och bördig terräng för sina kommunistiska åsikter och principer.
    Så har ni fått denna ‘intellektuella’ författare och journalist på er hals, kära ni !

  11. Det är dags för pascalidou att växa upp och ta ansvar för sitt liv.
    Jag tycker att allt hon säger är dynga.
    Har en känsla av att pascalidou tillbringat helgen med lådvin…
    Tycker pascalidou brukar vara en jäkla gnällkärring.
    Det är tydligen så att pascalidou VILL att någon ska lyssna på henne, men ingen av dom hon ger sig på bryr sig ett skit.
    Hoppas hon sätter en falukorv i halsen .

    • Kommer från Rumänien, påstår att hon är grekiska men andra påstår att hon tillhör hej-hej-folket. Det får dock var och en avgöra.

    • Varför ska Grekland tvingas husera den kroniskt lögnaktiga rumänska zigenerskan för?

Kommentera