16 thoughts on “Odemokratiska stater bygger moskéer i Sverige

 1. Vilka företag byggde själva byggnaden?

  Känner ni för att anlita dessa företag framöver?

 2. Utan Socialdemokraterna hade Sverige varit betydligt bättre rustat. Nu är vi i landets slutskede endast krig och våld återstår.

 3. Ivar Arpi är värd all respekt för det han skriver.

  Han har så rätt. Mycket bra, Ivar.

 4. ”En dag kommer miljontals män att lämna södra halvklotet för att ta sig till norra halvklotet. Och de kommer inte att anlända som vänner. De kommer att resa dit för att erövra det. Och de kommer att erövra det med sina söner. Våra kvinnors sköten kommer att ge oss segern.”

  (Houari Boumedienne, Algeriets fjärde president, tal till FN 1974)

 5. Gemensamt med Saudi har vi att vi delar 1:a plats i extremast i världen
  Exempel: wahabbit sossesvin i samhället kan tvinga resten till perversa gärningar.
  – att alla ska lida för topp wahabbisternas nyckfulla idéer (alla vita kvinnor knegar utanför hemmet här för att försörja islamiseringen och de importerade invasiva arterna som helst inte vill hjälpa till här)
  I Saudi jobbar bara importerade filipinskor

 6. Ännu ett steg närmare kalifatet, allt ivrigt påhejat av Löfven pch hans regering tillsammans med den sk ”oppositionen” dvs Alliansen.

 7. Ännu ett stort steg mot muslimernas/islams mål; Att ta över Sverige!

  —”om så behövs, med våld”!
  D.v.s. Ännu en stridsledningscentral!

  • Våld och hot används redan. Vi har redan underkastet oss islam. Islam och dess anhängare sätter agendan i dagens Sverige.

 8. Moské eller djami på arabiska det kan dom bygga någon annanstans .Sverige är ett kristet land och hoppas att det fortsätter vara det.Tyvärr svetsarn har sålt ut landet.Så vi måste göre oss av med svetsarn. Utlys nyval bums. MVH Adolf

 9. Why do the swedes dig their own grave, not just for themselves that would be acceptable, but for their children, grandchildren and coming generations?
  That is more than morally corrupt.

Kommentera